Κρύο τσάι και όμορφη παρέα ...

Re: Απάντηση: Κρύο τσάι και όμορφη παρέα ...

Τα Tapped πάνε το πολύ μέχρι 200. από κεί και πάνω κάνουν μεγάλες βυθίσεις και ακυρώσεις, πρέπει λοιπόν να κοπούν το πολύ στούς 120-130. Θα χρειαστείς άλλο ένα δρόμο για να συναντήσεις τη μεσαιόκορνα.

έτσι είναι Κωνσταντίνε

λέω να πάει μέχρι τους 100 περίπου και να κρατήσω και το 10αράκι στη θέση του, προσωπικά μου φαίνεται πολύ γρήγορο και καθαρό, απλά του λείπει λίγο σώμα χαμηλά ...

θα την φτιάξω την tapped από Σεπτέμβρη και ελπίζω να κάνει καλά αυτό που σκέφτομαι ...

[ quote = Δημήτρης Δ . ? 1294231 ] Μήτσο , το χαμηλό δεν " ακολουθεί " το αλτεκ .
Είναι αργό , δεν έχει καλή περιγραφή , δεν έχει δυναμικά κλπ .
Θέλεις άλλη λύση εκεί ( Άλλο μεγάφωνο )
Επίσεις , έχω την εντύπωση οτι αναγκάζεις το χωνί να παίζει πολύ χαμηλά και σε ορισμένες περιπτώσεις " διαμαρτύρεται " .

Απ την μέση και πάνω , είσαι πάντως πολύ καλός .
Ο δε κουνουποδιώχτης , θεικός quote] .....[/Δημητρη οταν το ακουσαμε το altec χαμηλα και με το τουιτερ της fostex το ηχειο ηταν πολυ καλυτερο! με σκετο το altec και να φωναζει ητν καπως! :ears:

χθες έκοψα το 10αράκι στους 900 χρησιμοποιώντας καλύτερο πηνίο ..

παράλληλα το ταίζα μερικές μέρες 40 και 60 hz τόνους

έπαιξε πολύ καλύτερα ....

τον σεπτέμβρη θα γίνουν και οι απαραίτητες μετρήσεις ...

Απάντηση: Re: Κρύο τσάι και όμορφη παρέα ...

χθες έκοψα το 10αράκι στους 900 χρησιμοποιώντας καλύτερο πηνίο ..

παράλληλα το ταίζα μερικές μέρες 40 και 60 hz τόνους

έπαιξε πολύ καλύτερα ....

τον σεπτέμβρη θα γίνουν και οι απαραίτητες μετρήσεις ...

Να τον ακούς τον παλιό :grinning-smiley-043

Ήρθε ο Σεπτέμβρης. Πότε μαζευόμαστε...; :flipout:

χμμμ ...

αλήθεια, πώς το άκουσες το χαμηλό χθές ??

τα τύμπανα τα άκουγες ??

θα γίνουν κι άλλες μικροαλλαγές/διορθώσεις (προς το καλύτερο εύχομαι) ....

αέναη διαδικασία .... :guitarist:

χμμμ ...

αλήθεια, πώς το άκουσες το χαμηλό χθές ??

τα τύμπανα τα άκουγες ??

θα γίνουν κι άλλες μικροαλλαγές/διορθώσεις (προς το καλύτερο εύχομαι) ....

αέναη διαδικασία .... :guitarist:

Κοίτα εγώ στο είπα και από κοντά. Το χαμηλό δεν μου έλειψε και το τύμπανο μου φάνηκε φυσικό και όσο μπάσο θα ήθελα. Πιο μπάσο θα μου φαινόταν αφύσικο και κουραστικό. Για μένα το πολύ μπάσο είναι σαν τη σιλικόνη στο γυναικείο στήθος και ο νοών νοείτω...:flipout:

Άλλο πράγμα μου έλειψε και αυτό ήταν η γλύκα και η φυσικότητα των μεσαίων. Βελτιώθηκε μεν η κατάσταση όταν πείραξες το ρυθμιστικό αλλά εξακολουθούσα να νιώθω μια έλλειψη, σαν να γινόταν μια κοιλιά ρε παιδί μου εκεί στη μεσαία περιοχή. Είχα συνεχώς την αίσθηση ότι υπερτερούν τα δύο άκρα.

Κοίτα εγώ στο είπα και από κοντά. Το χαμηλό δεν μου έλειψε και το τύμπανο μου φάνηκε φυσικό και όσο μπάσο θα ήθελα. Πιο μπάσο θα μου φαινόταν αφύσικο και κουραστικό. Για μένα το πολύ μπάσο είναι σαν τη σιλικόνη στο γυναικείο στήθος και ο νοών νοείτω...:flipout:

Άλλο πράγμα μου έλειψε και αυτό ήταν η γλύκα και η φυσικότητα των μεσαίων. Βελτιώθηκε μεν η κατάσταση όταν πείραξες το ρυθμιστικό αλλά εξακολουθούσα να νιώθω μια έλλειψη, σαν να γινόταν μια κοιλιά ρε παιδί μου εκεί στη μεσαία περιοχή. Είχα συνεχώς την αίσθηση ότι υπερτερούν τα δύο άκρα.

Και ποιο είπαμε είναι το κακό με τη σιλικόνη? :D

Και ποιο είπαμε είναι το κακό με τη σιλικόνη? :D

Ωραίο αλλά αφύσικο, εκεί που πρέπει να μείνεις σοβαρός, βάζεις τα γέλια και χάνεται η "μαγεία"...:flipout:

Επί της ουσίας αν το κοντραμπάσο κατεβαίνει στους 50 κύκλους δεν το θέλω στους 10 για να κάνει φιγούρα ο ιδιοκτήτης των ηχείων...