Κριμα.Amy Winehouse

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Το άρθρο είναι από συνέντευξη του πάτερα, της Winehouse στο BBC.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6967302.stm

"It is a horrible situation and our family and Blake's family are living through hell. The only thing I would say is that we have had medical advice.

Κρίμα γιατί είναι από τις αγαπημένες μου, ελπίζω να επανέλθει βρίσκοντας την γαλήνη που σίγουρα της λείπει.

Δηλαδή? Τι έγινε ρε παιδιά? με κάνετε και ανησυχώ... Αν και ξέρω πολύ καλά αγγλικά δεν κατάλαβα από το link περι τίνος πρόκειται... Λίγο από δω, λίγο από κει έγραφε... Αν πρόκειται γιά κάτι σοβαρό να το βοηθήσουμε το κορίτσι... Να μαζευτούμε να δώσουμε αίμα, αιμοπετάλια και οικονομικά να συνεισφέρουμε αν μπορούμε... Αλλά εξηγήστε μου περι τίνος πρόκειται...

Δηλαδή? Τι έγινε ρε παιδιά? με κάνετε και ανησυχώ... Αν και ξέρω πολύ καλά αγγλικά δεν κατάλαβα από το link περι τίνος πρόκειται... Λίγο από δω, λίγο από κει έγραφε... Αν πρόκειται γιά κάτι σοβαρό να το βοηθήσουμε το κορίτσι... Να μαζευτούμε να δώσουμε αίμα, αιμοπετάλια και οικονομικά να συνεισφέρουμε αν μπορούμε... Αλλά εξηγήστε μου περι τίνος πρόκειται...

Απο οτι φαινεται το κορίτσι ειναι σε άσχημη κατάσταση και πρέπει να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης το συντομοτερο.

Απλώς είναι κρίμα και αυτή όπως και ολοι οι τοξικομανείς να πεθάνουν απο τα ναρκωτικά.

Ότι και να κάνετε, μερικοί άνθρωποι με μειωμένη ανεκτικότητα σε αυτά που εμείς οι υπολοιποι θεωρούμε φυσιολογικά, προτιμούν το: Ζήσε πολύ, πέθανε νέος. Μακάρι να μην της βγεί σε κακό.

Ότι και να κάνετε, μερικοί άνθρωποι με μειωμένη ανεκτικότητα σε αυτά που εμείς οι υπολοιποι θεωρούμε φυσιολογικά, προτιμούν το: Ζήσε πολύ, πέθανε νέος. Μακάρι να μην της βγεί σε κακό.

μειωμένη ανεκτικότητα λες Βασίλη. Εγώ λέω ψυχοπαθολογική προσωπικότητα. Για να μην υπάρχουν δικαιολογίες και ωραιοποιήσεις .

Τι να πεις....τοσο καλη φωνη.Αλλα και αυτη πηγαινε γυρευοντας εδω που τα λεμε,ειχε ψωνιστει,μικρη ειναι ....πολυ θελει να την παθεις απτα ναρκωρικα??

μειωμένη ανεκτικότητα λες Βασίλη. Εγώ λέω ψυχοπαθολογική προσωπικότητα. Για να μην υπάρχουν δικαιολογίες και ωραιοποιήσεις .

Είμαστε σχετικά βολεμένοι και έχουμε την άνεση να φοράμε ταμπέλες, θυμόμαστε αυτές τις προσωπικότητες μόνο για να ακουμπάμε μουσικά πάνω τους, αλλά είμαστε πολύ τυχεροί που ενώ περάσαμε από δίπλα δεν κολλήσαμε. Το να κάνουμε τέτοια πράγματα στον εαυτό μας και σύντομα να καταλήγουμε στην κάσα δεν έχει τίποτε ωραίο, όμως το ωραίο μαγαζί που συντηρούμε και απολαμβάνουμε και έκανε τύπους σαν τον Χέντριξ και τον Μόρισον να την κάνουν άρον άρον από την απέναντι όχθη και πολύ γρήγορα και από την δική μας προς πιο χρωματιστές πραγματικότητες να δείχνει απλά πως δεν χωράνε όλοι στον αγγελικά πλασμένο κόσμο μας.

Πολλά πάρα πολλά χρήματα και τρομέρη δημοσιότητα, δεν θέλει και πολύ να πέσουν στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αφού δεν μπορού να το αντέξουν.

Τα ναρκωτικά "ευτυχώς", δεν κάνουν διακρίσεις.
Ούτε φυλετικές, ούτε ούτε κοινωνικές, ούτε οικονομικές, ούτε θρησκευτικές.
Το ακριβώς αντίθετο δλδ. απ τον κόσμο που ζούμε