Κορυφαια DAC που εχουμε ακουσει

Όταν λες ακρόαση, μπορείς να μας τα δώσεις να οργανώσουμε κάποιο συγκριτικό ή μόνο στο κατάστημα?

ρε μανία με τα συγκριτικά !!!! ακούστε ωραία μηχανήματα μαζί με ωραία παρέα, αυτή είναι η χαρά του χόμπι μας...

Που το κακό να συγκρίνω για να ξέρω ποιο για μένα είναι καλύτερο?
Εξυπακούεται ότι η παρέα είναι πάνω απ όλα, αλλά όταν είναι να δώσεις κάποια χρήματα, να ξέρεις γιατί τα δίνεις.

Κορυφαία dac που έχω ακούσει είναι τα dcs scarlatti και msb dac iv signature...

To dCS Scarlatti σε γνωστό εκτός Ελλάδος με bryston τελικούς.....

Το MSB νομίζω ότι γνωρίζεται...

Απάντηση: Re: Κορυφαια DAC που εχουμε ακουσει

Κορυφαία dac που έχω ακούσει είναι τα dcs scarlatti και msb dac iv signature...

To dCS Scarlatti σε γνωστό εκτός Ελλάδος με bryston τελικούς.....

Το MSB νομίζω ότι γνωρίζεται...

Tα dCS Scarlatti μπορούμε όποτε θέλουμε να τα ακούσουμε ως σειρά προϊόντων στη γειτονική μας Βουλγαρία.
Αναφέρω τη Βουλαρία γιατί εφενός μεν είναι σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη αφετέρου έχει πιστοποιηθεί στη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων Scarllati, στοιχείο επίσημο αφού εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της βρετανικής εταιρείας dCS Ε.Π.Ε.

http://www.dcsltd.co.uk/page/dealermap?p=dealerlocator&region=europe.

Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να βρεθεί κάποιος τυχερός να τα παραγγείλει στη Ελλάδα για να αποκτήσει και η χώρα μας την απαραίτητση εξειδίκευση.

Οσον αφορά τα dac, εγώ προτιμώ αυτά που ανήκουν στα επαγγελματικά, χωρίς λυχνίες φυσικά. Το "χρώμα" που τόσο πολύ επιδιώκουμε -σχεδόν όλοι μας- κατά την αναπαραγωγή της μουσικής μπορεί κάλλιστα να δοθεί από τον προενισχυτή μας.
Υπάρχουν πλέον στην αγορά σε προσιτες τιμές εξαιρετικά DAC στην κατηγορία τιμής των 1.000 Ευρώ με άριστες επιδόσεις.
Δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένες μάρκες. Θα δεχόμουν όμως να φέρω 1-2 δείγματα για άμεση σύγκριση μόνο σε μια τυφλή δοκιμή, μακριά από τις "επιδράσεις" ....και τις "υποβολές"

Last edited:
Επειδή εμένα με ενδιαφέρει τι αρέσει σε μένα, δεν μπαίνω ποτέ μου σε διαδικασία τυφλών τεστ. Αυτά είναι για τους reviewers.
Το ιδανικό για μένα, είναι να πάρω κάτι σπίτι μου, 1-2 ημέρες.

Re: Απάντηση: Κορυφαια DAC που εχουμε ακουσει

Επειδή εμένα με ενδιαφέρει τι αρέσει σε μένα, δεν μπαίνω ποτέ μου σε διαδικασία τυφλών τεστ. Αυτά είναι για τους reviewers.
Το ιδανικό για μένα, είναι να πάρω κάτι σπίτι μου, 1-2 ημέρες.

Σωστό...

Όταν λες ακρόαση, μπορείς να μας τα δώσεις να οργανώσουμε κάποιο συγκριτικό ή μόνο στο κατάστημα?

Όταν λέω ακρόαση, εννοώ να πάρεις για 2 μέρες σπίτι σου το DAC της κατηγορίας τιμής που σε ενδιαφέρει.
Για τους Θεσσαλονικείς μπορώ να στείλλω το Minerva (2100) ή το Medea (5900). Το κόστος του courier είναι δικό τους εκτός κι αν αγοραστεί η συσκευή.

Όταν λέω ακρόαση, εννοώ να πάρεις για 2 μέρες σπίτι σου το DAC της κατηγορίας τιμής που σε ενδιαφέρει.
Για τους Θεσσαλονικείς μπορώ να στείλλω το Minerva (2100) ή το Medea (5900). Το κόστος του courier είναι δικό τους εκτός κι αν αγοραστεί η συσκευή.

Off topic αλλά αφιερώνω το ποστ του Θέμη στους φίλους (και το εννοώ) που πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο ένας αντιπρόσωπος να δίνει μηχανήματα προς ακρόαση στο σπίτι :SFGSFGSF:

Είχα το EMM LABS CDSA για περίπου δύο χρόνια και τον τελευταίο ένα χρόνο ακούω με το Weiss Medea. Επίσης στο σύστημα μου έχω ακούσει το Puccini και σε πολλά συστήματα πέρυσι στο Μόναχο το Scarlatti.

Re: Απάντηση: Re: Κορυφαια DAC που εχουμε ακουσει

Tα dCS Scarlatti μπορούμε όποτε θέλουμε να τα ακούσουμε ως σειρά προϊόντων στη γειτονική μας Βουλγαρία.
Αναφέρω τη Βουλαρία γιατί εφενός μεν είναι σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη αφετέρου έχει πιστοποιηθεί στη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων Scarllati, στοιχείο επίσημο αφού εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της βρετανικής εταιρείας dCS Ε.Π.Ε.

http://www.dcsltd.co.uk/page/dealermap?p=dealerlocator&region=europe.

Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να βρεθεί κάποιος τυχερός να τα παραγγείλει στη Ελλάδα για να αποκτήσει και η χώρα μας την απαραίτητση εξειδίκευση.

Αραγε ο Βουλγαρος αντιπροσωπος δανειζει μηχανηματα για ακροαση στο σπιτι?
Γιατι οπως εχουμε πει, γυριζουμε την πλατη σε αυτους που δεν το κανουν.

Να επανέλθουμε στο θέμα το οποίο είναι ¨Κορυφαια DAC που εχουμε ακουσει¨?

Αν δεν έχουμε άποψη η ακουστικές εντυπώσεις, ας μη γεμίζουμε
το νήμα με άσχετα ερωτήματα..

[...]
Υπάρχουν πλέον στην αγορά σε προσιτες τιμές εξαιρετικά DAC στην κατηγορία τιμής των 1.000 Ευρώ με άριστες επιδόσεις.
Δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένες μάρκες. Θα δεχόμουν όμως να φέρω 1-2 δείγματα για άμεση σύγκριση μόνο σε μια τυφλή δοκιμή, μακριά από τις "επιδράσεις" ....και τις "υποβολές"

Πες κάποια μοντέλα των χιλιών ώστε να βοηθήσεις εμάς που δεν έχουμε τα περισσότερα. Εδώ γίνεται χαμός από αναφορές, τι σόι μυστικοπάθεια είναι αυτή; Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό...:ernaehrung004: