Κρυφό μενού για LG50PS3000

panospkk

New member
2 September 2011
2
ΧΑΛΚΙΔΑ
Χαιρετώ την παρέα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ και από την πρώτη κι όλας στιγμή αντιλήφθηκα ότι έχει πέσει πολύ δουλεία και υπευθυνότητα.
Είμαι κάτοχος μια τηλεορασης LG50PS3000. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τους κωδικούς για να μπω στο κρυφό μενού. Δοκίμασα τους κωδικούς που αναφέρονται στην παραπάνω ανάρτηση αλλά δεν έγινε τίποτα. Ίσως βέβαια να φταίει το remote control.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Απάντηση: Κρυφά Μενού τηλεοράσεων

Ρίξε μια ματιά στα #2 post εδώ κι εδώ (διάβασε και λίγο παρακάτω τα μηνύματα, μπορεί να βρεις κάτι ενδιαφέρον).

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Χαιρετώ την παρέα σας. Είμαι νέο μέλος και από την πρώτη κι όλας στιγμή αντιλήφθηκα ότι έχει πέσει πολύ δουλεία με υπευθυνότητα στο φόρουμ σας και πλέον και δικό μου φόρουμ.

Είμαι κάτοχος μια πλάσμα τηλεορασης LG50PS3000. Θέλω να κάνω τις εξής ερωτήσεις:
1) Πως μπαίνω στο servise menu?? Δοκίμασα αυτό
Press and hold the {MENU} button on the remote and
the {MENU} button on the TV at the same time,
until the first Service Menu is displayed αλλά δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο??

2) Για να ενεργοποιήσω την θύρα usb πρέπει να κάνω downgrade από 3.40 (που έχω τώρα) σε 3.15?? Έχω διαβάσει αρκετά σε άλλα ποστ και δεν καταλαβαίνω αν υπάρχει διαφορά στο λογισμικό που θα βάλουμε μεταξύ plasma και lcd ή είναι το ίδιο firmware για όλους τους τύπους

3) Πρώτα θα κάνω downgrade και μετά θα χρησιμοποιήσω το universal remote control?? Έχει κάνει κάποιος τα βήματα σε plasma LG??
Πολλές ερωτήσεις αλλά μου αρέσει να εξερευνώ και να μαθαίνω νέα πράγματα τί να κάνουμε?? :captain:
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων