Απο τον σκηνοθετη εγω προσωπικα δεν εχω δει δειγματα.
Και απο το τρειλερ -οσο μπορει να καταλαβει κανεις- μοιαζει καπως καλοστημενο.
Θα δουμε, βεβαια τα στουντιο εχουν το τελικο οκ παντα ειδικα σε νεους σκηνοθετες δεν αφηνονται πολλα πολλα , απλα μπορει να καταλαβεις αν υπαρχει ταλεντο ή οχι.
Έφηβος γιος Ρώσου ναρκοβαρόνου κοντεύει να πεθάνει στα δόντια μυθικού λιονταριού σε safari στην Αφρική, μα επιστρέφει στη ζωή χάρη σ’ ένα τοπικό «μαγικό» φίλτρο, σε συνδυασμό με μια σταγόνα από το αίμα του αιλουροειδούς. Ως αποτέλεσμα, μετατρέπεται σε superhero με οικολογικές και anti-criminal...
Τ Α Ι Ν Ι Α Ρ Α !!
Και το λέω εγώ που δεν συμπαθώ τα κόμικς ιδιαίτερα.
Υπόψιν, δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται. Περιπετειαρα, 2 ώρες γεμάτες , χωρίς να βαριέσαι, ωραίο story "τακτοποιημένες" σκηνές στο μυαλό του θεατή χωρίς τρύπες. Εννοώ έχει ωραία ροή , πλοκή που δεν κουράζει.
Όπως φαίνεται θα υπάρχει συνέχεια.
Έγινα φαν. !
Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν λείπουν υπερβολές. Όποιος δεν θέλει υπερβολές ας δει Αγγελόπουλο.
Άθλια δεν ήταν με κανέναν τρόπο.
Βλεπόταν ευχάριστα.
Αυτό που ήταν άθλιο ήταν ο ήχος των διαλόγων. Λες και όλα ήταν voice over ξανά σε κάποιο studio. Τίποτα δεν ακουγόταν φυσικά όπως θα περίμενε κανείς ανά σκηνή.
Τόσο κακό αποτέλεσμα δεν πρέπει να έχω ξαναπετυχει σε πρώτης διαλογής ταινία.
Get Kraven the Hunter DVD and Blu-ray release date, trailer, movie poster and movie stats. Kraven Kravinoff's complex relationship with his ruthless gangster father, Nikolai, starts him down a path of vengeance with brutal consequences, motivating him to...