Λοιπον εδω εντος πληρωνεις ενα ποσο ειναι γυρω στις 130 λιρες!Τωρα το πως ξερουν αυτοι αν εχεις τβ ειναι καπως γελιο!Ερχεται μια επιτροπη με αδεια εισοδου στο σπιτι σου να δει αν εχεις τβ και να πληρωσεις το αντιστοιχο ποσο αν εχεις μια η πολλες!Ομως το γελιο ειναι οτι σε ειδοποιει η ελληνικη κοινοτητα ποτε ερχονται και τοτε ολοι μας κρυβουαι τις τηλεορασεις μας!ναι καλα ακους, οταν ερχονται τους λεμε δεν εχω τηλεοραση καρδια μου!Ουτως η αλλως το κοστος θεασης ειναι πληρωμενο απο καποιους φορους που δινουν οι αγγλοι!Ακουγεται αστειο η λαμογια αλλα ετσι γινεται!Βεβαια σε μενα εχουν να ερθουν πανω απο δυο χρονια η ερχονται οταν ειμαι Ελλαδα η οταν ειμαι στη δουλεια!
150 λίρες.......και εγω θα τους ελεγα περαστε μεσα.
Και στην Γερμανία ισχύουν αυτά. Σου ρχονται σπίτι και τσεκάρουν τις τηλεοράσεις!!
Οπως βλέπετε υπάρχουν κουφά και στο εξωτερικό...βέβαια μην ξεχνάμε τι κανάλια και τι ποιότητα απολαμβάνουν έτσι;.....μιλάμε για BBC και κατι ντοκυμαντέρ που κοστίζουν όσο ο προϋπολογισμός της ελλάδας...
Α ναι ξέχασα: και μας πιάνουν τόπο τα λεφτά μας, έχουμε το "Στην υγειά μας"
Υ.Γ. Δεν το κάνουμε hidden το θέμα λέω γω μην μπoυν τίποτα ιδέες περίεργες σε κάποιους;
+ 1000
εδω που να τα κανουν αυτα ...
και γιατι να τα κανουν δλδ ?
ακου εκει να πληρωνω με καθε τηλεοραση
θα τους μπουν ιδεες εκει που ταξιδευουνε απο δω κι απο κει
το ζητημα δεν ειναι να πιανουν τοπο τα λεφτα αλλα να μην υπαρχουν λεφτα να πιασουν τοπο . να μην υπαρχει συνδρομη να κλεισει η ΕΡΤ δεν προσφερει τιποτα ...
κυβερνητικο εκπροσωπο εχουνε ...
το ψηφιακο τους μαρανε ...
υ.γ.: καλα λεει η εκπομπη ... σωστος ο τιτλος ... στην υγεια μας ( δλδ στη δικη τους - και των κοροιδων - για δεκα ατομα που καθονται και τον βλεπουν και τον ανεχονται ... )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.