ΚΟΥΪΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΥΣ) ΠΑΙΧΤΕΣ...

Re: Απάντηση: ΚΟΥΪΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΥΣ) ΠΑΙΧΤΕΣ...

Η οποια ειναι το μαρμαρο να μπει με τσιμεντοκονιαμα επανω στο μπετον αφου φυσικα βγουνε τα ξυλα σε εκεινο το σημειο.

Μπελάς...πρέπει να κάνεις και ένα καλούπι τοπικά για κρατηθεί το τσιμέντο κάπως ή να εσωματώσεις κάποιο ατόφιο κύβο και αντε να βρείς πατωματζή να στο κάνει. Ο γερο μάστορας που ήξερα πηρε σύνταξη πριν 15 χρόνια

Δηλώνω ευθαρσώς και απροκάλυπτα ότι αυτός ο διάολος οπού και να τον βάλεις παίρνεις θετικά και μόνο αποτελέσματα !
από λεπτομέρεια στο front end μεχρι γερο δέσιμο στα ηχεία , άπλα σκοτώνει την καταραμένη την ανάδραση
( δεν παίρνουμε κάνα στρέμμα power buy ? )

Δηλώνω ευθαρσώς και απροκάλυπτα ότι αυτός ο διάολος οπού και να τον βάλεις παίρνεις θετικά και μόνο αποτελέσματα !

Μπα... Αν το παρακάνεις βγαίνει μία ξεραΐλα άλλο πράγμα! Ο ήχος αποστειρώνεται τόσο πολύ από χρωματισμούς που καταντάει κλινικός!

Σε σωστές δόσεις όμως κάνει θαύματα... :BDGBGDB55:

Παιδιά τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα υλικά, καλούδια κλπ το καλύτερο από όλα, ειδικά για πάνω σε καρφωτό πάτωμα που μπουμπούναγε όλοκληρο, ήταν το εξής:

Το χαρτονενιο εσωτρικό από το σελοτέιπ, 2 τεμάχια, ένα πάνω ένα κάτω και αναμέσα σκληρό (γιατί είχε και κάτι άλλα πολύ μαλακά) μπαλάκι του πινγκ πονγκ.

Ακουμπαγες 4 τέτοια κάτω για τις 4 γωνίες του ηχείου και από πάνω προσεκτικά το ηχείο. Τώρα για πιο βαριά ηχεία έβαζες περισσότερα.

Εγώ το έχω δοκιμάσει και χωρίς το χαρτονάκι στη μεριά του πατώματος και μπορούσα ευκολά να το μετακινώ για να το «φέρω» στο χώρο, αλλά θέλει λίγο προσοχή να μην πάρει δρόμο το ηχείο και φύγει. Για περισσότερη σταθερότητα με λίγο ταινία διπλής όψης (υπάρχει και αφρώδης ταινία) κολλάς τα χαρτονένια στρογγυλά του σελοτέιπ στο ηχείο.

Νομίζω ότι έτσι ήταν και καλύτερα.

Φτήνο και αποτελεσματικο, σε ξύλινο καρφωτό πάτωμα έκανε θαύματα. Για δοκιμάστε το.

Μπα... Αν το παρακάνεις βγαίνει μία ξεραΐλα άλλο πράγμα! Ο ήχος αποστειρώνεται τόσο πολύ από χρωματισμούς που καταντάει κλινικός!

εμένα που μπουμπούνιζε το σύμπαν έκανε δουλίτσα

καλύτερα να έχουμε εμείς τον έλεγχο όμως , και από ξερό και κλινικό να το κάνουμε πιο γλυκερό και soft είναι πιο απλό απ ότι το αντίθετο -bye-

:guitarist:

Απάντηση: Re: ΚΟΥΪΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΥΣ) ΠΑΙΧΤΕΣ...

??.!!
Δηλαδή θέλουμε "χρωματισμούς" ?

Όσο και αν σου ακούγεται περίεργο, το αφτί θέλει λίγο χρώμα.

Όταν τα έβαλα παντού, ειδικά το CD δεν ακουγόταν με τίποτα!

Βέβαια, με άλλα ηχεία ίσως το να το βάλεις παντού να παίξει καλύτερα. Με τα δικά μου ότι και να έβαλα κάτω από τις ακίδες τους ως τώρα χάλασε τον ήχο.