κουτί πασπαρτού

το κουτί είναι 23*28*8 από τον Ιταλό http://www.autocostruire.com/

για τύπωμα κοίτα εδώ www.printex.gr

ενδεικτική τιμή για λαμαρίνα το φύλλο 30χ40 = 10 ευρώ, 40χ60=19, 50χ70=26 Οσες φάτσες χωρέσουν, οτι χρώμα και ότι σχεδιο θέλεις.

Βλέπω ότι το κουτί τόσο στον Ιταλό όσο και στον Γάλλο (τον δικό μου), έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές (απόκλιση ≈1+ ευρώ). Τα μεταφορικά πόσο σου πήγαν και γενικώς τι πολιτική χρέωσης έχει; Ο γάλλος το παρακάνει ότι πάρεις είτε 5 γραμμάρια είτε 2,5 κιλά, 29,42 ευρώ.

Για το printex.gr για πες μου εάν έχεις χρόνο. Στην πρόσοψη αλουμινίου του κουτιού σου, τα γράμματα πως τα βάζει με χάραξη και χρωματισμό στο εσωτερικό της χάραξης ή με άλλο τρόπο; Το ρωτώ επειδή η επιφάνεια είναι βουρτσισμένου αλουμινίου.
Τι πρέπει να του πας για να σου γράψει στην πρόσοψη, χρειάζεται ακριβή σχέδιο ή του λες τι θες και το περνά στο πρόγραμμα εκείνη τη στιγμή;

μπραβο Δημητρη !! για τετραγωνες τρυπες παρε απο praktiker ενα dremel που εχει διαφορα μικρα δισκακια και καθαριζεις στο λεπτο.

thanks Τάκη, το κοίταζα το dremelάκι προχθές και τελευταία στιγμη δεν τό πήρα γιατί μπερδεύτηκα λίγο με τα κουτιά, είχε 2-3 εκδόσεις (και διαφορετικούς τύπους) με διαφορετικα εργαλεία το καθένα , είπα να το ψάξω λίγο πρώτα να δω τι χρειάζομαι ....

Βλέπω ότι το κουτί τόσο στον Ιταλό όσο και στον Γάλλο (τον δικό μου), έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές (απόκλιση ≈1+ ευρώ). Τα μεταφορικά πόσο σου πήγαν και γενικώς τι πολιτική χρέωσης έχει; Ο γάλλος το παρακάνει ότι πάρεις είτε 5 γραμμάρια είτε 2,5 κιλά, 29,42 ευρώ.

Για το printex.gr για πες μου εάν έχεις χρόνο. Στην πρόσοψη αλουμινίου του κουτιού σου, τα γράμματα πως τα βάζει με χάραξη και χρωματισμό στο εσωτερικό της χάραξης ή με άλλο τρόπο; Το ρωτώ επειδή η επιφάνεια είναι βουρτσισμένου αλουμινίου.
Τι πρέπει να του πας για να σου γράψει στην πρόσοψη, χρειάζεται ακριβή σχέδιο ή του λες τι θες και το περνά στο πρόγραμμα εκείνη τη στιγμή;

για 3 κουτιά και κάτι άλλα είχα πληρώσει 39 ευρώ μεταφορικά στον Ιταλό,

στην PRINTEX θα πάω κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα, τυπώνει φίλος εκεί τις προσόψεις για ενισχυτές κιθάραςπου φτιάχνει,
εκτός από τις τιμές που σου είπα και οτι μπορείς να του πας οτι κομμάτι αλουμίνιο θέλεις για τύπωμα δεν ξέρω άλλες πληροφορίες ...

δείγματα (τύπωμα σε λευκή λαμαρίνα)

58119_108237319239004_100001582082387_68139_1899886_n.jpg

64623_108234872572582_100001582082387_68119_3498751_n.jpg

Last edited:
Δημήτρη, να είσαι καλά η πληροφορία για την τύπωση ήταν σωτήρια...οι εκτυπώσεις είναι άψογες...θα τον επισκευτώ λίαν συντόμως.

39 ευρώ...επειδή βλέπω ότι στα κουτιά έχουν παραπλήσιες τιμές και είναι ουσιαστικά του ίδιου κατασκευαστή, θα τον έχω υπόψη μου για να δω εάν συμφέρει ο Ιταλός ή ο Γάλλος!

ναι Κώστα, αλλά δεν το πήρα τελικά, ο 2020 προς το παρόν θα μπει στο συρτάρι ...:FSGSFGS4:

όταν έρθουν και άλλα κουτιά θα τον βάλω κι αυτόν σε ένα και πιθανά να πάρω και το μπαφεράκι ....

πάντως δεν έπαιζε άσχημα και με το μπαφ από οτι έχω διαβάσει παίζει πολύ καλύτερα, αλλά είπαμε ...... γκαινκλον rulz :grandpa:

Το παραγγειλα εγω εδω και καμια εβδομαδα να το βαλω πισω απο τον ψηφιακο μου.
Οποτε θα στο φερω να το δοκιμασουμε.

Το παραγγειλα εγω εδω και καμια εβδομαδα να το βαλω πισω απο τον ψηφιακο μου.
Οποτε θα στο φερω να το δοκιμασουμε.

να το δοκιμάσουμε, γουάι νοτ ??

*αυτό το πίσω από τον ψηφιακό πολύ πρόστυχο μου ακούστηκε, τον ρώτησες ??