Κοστολόγηση Μεταχειρισμένου ps2

lawrence-gr

Established Member
16 February 2009
187
παιδια ποσο παει να πουλησω το ps2?λεω να παρω τα φραγκα απο εκει κ να φτιαξω το 3 που δεν παιζει.κανα 100αρικο καλα ειναι?

Re: πωληση ps2

ευχαριστω ρε φιλε...επειδη αυτα ειναι τα μικρα,ξερεις αν εχει διαφορα στην τιμη με τα μεγαλα?

πιστευω τα ιδια ειναι εχω δει κατα καιρους αγγελιες απο 50Ε εως 100Ε μεσα σε αυτες τις τιμες και καινουρια κουτα κερδισμενα απο διαγωνισμο με 50Ε και μεταχειρισμενα εως 100Ε αλλα παιζει ρολο και αν εχει τσιπακι αν εχει δευτερο χειριστηριο κλπ ακομη και με τσιπακι το δινουν 50Ε οποτε βαλε μια τιμη που θα εισαι ικανοποιημενος να το δωσεις και αν σου κατσει εισαι οκ

εχω εναν μιλημενο για 100 ευρω κ.2 χειρηστηρια κ καρτα μνημης.δεν εχω τσιπακι κ ειναι το ασημι,αν εχει καποιο ρολο αυτο.του το δινω λετε?απο μενα περιμενει να του πω οκ..

γνωμη μου ναι και πολυ καλα το δινεις εγω δεν θα το επαιρνα τοσο τωρα μπορει να παιζει ρολο και το χρωμα να το θελει σαν συλλεκτικο ας πουμε μην το συζητας δωστο η τιμη ειναι πολυ καλη

ωραια!!!ισα βαρκα ισα πανια ειμαι για την επισκευη της playπατατας μου!!!ευχαριστω παιδια!

του το κατεβασα παιδια.μου φανηκε απατεωνια να του το δωσω τοσο.του το αφησα 80 ευρω κ του εδωσα κ το προ δωρο.καλα δεν εκανα?να του επιστρεψω κανα 10αρικο ακομη η καλα ειναι τοσο?

τωρα ειναι αργα...την ακουσα...δεν πειραζει μωρε.χαλαλι,χαρηκα που τελικα παιζει το 3 οπωτε δεν πειραζει...

Πολυ καλα εκανες, ειναι σιγουρα καλυτερο να εχεις ενα μπλε χαρτι με ζωγραφιες λιγοτερο παρα να δινεις πρασινα χαρτια ζωγραφισμενα καθε μηνα ξαπλωμενος σε ενα καφε ανακλιντρο μιλωντας σε ανθρωπους με κουστουμια και τικ για το τι σε βασανιζει, επειδη τοτε πηρες ενα μπλε περισσοτερο..

Πολυ καλα εκανες, ειναι σιγουρα καλυτερο να εχεις ενα μπλε χαρτι με ζωγραφιες λιγοτερο παρα να δινεις πρασινα χαρτια ζωγραφισμενα καθε μηνα ξαπλωμενος σε ενα καφε ανακλιντρο μιλωντας σε ανθρωπους με κουστουμια και τικ για το τι σε βασανιζει, επειδη τοτε πηρες ενα μπλε περισσοτερο..
Πολύ βαθιά φιλοσοφία.... Ομολογώ ότι δεν την πολυκατάλαβα όμως... :grinning-smiley-043
Ειναι σαν το διλημα του Neo στο Μάτριξ....
" Take the Red or the Blue Pill ??? " :flipout:

Εγω εδωσα 80 ευρω το XBOX 360 με τον 20αρι σκληρο εδω και δυο μηνες...μονο που ηταν το παλιοτερο μοντελο χωρις HDMI , εναμιση χρονου μεν αλλα σχετικα ελαφρως μεταχειρισμενο γιατι ειχα και αλλο XBOX....-bye-

Δεν μου πηγαινε στην συνείδηση μου να το δωσω παραπανω...-bye-

YΓ. Αυτος που του το πουλησα το εδωσε 100 ευρω σε εναν αλλο μετα απο καμια εβδομαδα...:flipout:

μπλε κ πρασσινα εννοει τα χρηματα ο φιλος.20αρικο κ 100αρικο.σωστη φιλοσοφια λοιπον!!!!