Υγρό που βάζεις στην πρίζα και δε μυρίζει πολύ. Τα φαρμακεία έχουν απωθητικά φυσικά που δουλεύουν καλά! Πραγματικά φέτος που δε ψακάσαν το θέμα με τα κουνούπια ήταν τραγικό. Όλη μέρα ήταν δραστήρια...
Όντως, δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει αλλού αυτή η ανωμαλία. Εδώ είμαστε ήδη εδώ και καμιά βδομάδα από -3 το πρωί μέχρι 3-4 το μεσημέρι.. και δεν είμαι στην Αλάσκα.
...φέτος μέχρι τις αρχές Αυγούστου που ήμουν εκεί, δεν είχε καθόλου κουνούπια, για κάποιο μυστήριο λόγο. Μάλλον είχε πέσει γερό ψέκασμα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Πέρσι όμως... είχα δεινοπαθήσει. Και όχι μόνο το καλοκαίρι, ήταν εκεί μέχρι τέτοια εποχή να με πρήζουν. Το φοβερό, ήταν πως ήταν ΕΞΥΠΝΑ. Πραγματικά δε μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Μιλάμε ότι άνοιγες το φως και εξαφανίζονταν από προσώπου...τοίχου. Πήγαιναν και κάθονταν είτε πάνω σε μαύρες επιφάνειες, είτε σε εσωτερικά βιβλιοθηκών, είτε κάτω από καρέκλες. Λες και ήταν commandos, πραγματικά.
Δοκίμασα διάφορες λύσεις, απογοητεύτηκα απ'όλες, οπότε το γύρισα στην πλέον old school, που από τη στιγμή που ξεκίνησε, δεν με ξαναενόχλησαν ποτέ: