ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ SAMSUNG

stafos30

Established Member
1 October 2010
117
Μυτιληνη
Καλημερα και του χρονου σε ολους. Ειμαι κατοχος μιας samsung ue46b8000 και εκανα εχθες το λαθος να μπω στο κρυφο μενου της και να το πειραξω με αποτελεσμα η τηλεοραση να μην ερχεται στις αρχικες ρυθμισεις. Ειμαι σκασμενος και παρακαλω οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.

Παιρνεις τηλ. το σερβις και τους λες οτι η τηλεοραση "τρελαθηκε" και δειχνει χαλια.

Αν σε ρωτησουν αν την πειραξες κανεις την "παπια".

Δεν ειναι σωστο να πληρωνουν αλλοι τις μακακιες μας αλλα στην περιπτωση αυτη δεν βλεπω αλλη λυση.

Ναι αλλα οταν ερθει τεχνικος σιγουρα θα τη δει οτι ειναι πειραγμενη

Μήπως "πατούσε τα κουμπιά κανά πιτσιρίκι" και "δεν ξέρεις τίποτα, έτσι την βρήκες" ?

Και κανονικά δεν είναι δική σου υπαιτιότητα αν έχει τέτοια "κρυφά" πράγματα που την "χαλάνε" ... Κανονικά το remote control πρέπει να επιτρέπει μόνο τις
"επιτρεπτές" λειτουργίες και να προστατεύει τον καταναλωτή...

Λέω εγώ τώρα.....

Εκτός αν για να μπεί στο κρυφό μενού κανείς πρέπει να πατάει κανά σούπερ-ντούπερ περίεργο συνδυασμό πλήκτρων και ταυτόχρονα απο δύο άτομα ... όπως για να οπλίσει πυρηνική κεφαλή κλπ...

Τότε οκ.. φταίς...

Απάντηση: Re: ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ SAMSUNG

Μήπως "πατούσε τα κουμπιά κανά πιτσιρίκι" και "δεν ξέρεις τίποτα, έτσι την βρήκες" ?

Και κανονικά δεν είναι δική σου υπαιτιότητα αν έχει τέτοια "κρυφά" πράγματα που την "χαλάνε" ... Κανονικά το remote control πρέπει να επιτρέπει μόνο τις
"επιτρεπτές" λειτουργίες και να προστατεύει τον καταναλωτή...

Λέω εγώ τώρα.....

Εκτός αν για να μπεί στο κρυφό μενού κανείς πρέπει να πατάει κανά σούπερ-ντούπερ περίεργο συνδυασμό πλήκτρων και ταυτόχρονα απο δύο άτομα ... όπως για να οπλίσει πυρηνική κεφαλή κλπ...

Τότε οκ.. φταίς...
xaxaxa!!!