Κουφό πρόβλημα.

18 June 2006
8,272
Θεσσαλονίκη

Φορμάρισα χθες το PC και όταν περνάω drivers ATI χάνεται η εικόνα στο Monitor. Εγκαθιστώ τους μανίσιους της κάρτας απ το CD κα μου ζητά DirectX 8 , κουφό αφού έχω περασμένους τους 9 . Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά . Εντωμεταξύ απο την ασφαλή λειτουργία δεν ξηλώνει τους ATI drivers . Τι φταίει γιατρέ?
Θα ζήσω?
Η κάτρα μου είναι μια ΑΤΙ Χ1600pro 512mb

Φορμάρισα χθες το PC και όταν περνάω drivers ATI χάνεται η εικόνα στο Monitor. Εγκαθιστώ τους μανίσιους της κάρτας απ το CD κα μου ζητά DirectX 8 , κουφό αφού έχω περασμένους τους 9 . Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά . Εντωμεταξύ απο την ασφαλή λειτουργία δεν ξηλώνει τους ATI drivers . Τι φταίει γιατρέ?
Θα ζήσω?
Η κάτρα μου είναι μια ΑΤΙ Χ1600pro 512mb

Το ότι περνάς τους μαμίσιους, δεν είναι πάντα πανάκεια.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους από το site της ΑΤΙ. Πιθανότατα έτσι να μη σου ζητήσει άλλωστε directx8...

επίσης πιο πριν να έχεις περάσει το .NET Framework (νομίζω θέλει το 2 αλλά εγώ τελευταία φορα έβαλα το 1 το sp1 και μετά το 2)

Έβαλα και το NET Framework 1,1 και 2,0 καθός και το 3,0 που όμος θέλει on line download και τους ATI 7,4 και πάλι τα ίδια. Μάλλον κάτι φταίει στο bios η την μητρική αφού βγάζω τον δίσκο και τον κουμπώνω σε άλλο PC και όλα τρέχουν κανονικά . Θα προσπαθήσω να κάνω update το bios μήπως και στρώσει η κατάσταση . Επίσης όταν πάω να τον φοράρω σταματάει στο σημείο που κάνει εξέταση του 286182 MB DISK 0 at Id 0 on bus 0 on atapi …. Και τέρμα .
Μπορεί και να οφείλεται στην τροφοδοσία της κάρτας γραφικών

Επανέρχομαι. Σήμερα το πρωί κάπου διάβασα για τους omega ATI derivers που επέλυσαν παρόμοιο πρόβλημα σε κάποιον φίλο σε site του εξωτερικού . Τους κατέβασα και τους φόρεσα και ως δια μαγείας έστρωσαν <σχεδόν> τα πάντα . Μέχρι και format μου κάνει . Μάλιστα απ ότι είδα το αντίστοιχο catalyst τηε omega είναι πολύ πιο ευέλικτο από αυτό της ΑΤΙ. Λέω όμως σχεδόν γιατί προέκυψε ένα άλλο κουφό πρόβλημα. Όταν συνδέω τον δεύτερο δίσκο μου ( 300ρη) πάνω δεν μπουτάρει τα windows . Έχω δηλωμένο στο bios σαν πρώτο δίσκο τον 80ρη που έχει κα τα windows . Επίσης δεν μου ανοίγει το powerstrip
Καμιά ιδέα?