Κουτί για Dac

Ωραίο κουτάκι.

Δέχεται ο Κινέζος παραγγελία με επιπλέον τρυπήματα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κουτί για Dac

Εμείς πήραμε με ασιμί πρόσοψη.
(Είναι με λίγο πιό χοντρό το βούρτσισμα απ'ότι συνήθως)

Το τράκιν νάμπερ πού λέει πως βρίσκεται?

συμφωνα με αυτόν εδω http://www.track-trace.com/post

η πιο προσφατη εγγραφή λεει:

departure from outward office of exchange GREECE 2010-06-13

δηλαδή?

Αυτή τη φορά με εξέπληξαν ευχάριστα. Άλλη, προηγούμενη, ο έλεγχος στο τελωνείο (τουλάχιστον) στην Θεσσαλονίκη γιά προϊόντα εκτός Ε.Ε γινόταν μιά φορά την βδομάδα γιατί η σήμανση με τα σκυλιά δεν προλαβαίνει.

Αφού τουλάχιστον βρίσκεται στην χώρα επικοινώνησε με τον εδώ αντίστοιχο φορέα ταχυμεταφορών.
Εμείς του ζητήσαμε του κινέζου να μας το στείλει με EMS και έτσι ο αντίστοιχος ήταν οι Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. Αν συμβαίνει το ίδιο και με το δικό σου (...ΕΛ.ΤΑ) δές εδώ ή κάλεσε εδώ

Re: Απάντηση: Κουτί για Dac

αυτο παρείγγειλα κι εγώ σε μαυρο εδω και καμια 10ριά μέρες και αναμένω!!

ας πρόσεχες...
τα μαύρα βρακιά και τα μαύρα κουτιά θέλουν πιό πολλή τέχνη....:Banane0:

ας πρόσεχες...
τα μαύρα βρακιά και τα μαύρα κουτιά θέλουν πιό πολλή τέχνη....:Banane0:

άστα... θα χρειαστεί (λόγω λάμπας) να κάνω και δυο ανοιγματα, ενα κάτω κι ενα πάνω απ τη λάμπα για εξαερισμό. Και ελεγα ΑΝ καταφέρω να κοψω κυκλικά (καμιά πρόταση για κυκλικό κόψιμο?) να βάλω από πάνω κάτι τέτοιο:

BlackBio.jpg

Η εύκολη λύση θα ήταν σχισμές-γραμμές με τροχό.

άστα... θα χρειαστεί (λόγω λάμπας) να κάνω και δυο ανοιγματα, ενα κάτω κι ενα πάνω απ τη λάμπα για εξαερισμό. Και ελεγα ΑΝ καταφέρω να κοψω κυκλικά (καμιά πρόταση για κυκλικό κόψιμο?) να βάλω από πάνω κάτι τέτοιο:

BlackBio.jpg

τρύπες διαφόρων μεγεθών έχω κάνει με ένα σετ τέτοια και ήταν πολύ εύκολο, αβασάνιστο και αβίαστο

http://cgi.ebay.com/5-PC-STEP-DRILL-BIT-SET-W-CASE-METRIC-/290438404539

* για κυκλικό κόψιμο,καμπύλες δλδ δεν ξέρω :Banane0:

Last edited:
Τροχό από την κάτω πλευρά, προσεκτικό λιμάρισμα στις άκρες της γρίλιας και μπάλωμα με μαύρο μαρκαδόρο. Όχι η καλύτερη λύση αλλά η πιο εύκολη για αερισμό.
Φαντάζομαι ότι θες τρύπα διαμέτρου >6cm (να μην πω 8cm) οπότε τα μικρά step drills δε θα βολέψουν.

BlackBio.jpg

αυτό το σχήμα του αντίχριστου που θες...μόνο με laser γίνεται.
Κάπου είχαμε γράψει γιά ένα βαρβάτο 2W...:Banane0:

Τροχό από την κάτω πλευρά, προσεκτικό λιμάρισμα στις άκρες της γρίλιας και μπάλωμα με μαύρο μαρκαδόρο. Όχι η καλύτερη λύση αλλά η πιο εύκολη για αερισμό.
Φαντάζομαι ότι θες τρύπα διαμέτρου >6cm (να μην πω 8cm) οπότε τα μικρά step drills δε θα βολέψουν.

μιά άλλη λύση είναι arifix μπογιά μαύρη γιά αερομοντελισμό.

μιά άλλη λύση είναι arifix μπογιά μαύρη γιά αερομοντελισμό.

η καλυτερη λυση, ετσι εχω μπαλωσει και το δικο μου. Το περνας και ενα ματ βερνικι και εισαι οκ. Αν ειναι βουρτσισμενο μαυρο το αλουμινιο, παρε χρωμα gun metal, οχι μαυρο

αντι για τρύπα 8cm, με τα step drills μπορώ να κάνω πχ 9 τρυπουλες και να βαψω τα μερεμέτια..

να πω μια βλακεία? το ποτηροτρύπανο δεν θα έκανε δουλεια στο αλουμίνιο? οχι? Μεχρι και τρύπα για κουτί χωνευτής πριζας σε σπατουλαρισμένο-βαμμένο τοίχο εχω ανοιξει με ποτηροτρύπανο χωρίς να φαίνεται το παραμικρό ...:D

Με καλο ποτηροτρυπανο μπορεις να κανεις πολυ καλη δουλεια.. Αλλα εχει κανα 25αρι το τεμαχιο..

τρύπες διαφόρων μεγεθών έχω κάνει με ένα σετ τέτοια και ήταν πολύ εύκολο, αβασάνιστο και αβίαστο

http://cgi.ebay.com/5-PC-STEP-DRILL-BIT-SET-W-CASE-METRIC-/290438404539

* για κυκλικό κόψιμο,καμπύλες δλδ δεν ξέρω :Banane0:

κοιτα ρε φιλε...χθες ρωτησα να παρω ενα τετοιο που χρειαζομαι, και μου παν παντου 40-45 ευρω! κ δω σετ των 5 στα ιδια λεφτα...μαλλον θα τα χτυπησω!

εγώ τα πήρα από ένα Σκωτσέζο 15...και κάτι λίγα μεταφορικά.
Αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ.
Βολεύτηκα αλλιώς.

πούλα τα στο Σίφη ....:idea:

*εγώ πάντως και τις τρύπες στο σασί του λαμπάτου και τις τρύπες για το βουβάλι τις έκανα με αυτά ..... αβασάνιστα και αβίαστα ....