Krell Showcase 5

Periklis.Demos

Senior Member
26 June 2006
380
Αθήνα
Πωλείται Krell Showcase 5καναλός τελικός για Home-cinema, είναι ασημί σε άριστη κατάσταση με κουτιά, χαρτιά κτλ.
Είναι ex-demo απο κατάστημα και αγοράστηκε για Home-cinema το οποίο τελικά δεν υλοποιήθηκε με αποτέλεσμα να μην έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου και να είναι εδώ και μερικούς μήνες στο κουτί του.
Τιμή με τηλέφωνο ή pm.
Τηλ. επικοινωνίας 6936.968.953

Attachments

• krell showcase.3jpg.jpg
    krell showcase.3jpg.jpg
    10.3 KB · Views: 123
  • krell showcase.2jpg.jpg
    krell showcase.2jpg.jpg
    28.1 KB · Views: 165
  • krell showcase.4jpg.jpg
    krell showcase.4jpg.jpg
    19.9 KB · Views: 142
Απάντηση: Re: Krell Showcase 5

Perikli σε παρακαλώ διάβασε τους νέους κανονισμούς σχετικά με τις αγγελίες

http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1

Ευχαριστω

Άκη έχω διαβάσει τον νέο κανονισμό και πιστεύω ότι δεν παραβίασα κάτι απο αυτόν εκτός αν αναφέρεσαι στο up το οποίο έκανα αν πρόσεξες καλά μετά απο δύο μήνες. Πράγμα για εμένα λογικό γιατί με τον ρυθμό που μπαίνουν οι αγγελίες στο forum την επόμενη μέρα κι'όλας η αγγελία έχει αλλάξει σελίδα και σε ένα μήνα έχει ξεχαστεί τελείως.
Άν παρ'όλα αυτά πιστεύεις οτι παραβίασα τους νέους κανονισμούς τότε μπορείς κάλιστα να διαγράψεις την αγγελία.

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Krell Showcase 5

Άκη έχω διαβάσει τον νέο κανονισμό και πιστεύω ότι δεν παραβίασα κάτι απο αυτόν εκτός αν αναφέρεσαι στο up το οποίο έκανα αν πρόσεξες καλά μετά απο δύο μήνες. Πράγμα για εμένα λογικό γιατί με τον ρυθμό που μπαίνουν οι αγγελίες στο forum την επόμενη μέρα κι'όλας η αγγελία έχει αλλάξει σελίδα και σε ένα μήνα έχει ξεχαστεί τελείως.
Άν παρ'όλα αυτά πιστεύεις οτι παραβίασα τους νέους κανονισμούς τότε μπορείς κάλιστα να διαγράψεις την αγγελία.

Ευχαριστώ.

Perikli δεν είναι θεμα αν θα διαγράψω την αγγελία.

Το κοιτάς εντελώς από λάθος οπτική γωνιά.

Τους κανόνες δεν τους έβγαλα εγώ.

Οι κανόνες συζητηθήκαν, και ψηφιστήκαν από όλα τα μέλη του σωματείου ως προς την γενικότερη εξυπηρέτηση όλων των μελών του AVclub.

Ο λόγος που απαγορευτήκαν τα up από είναι για να αποφύγουμε τα συνεχόμενα up, και τα προϊόντα όλων των αγγελιών να έχουν την ιδία ευκαιρία να πουληθούν.
Ιδία έννοια αντιμετώπιση χωρίς καμία απόλυτος διάκριση.

Τρόπος να πουλήσεις ένα προϊόν είναι να το κανείς έστω και ελάχιστα ποιο προσιτό στην τιμή του προς τον υποψήφιο αγοραστή.

Αν κοιτάξεις λίγο θα δεις ότι έχει ευνοϊκά αποτελέσματα στον αριθμό των προϊόντων που πούλιουνται το τελευταίο διάστημα.

Σε παρακαλώ κατάλαβε ότι όλα τα μέλη έχουν ίδια αντιμετώπιση και τα προϊόντα των αγγελιών ίδιες ευκαιρίες πώλησης.

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση. Καλημέρα.

Last edited: