ΚΟΥΤΙ HTPC

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

tamarini

New member
22 June 2006
24
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:fahne90:

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Εγω πηρα το παρακατω αλλα χωρις οθονη και κοντρολ. Ειναι παραπανω γυρω στα 150 ευρω αν θυμαμαι καλα. Το κουτακι αψογο και επωνυμο (Thermaltake). Τιμη κουτιου περι τα 120 ευρω. Ειναι το Thermaltake Bach και βγαινει και σε ασημι....

00211064.jpg

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,295
Homeless
Re: Απάντηση: ΚΟΥΤΙ HTPC

Εγω πηρα το παρακατω αλλα χωρις οθονη και κοντρολ. Ειναι παραπανω γυρω στα 150 ευρω αν θυμαμαι καλα. Το κουτακι αψογο και επωνυμο (Thermaltake). Τιμη κουτιου περι τα 120 ευρω. Ειναι το Thermaltake Bach και βγαινει και σε ασημι....

00211064.jpg

Και εγω αυτο σκεφτομαι να παρω σε ασημι. Να σε ρωτησω ειναι κανονικο κουτι ή ειναι μικρο?

tamarini

New member
22 June 2006
24
Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.
ΤΑ ΜΠΛΕ LED ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ARAGON ΠΟΥ ΕΧΩ!!!

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
27,936
Land of Dystopia

00211064.jpg

Αγαπητέ Νίκο, καλησπέρα τι έγινε τελειώσες με τα προγράμματα?

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
98,233
Εκεί ψηλά.....

Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.
ΤΑ ΜΠΛΕ LED ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ARAGON ΠΟΥ ΕΧΩ!!!

Επειδη το ζαχαρωνα κι εγω δες κανα review του κουτιου να δεις πως ειναι στα αληθεια αυτα τα led τα μπλε....ειναι παρα πολυ δυνατα βγαζουνε ματι και ειναι απλα αισχος...... σε αυτες τι φωτο τα περασανε απο dimmer τα led :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Φιλιππος

Senior Member
17 June 2006
337
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ενας παραγοντας που προβληματισε εμενα στην επιλογη του κουτιου για το HTPC ηταν το υψος του.
Τα περισσοτερα κουτια που μου αρεσανε ητανε μεγαλα (περιπου 17cm με 18cm) πραγμα το οποιο μου δημιουργουσε χωροταξικα προβληματα στο επιπλο που φιλοξενει τα μηχανηματα.
Μετα εξετασα την περιπτωση στενου κουτιου που ομως παιρνει ολες τις καρτες υπο γωνια με ειδικο ανταπτορα (riser card) και σε περιοριζει στις δυο ή τρεις καρτες.
Τελος συμβιβαστικα με το cavalier της coolermaster που ειναι 15cm στο υψος μαζι με τα ποδαρακια και οριακα χωρεσε. Το κουτι δεν εχει vfd οθονη, εχει ενα πολυ ενοχλητικο μπλε φωτακι μπροστα που θα φαει ξηλωμα. Το προβλημα ειναι οτι παιρνει τροφοδοτικο ειδικων διαστασεων οποτε μονο με γερη πατεντα μπορω να βαλω καποιο απο τα αθορυβα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν.

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Νομιζω οτι ο φιλος που ανοιξε το thread θελει κατι σαν αυτο:

X15BlackSmall.jpg

Ωραιοτατον, αλλα με τιμη 750 Ε...

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,295
Homeless

Εγω εχω ξετρελαθεί με αυτο:

http://eshop.microbase.gr/product_i...id=38&osCsid=e28949ba8a319308c89608f65bec7d42

H7BlackSmall.jpg

το μόνο που με χαλάει ειναι οτι δεν έχει front USB. Αλλα τρομερή φινέτσα το ατιμο!

Φιλε μπραβο και ργω αυτο ακριβως εψαχνα αλλα δεν μπορουσα να το βρω. Και καπου αλλοθ το ειδα μεσα εδω και το ειχα χασει. Οσο για το usb τραβας μια προεκταση και τελος. Δεν υπαρχει προβλημα. Αληθεια αυτο το κουτι εχει μονο τροφοδοτικο επανω ? -bye-

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,295
Homeless

Εγω εχω ξετρελαθεί με αυτο:

http://eshop.microbase.gr/product_i...id=38&osCsid=e28949ba8a319308c89608f65bec7d42

H7BlackSmall.jpg

το μόνο που με χαλάει ειναι οτι δεν έχει front USB. Αλλα τρομερή φινέτσα το ατιμο!

Φιλε μπραβο και εγω αυτο ακριβως εψαχνα αλλα δεν μπορουσα να το βρω. Και καπου αλλοθ το ειδα μεσα εδω και το ειχα χασει. Οσο για το usb τραβας μια προεκταση και τελος. Δεν υπαρχει προβλημα. Αληθεια αυτο το κουτι εχει μονο τροφοδοτικο επανω ? -bye-

Έπειδή το HTPC συνήθως είναι μακρυά από την θέση θέασης και χρειάζεσαι κυάλια για να δεις την ενσωματωμένη οθόνη μια λύση είναι εξωτερική οθονούλα δίπλα στην θέση θέασης...
Είναι πιο πρακτικό και δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι συνέχεια για να μπεις σε διάφορα menu ή να βλέπεις τις λίστες με τα mp3 που έχεις στον δίσκο...

Καλημέρα