- 19 June 2006
- 1,584
Παντα ειχα την απορια, με τι μηχανηματα τεσταρουν οι κατασκευαστες τα προιοντα τους.
Π.χ. ο Wilson, η Sonus Faber, ο Lamm, η VPI, κ.λ.π. και ειδικα αυτοι που ομιλουν για εκτεταμενες ακροασεις, πριν βγει στην παραγωγη το προιον τους, ειτε ειναι ηχειο, ειτε ενισχυτης, ειτε πηγη.
Φυσικα καταλαβαινω οτι και αυτοι εχουν μια αποψη για τον ηχο ή πως τους αρεσει ή θελουν να ακουν και να παιζουν τα προιοντα τους.
Μηπως ομως οι επιλογες τους τελικα κατι θελουν να μας πουν? :drummer:
Και δεν εννοω πως κατεβαινουν στις εκθεσεις, γιατι εκει παιζονται συνεργασιες και αλλα πραγματα.
Εννοω οταν ειναι ακομα το προιον τους στο εργοστασιο και ακομα δοκιμαζεται.
Ουτε φυσικα αναφερομαι σε θυγατρικες, συνεργασιες, κ.λ.π.
Οπως π.χ. οταν ειχα τα PSB Goldi και εστειλα μειλ στην PSB, μου συστησανε τη Nad.
Δεν επεμεινα γιατι καταλαβα οτι δεν θα μου ελεγαν.
Λοιπον τι λετε?
Π.χ. ο Wilson, η Sonus Faber, ο Lamm, η VPI, κ.λ.π. και ειδικα αυτοι που ομιλουν για εκτεταμενες ακροασεις, πριν βγει στην παραγωγη το προιον τους, ειτε ειναι ηχειο, ειτε ενισχυτης, ειτε πηγη.
Φυσικα καταλαβαινω οτι και αυτοι εχουν μια αποψη για τον ηχο ή πως τους αρεσει ή θελουν να ακουν και να παιζουν τα προιοντα τους.
Μηπως ομως οι επιλογες τους τελικα κατι θελουν να μας πουν? :drummer:
Και δεν εννοω πως κατεβαινουν στις εκθεσεις, γιατι εκει παιζονται συνεργασιες και αλλα πραγματα.
Εννοω οταν ειναι ακομα το προιον τους στο εργοστασιο και ακομα δοκιμαζεται.
Ουτε φυσικα αναφερομαι σε θυγατρικες, συνεργασιες, κ.λ.π.
Οπως π.χ. οταν ειχα τα PSB Goldi και εστειλα μειλ στην PSB, μου συστησανε τη Nad.
Δεν επεμεινα γιατι καταλαβα οτι δεν θα μου ελεγαν.
Λοιπον τι λετε?