Κριτικές εταιρειών

Status
Not open for further replies.

boom123

New member
6 June 2011
4
Κριτικές για Ελληνικές εταιρείες
Το insidelook επιτρέπει στον καθένα να εκφράσει ελεύθερα την άποψη του για την εταιρεία του.

Πείτε μας τη γνώμη σας.

Re: Κριτικές εταιρείων

Εγώ πάντως εκεί δεν θα έγραφα τίποτα για τον εργοδότη μου. Κι αν μπορούν να βρουν από τη διεύθυνση ΙΡ την διεύθυνση κατοικίας;Κάθε εργοδότης θα ήθελε να μάθει ποιός υπάλληλός του τον ξεκατινιάζει στο διαδίκτυο...

Απάντηση: Κριτικές εταιρείων

Έτσι, να τον αγαπάς τον εργοδότη σου. Να τον φυλάς, να τον φιλάς και να τον γλύφεις.
Το σάιτ είναι γελοίο, η άποψη σου με προβληματίζει...............

Απάντηση: Κριτικές εταιρείων

εγώ θα ήθελα άλλη εκδοχή.

Ένας άτυπος "τειρεσίας" φτιαγμένος από εμάς για εμάς.

ΠΧ η τάδε εταιρία είναι...."πιστολέρο"? Το γράφεις εδώ.
Η δείνα εταιρία είναι καλοπληρωτής? το ίδιο.

Αντί να παρακαλάμε και να πληρώνουμε εταιρίες πληροφοριών, να υπάρχει μια τέτοια βάση δεδομένων free.

Ήθελα να κάνω ένα τέτοιο site αλλά είναι παράνομο μου είπε ένας δικηγόρος...

Re: Απάντηση: Κριτικές εταιρείων

Έτσι, να τον αγαπάς τον εργοδότη σου. Να τον φυλάς, να τον φιλάς και να τον γλύφεις.
Το σάιτ είναι γελοίο, η άποψη σου με προβληματίζει...............

Μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που λες? Γελοίο ως προς τι? Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα..απλά πείτε τι δεν σας αρέσει έτσι ώστε να μπορέσουμε να επωφεληθούμε από αυτό..

Re: Κριτικές εταιρείων

Εγώ πάντως εκεί δεν θα έγραφα τίποτα για τον εργοδότη μου. Κι αν μπορούν να βρουν από τη διεύθυνση ΙΡ την διεύθυνση κατοικίας;Κάθε εργοδότης θα ήθελε να μάθει ποιός υπάλληλός του τον ξεκατινιάζει στο διαδίκτυο...

Δεν χρειάζεται να ξεκατινιάζεις ή να βρίζεις, εξάλλου τέτοιου είδους κριτικές δεν δημοσιέυοντε καν. Μπορείς να κάνεις μια κριτική που θα βοήθήσει τους υπόλοιπους λέγοντας τα καλά και τα κακά μιας ετ

Status
Not open for further replies.