Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Όταν λες ακρόαση, μπορείς να μας τα δώσεις να οργανώσουμε κάποιο συγκριτικό ή μόνο στο κατάστημα?
Κορυφαία dac που έχω ακούσει είναι τα dcs scarlatti και msb dac iv signature...
To dCS Scarlatti σε γνωστό εκτός Ελλάδος με bryston τελικούς.....
Το MSB νομίζω ότι γνωρίζεται...
Επειδή εμένα με ενδιαφέρει τι αρέσει σε μένα, δεν μπαίνω ποτέ μου σε διαδικασία τυφλών τεστ. Αυτά είναι για τους reviewers.
Το ιδανικό για μένα, είναι να πάρω κάτι σπίτι μου, 1-2 ημέρες.
Όταν λες ακρόαση, μπορείς να μας τα δώσεις να οργανώσουμε κάποιο συγκριτικό ή μόνο στο κατάστημα?
Όταν λέω ακρόαση, εννοώ να πάρεις για 2 μέρες σπίτι σου το DAC της κατηγορίας τιμής που σε ενδιαφέρει.
Για τους Θεσσαλονικείς μπορώ να στείλλω το Minerva (2100) ή το Medea (5900). Το κόστος του courier είναι δικό τους εκτός κι αν αγοραστεί η συσκευή.
Tα dCS Scarlatti μπορούμε όποτε θέλουμε να τα ακούσουμε ως σειρά προϊόντων στη γειτονική μας Βουλγαρία.
Αναφέρω τη Βουλαρία γιατί εφενός μεν είναι σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη αφετέρου έχει πιστοποιηθεί στη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων Scarllati, στοιχείο επίσημο αφού εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της βρετανικής εταιρείας dCS Ε.Π.Ε.
http://www.dcsltd.co.uk/page/dealermap?p=dealerlocator®ion=europe.
Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να βρεθεί κάποιος τυχερός να τα παραγγείλει στη Ελλάδα για να αποκτήσει και η χώρα μας την απαραίτητση εξειδίκευση.
[...]
Υπάρχουν πλέον στην αγορά σε προσιτες τιμές εξαιρετικά DAC στην κατηγορία τιμής των 1.000 Ευρώ με άριστες επιδόσεις.
Δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένες μάρκες. Θα δεχόμουν όμως να φέρω 1-2 δείγματα για άμεση σύγκριση μόνο σε μια τυφλή δοκιμή, μακριά από τις "επιδράσεις" ....και τις "υποβολές"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.