Κουρευτική μηχανή προτάσεις

Κατα 99% όχι. Το τροφοδοτικό της θα είναι για 110volt. Συνήθως μόνο λιγα παλμοτροφοδοτικα έρχονται σε 110-220 η αλλά έχουν πανω διακοπτακι.

Νομίζω ότι σχεδόν όλες πια οι αντίστοιχες συσκευές παίζουν σε όλα τα Volt με το σωστό adaptor για το βύσμα της πρίζας. Μια Braun ξυριστική/κουρευτική που είχα αγοράσει από εκεί έτσι ήταν.

Παιδιά μην αφήνετε τα ρεύματα στην τύχη, δεν είναι όλες οι συσκευές κατάλληλες για όλα (αν και είναι παράλογο το 2014).

Πχ ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B που έφερα στην Ελλάδα δε μπόρεσα ποτέ να τη φορτίσω χωρίς να αρχίσει να ζεσταίνεται απελπιστικά μέσα σε 5 λεπτά (λόγω 110V)

Aντίθετα, με την ξυριστική μου Philips δεν είχα κανένα πρόβλημα.

χμ..αυτη που θελω εγω αραγε τι ειναι?

O πατερας μου (ναυτικος) εχει φερει δεκαδες μικροσυσκευες και εργαλεια απο Αμερικη, 110ν, και καμμια δεν ειχε προβλημα εφ´οσον χρησιμοποιειται μετασχηματιστης.

Η μηχανη που βλεπεις θα δουλεψει με εναν φτηνο μετασχηματιστη 220/110ν.

O πατερας μου (ναυτικος) εχει φερει δεκαδες μικροσυσκευες και εργαλεια απο Αμερικη, 110ν, και καμμια δεν ειχε προβλημα εφ´οσον χρησιμοποιειται μετασχηματιστης.

Η μηχανη που βλεπεις θα δουλεψει με εναν φτηνο μετασχηματιστη 220/110ν.

σου βρισκεται μηπως λινκ απο καποιον?να υποθεσω οτι τον βρισκουμε σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο?ποσο πανε?

ευχαριστω πολυ παιδια :)

Το κοστος ειναι ελαχιστο, απο 5 ευρω.
Λινκ δεν ειναι ευκολο απο εδω που γραφω. google μετασχηματιστης 220 110 βολτ και δες αυτους που μπαινουν στην πριζα σαν τους φορτιστες κινητων.

Ευχαριστω ιδιαιτερως,οντως απο 5 ευρω βλεπω,μεχρι αρκετα παραπανω.

Προτείνω εφόσον σου αρέσει και έχεις σίγουρα καταλήξει σε αυτή την κουρευτική να προχωρήσεις στην αγορά και μόλις σου έρθει βλέπεις αν χρειάζεσαι τελικά και ένα μετασχηματιστή ή μόνο ένα αντάπτορα για το βύσμα.
Στο σπίτι πάντως έχω γεμίσει με αντάπτορες για βρετανικούς ακροδέκτες, μιας και οι περισσότερες αγορές μου είναι από εκεί.

μια απο τα ιδια εχω αρκετους,αλλα κυριως αμερικανικους

πως θα ειμαι σιγουρος?δε θα δουλευει απλα?

Θα τo γραφει στο manual, στα τεχνικα χαρακτηριστικα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναφερεται το βολταζ λειτουργιας.
Στην περιπτωση της μηχανης που θες να αγορασεις το θεωρω απιθανο να ειναι dual voltage.

Τελεια.προς το παρον την πεμπτη θα χτυπησω αυτη του Lidl και μετα βουρ για την αλλη!

Panasonic 1611 και τα μυαλά στα κάγκελα. Ακόμη και με μούσι κάγκελο! Μια φορά τη βδομάδα συνεχίζω να πηγαίνω στον κουρέα μου. Πριν λίγο καιρό το αμελησα, είχα να πάω κάνα μήνα και λέω θα στομώσει ή θα κολλάει. Η μηχανή ήταν σαν μαχαίρι σε ζεστό βούτυρο. Δυστυχώς είναι ακριβή για να την αγοράσω. Αλλά είναι μακράν η καλύτερη κουρευτική

Μετά από πολλές αποτυχημένες αγορές βρήκα την λύση εδώ philips-qc5390.
Το σημαντικό για εμένα είναι η αυτονομία και η γρήγορη φόρτιση.
Αυτά μπορείς να τα έχεις μόνο με μπαταρία Λιθίου.
Και δεν είναι και ακριβή.

Καλησπερα. Η παλια μου philips δεν αποδιδει πλεον και σκεφτομαι να αγορασω μια νεα. Θελω κουρευτικη , κυριως για χρηση σε γενια. Εχω να δω το δερμα του προσωπου μου κοντα 8 χρονια τωρα. Με ενδιαφερει 1mm κοπη , εκτος απο απο μπαταρια να μπορω να την δουλεψω και στο ρευμα. Υπαρχουν περιπτωσεις που πρεπει να ξυριστω και δεν μπορω να περιμενω να φορτισει για να αποδιδει σωστα. Τα εξτρα εξαρτηματα καλοδεχουμενα αλλα οχι απαραιτητα, στην philips παντα εμεναν στη βαση τα trimmer, μυτης κλπ Μονο μαλλιων και γενιων εχω χρησημοποιησει. Οι λεπιδες να μην θελουν λαδωμα και να μπορω να τις ξεπλενω με νερο.
Τιμη πανω κατω στα 50 . Αγορα απο ελλαδα.

Με μια γρηγορη ματια εχω βρει https://www.skroutz.gr/s/4739406/Philips-HC5450.html αλλα δεν ξερω αν ειναι μεγαλη σε μεγεθος για προσωπο και την https://www.skroutz.gr/s/2350157/Philips-QC5365.html