Δυστυχως, ετσι ειναι και θα συμφωνησω.
ΟΜΩΣ .......
αν καποιος μου στερουσε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ (το 2010) να ανεμοπορησω την φαντασια μου με το φληναφημα της Θεωριας των Χορδων
θα τον πολεμουσα. Οχι γιατι θα ειχε αδικο ..... αλλα γιατι ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα στην ΗΔΟΝΗ της επιστημονικοφανους μπουρδας.
ΟΛΟΙ !
Μα εισαι αντιφατικος, Μανο. Δεν ξες τι σου γινεται. Λυπαμαι αλλα ...... ΔΕΝ ειμαι επιστημονας. Και ως απλος δευτεροβαθμιος
απλα ψαχνω την επομενη επιστημονικοφανη ΗΔΟΝΗ μου. Το απαγορευω στους επιστημονες αλλα το επιτρεπω και επιβαλλω
σε μενα. Δυο μετρα και δυο σταθμα ? Απο την στιγμη που ΚΑΝΕΙΣ δεν περιμενει τιποτα απο μενα (και σιγουρα οχι το arxiv . org)
NAI ...... δυο μετρα και δυο σταθμα. Σαμπως θα ζησω δεκα χιλιαδες χρονια να προλαβω την επιβεβαιωση η απορριψη των
σημερινων θεωρητικων απιθανοτητων ?
ΑΡΑ .......
οσα παιδακια (αδαη και αφελη και ρομαντικα) βλεπω να παθιαζονται με τις συγχρονες θεωρητικες ανοησιες (οντως ανοησιες)
τα αφηνω να παθιαζονται. Ζουν το δικαιωμα τους στην ανεμοπορηση (φαντασιακη με ολιγον επιστημονικοφανες mumbo-jumbo).
Οπως εκανα και εγω (το 2010 και νωριτερα). Εαν ....... μου ζητησουν την αποψη μου θα πω "συναρπαστικη θεωρια και δεν μπορω
να πω οτι την εχω ξεπερασει". Δεν χρωσταω ορθολογισμο και μεθοδικοτητα σε κανεναν (παρα μονο σε εκεινα τα σημεια που με
βοηθουν σε καινουργιες ανεμοπορησεις

).
And that's that !