Κουίζ, για δυνατούς λύτες!

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Κύριοι, τι μπορεί να είναι αυτό το πρωτότυπο?
(δεν έχει βγει ακόμα σε γραμμή παραγωγής, αλλά αν υπάρχει ζήτηση κάτι θα γίνει..)

attachment.php

Attachments

• IMG_9128_1_1.JPG
    IMG_9128_1_1.JPG
    153 KB · Views: 210
Απάντηση: Re: Κουίζ, για δυνατούς λύτες!

Πεδιόμετρο ;
Ευγε, μόλις κέρδισες έναν δωρεάν συντονισμό κατόπτρου (όταν μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη)!

Και ο Εκι απάντησε σωστά, αλλά εσύ το είπες με το όνομα του.

Ναι κύριοι, πρόκειται για πεδιόμετρο.

Δεν είναι προϊόν αρχαιολογικής ανασκαφής ούτε εμπνευστής του ήταν κάποιος από την οικογένεια Φλιντστοουνς.

attachment.php
attachment.php

Πρόκειται για μια σατανική ιδέα που είχε εκλεκτό μέλος του φόρουμ και δεν δίστασε να την υλοποιήσει.

Attachments

• FLINTSTONES TV.jpg
    FLINTSTONES TV.jpg
    21.4 KB · Views: 145
  • Flintstones_Comp_right.jpg
    Flintstones_Comp_right.jpg
    22 KB · Views: 145
Η ιδέα είναι πρωτότυπη και πολύ αποδοτική.
Μέσα σε μια 14άρα CRT έχει ενσωματωθεί ένας combo DSN 8080, το σετ τροφοδοτείται με ένα καλώδιο ρεύματος και λειτουργεί με ένα τ/χ, είναι δε κατάλληλο για δορυφορικές και επίγειες ψηφιακές και αναλογικές σκοπεύσεις.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_9129_1.JPG
    IMG_9129_1.JPG
    132.9 KB · Views: 145
  • IMG_9130_1.JPG
    IMG_9130_1.JPG
    192.5 KB · Views: 146
Re: Απάντηση: Re: Κουίζ, για δυνατούς λύτες!

Ευγε, μόλις κέρδισες έναν δωρεάν συντονισμό κατόπτρου (όταν μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη)!

Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, αν και χρησιμοποιώ κάτι αντίστοιχο. Μια μικρή φορητή τηλεόραση (κάτι τέτοιο http://cgi.ebay.co.uk/PORTABLE-DVD-...ideo_DVDPlayers_Recorders?hash=item27aa7ece5c ) και έναν μικρό δέκτη. Ακόμη δεν τα έχω ενώσει, ίσως μελλοντικά. :laugh:

Επίσης δεν έχω σκοπό να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη, μιας και μένω ήδη εκεί. :laugh: Συνεπώς προσφέρω τον συντονισμό στον Εκι, μιας και απάντησε πρώτος, αλλά και μπορεί κάποτε να μετακομίσει στα μέρη μας!

Γιατί βρε δεν ήρθες στην κοπή της Βασιλόπιτας να σε γνωρίσουμε? Είχαμε μαζευτεί αρκετοί από εμάς.

Η λύση της μικρής TV και δορυφορικού δέκτη με έχει συντροφέψει πολλά χρόνια..

Re: Απάντηση: Κουίζ, για δυνατούς λύτες!

Γιατί βρε δεν ήρθες στην κοπή της Βασιλόπιτας να σε γνωρίσουμε? Είχαμε μαζευτεί αρκετοί από εμάς.

Η λύση της μικρής TV και δορυφορικού δέκτη με έχει συντροφέψει πολλά χρόνια..

Οικογενειακές υποχρεώσεις...
Ίσως σε κάποια άλλη, μελλοντική εκδήλωση.

Μια μικρη 7αρα TFT και ο αγαπημενος μου commander, καλυτερα απο οσα πεδιομετρα και sat finder εχω δοκιμασει! Μαλιστα μια φορα με φωναξε ενας φιλος ο οποιος ειχε προβλημα στην ληψη ενος δυσκολου δορυφορου (δεν θυμαμαι τωρα ποιον) και μαλιστα ειχε ηδη καλεσει τεχνικο με πεδιομετρο και τον ειχε πληρωσει και του ειχε βρει οριο σημα, και με τον commander ρυθμισα το πιατο και πιασαμε 86% σημα παρακαλω (ο commander διχνει εικονα και με 33%). :afro:

Re: Απάντηση: Re: Κουίζ, για δυνατούς λύτες!

Και ο Εκι απάντησε σωστά, αλλά εσύ το είπες με το όνομα του.

μα σκοπιμως δεν το ειπα με το ονομα του :D ας το ονομασει ο δημιουργός του :P

Απάντηση: Re: Κουίζ, για δυνατούς λύτες!

Μια μικρη 7αρα TFT και ο αγαπημενος μου commander, καλυτερα απο οσα πεδιομετρα και sat finder εχω δοκιμασει! Μαλιστα μια φορα με φωναξε ενας φιλος ο οποιος ειχε προβλημα στην ληψη ενος δυσκολου δορυφορου (δεν θυμαμαι τωρα ποιον) και μαλιστα ειχε ηδη καλεσει τεχνικο με πεδιομετρο και τον ειχε πληρωσει και του ειχε βρει οριο σημα, και με τον commander ρυθμισα το πιατο και πιασαμε 86% σημα παρακαλω (ο commander διχνει εικονα και με 33%). :afro:
Εχεις δικιο διοτι με τον 8600 να δεις σημα που βγαζει :a0210: