Κάπου διάβασα ότι σε κάποια κουτιά δεν μπορεί μπει η 3870!Μ πορείκάκποιος να προτείνει κουτί γύρω 50ευρώ ή χρειάζεται κάτι ακριβότερο!Πάντως δε θέλω να "σπρώξω" πολλά για κουτί......Ααααααν γίνεται
καλά, εννοώ λογικό κουτί, με κάτω από 200 ευρώ, όχι με πεντακοσάρικα κτλ...(sorry με τίποτα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να δώσει κανείς όσα κάνει ένα PC σε 4 αλουμινένια κομμάτια ενωμένα με μια αμφιβόλου χρησιμότητας οθονίτσα μπροστά...)
Το Grandia το έκανα παραγγελία και μου είπαν ότι χωράει μια χαρά.Είδα και ένα που είχαν στημένο στο Πλαίσιο και είναι μεγάλο σαν κουτί,δεν θα έχει πρόβλημα,υποστηρίζει τις full Μητρικές,κάρτες γραφικών...
sorry με τίποτα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να δώσει κανείς όσα κάνει ένα PC σε 4 αλουμινένια κομμάτια ενωμένα με μια αμφιβόλου χρησιμότητας οθονίτσα μπροστά...
Μην σε ακούσει μόνο ο browser που έδωσε για κουτί όσα έδωσα εγώ για pc, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων...και κάτι ακόμα.:BDGBGDB55:
Σοβαρά τώρα...ένα καλό κουτί τα βγάζει τα λεφτά του. Εμένα απο το παλιό (4ετίας) pc είναι όλα για πέταμα εκτός απο το κουτί. Μακάρι να τα είχα τα γκαφρά να τα έδινα. Είναι το μόνο εξάρτημα του pc μαζί με το PSU που δεν λέει να κάνεις οικονομίες.