κρασάκι ... Τετάρτη 9/12/09

Sorry που δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω, είχα μάθημα από το πρωί μέχρι το βράδυ, μόλις γύρισα συνεπώς... ελπίζω να περνάτε καλά!!!

Έχουμε και λέμε

Οι δέκα σούβλες που διαφήμιζε το μαγαζί… δεν ήταν σούβλες… μικρές ήταν, ένα πράγμα σα μεγάλο σουβλάκι. :fight:

Το κοκτέιλ αυτό πως το λέτε… δε ξεδίψασε αρκετά αν κρίνω ότι πολλοί αναγκαστήκαμε να δροσιστούμε με καμία μπύρα… :food-smiley-005:

Ακόμα δε ξέρω πως τα καταφέραμε..:chinscratch:
Την προηγούμενη φορά δώσαμε ραντεβού στον Αστρολάβο, δίπλα στο γήπεδο που έπαιζε ο ΠΑΟ Ευρώπη.
Χθες ήμασταν δίπλα στον Ολυμπιακό για Ευρώπη.
Την επόμενη φορά να φανταστώ θα πάμε έξω από γήπεδο άλλης ομάδας που σίγουρα θα παίζει Ευρώπη:rofl:

Παίδες χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε -bye-

Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω χωνέψει.
Πολύ ωραία βραδιά, χάρηκα που γνώρισα πολλά παιδιά απ την DIY.
Μετά την 10η κανάτα, κατάλαβα ότι δεν μ άρεσε το κοκτέιλ :D

Έχουμε και λέμε

Οι δέκα σούβλες που διαφήμιζε το μαγαζί… δεν ήταν σούβλες… μικρές ήταν, ένα πράγμα σα μεγάλο σουβλάκι. :fight:

Το κοκτέιλ αυτό πως το λέτε… δε ξεδίψασε αρκετά αν κρίνω ότι πολλοί αναγκαστήκαμε να δροσιστούμε με καμία μπύρα… :food-smiley-005:

Ακόμα δε ξέρω πως τα καταφέραμε..:chinscratch:
Την προηγούμενη φορά δώσαμε ραντεβού στον Αστρολάβο, δίπλα στο γήπεδο που έπαιζε ο ΠΑΟ Ευρώπη.
Χθες ήμασταν δίπλα στον Ολυμπιακό για Ευρώπη.
Την επόμενη φορά να φανταστώ θα πάμε έξω από γήπεδο άλλης ομάδας που σίγουρα θα παίζει Ευρώπη:rofl:

Παίδες χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε -bye-

Εγώ θα ήθελα να σταθώ στην παρουσία των φίλων Δημήτρη Θ, Μιχάλη Δ, Γιώργου Κυριακαράκου και kpaiss, που ήρθαν για πρώτη φορά σε meeting της diy καθώς και στον παλιό φίλο Βασίλη Τ, που τον ξαναείδαμε μετά απο καιρό.

Φίλτατοι, ελπίζω να περάσατε καλά ...

Προσωπικα περασα θαυμασια αν και μας σκασατε στο φαγητο.
Οαση ο καφες στο τελος....:grinning-smiley-043

Χαρηκα παιδες!!!

Αν και το μαγαζι δεν ηταν το καλυτερο που μπορουσαμε να παμε (οχι οτι ηταν κακο αλλα ,αλλο υποσχοταν και αλλο ηταν τελικα),μας αποζημιωσε ,και με το παραπανω, η καλη σας παρεα.
Πραγματι, περασαμε πολυ καλα.
Αν μας θελετε, θα θελαμε και την αλλη φορα να ειμαστε μαζι σας-bye-