Κουτάβι ψάχνει στέγη!!

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,829
Clermont-Ferrand, France
Δυστυχώς το κουτάβι που βρήκαμε δεν μπορούμε να το κρατήσουμε γιατί είναι αλλεργικό το μικρό μας. Είναι περίπου 5 μηνών, παιχνιδιάρα, φιλική και έχει κάνει όλα τα εμβόλια της. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, η Λίλα θα τον γεμίσει φυλιά και χαρά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977697323

P4270013.JPG
P4270014.JPG
P4270015.JPG
P4270017.jpg
P4270019.jpg

Τώρα άμα αρχίσω να λέω για spam θα μου την πέσει κανείς επειδή ο Νανόπουλος Γιάννης είναι modarator.
Φαντάζομαι ποστ δικό μου: Κουκλάκι το σκυλάκι, αλλά έχω 18 σκυλιά, 23 γάτες και 87 χάμστερ. Α, έχω και 2 δεινόσαυρους....

ΕΛΕΟΣ

Re: Απάντηση: Κουτάβι ψάχνει στέγη!!

Τώρα άμα αρχίσω να λέω για spam θα μου την πέσει κανείς επειδή ο Νανόπουλος Γιάννης είναι modarator.
Φαντάζομαι ποστ δικό μου: Κουκλάκι το σκυλάκι, αλλά έχω 18 σκυλιά, 23 γάτες και 87 χάμστερ. Α, έχω και 2 δεινόσαυρους....

ΕΛΕΟΣ

Προφανώς δεν έχεις παρακολουθήσει τα αντίστοιχα θέματα που έχουνε ανοιχτεί. Ο Γιάννης είναι φιλόζωος και μάλιστα πρόσφατα απόκτησε ένα σκυλάκι από ένα παρόμοιο thread. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τόσο κράξιμο.

ΕΛΕΟΣ
Καλό θα είναι όταν γράφεις κάτι τέτοια, να γνωρίζεις πριν την ιστορία που έχει ο κάθε ένας μας, σε τέτοια θέματα, και επαναλαμβάνω γιά μιά ακόμη φορά, ότι σε τόσο ευαίσθητα θέματα ζώων, γιά εμένα χωρούν μόνο καθαρές κουβέντες,χωρίς ειρωνίες και τα συναφή τους.
Αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα ως προς την διαχειριστική μου θέση εδω.

Last edited:
Επιστροφή από Πάσχα και παραλείπωντας την διαμάχη του Γιάννη και του Δημήτρη να υπενθειμήσω ότι η Λίλα ψάχνει ακόμα σπίτι.
Είναι πολύ φιλική και ύσυχη παιδιά.