Παλιά την πλήρωναν οι κατσίκες, αλλά τώρα χρησιμοποιούν και αυτοί την τεχνολογία :sheep::sheep:
Εμμέσως βέβαια ναι, αφού πλήρωναν για να μπουν σε τέτοιες σελίδες, άρα συντηρούσαν τέτοιες πράξεις.
Καθίστε βρε παιδιά, δεν έκαναν και κανένα τρελό κακούργημα. Φωτογραφίες έβλεπαν προς ίδιαν τέρψη οι περισσότεροι, άντε και μερικοί τις διακινούσαν. Δεν έβαζαν αυτοί αμέσως τα μωρά και τα παιδιά σε γεννετήσιες πόζες και πράξεις. Εμμέσως βέβαια ναι, αφού πλήρωναν για να μπουν σε τέτοιες σελίδες, άρα συντηρούσαν τέτοιες πράξεις.
:blink:Αν δεν υπηρχαν αυτοι οι σιχαμενοι δεν θα υπηρχαν και τετοια κυκλωματα.Αλλα απορω με τις σκεψεις σου.Δεν εκαναν και κανενα τρελο κακουργημα?:shot:Καθίστε βρε παιδιά, δεν έκαναν και κανένα τρελό κακούργημα. Φωτογραφίες έβλεπαν προς ίδιαν τέρψη οι περισσότεροι, άντε και μερικοί τις διακινούσαν. Δεν έβαζαν αυτοί αμέσως τα μωρά και τα παιδιά σε γεννετήσιες πόζες και πράξεις. Εμμέσως βέβαια ναι, αφού πλήρωναν για να μπουν σε τέτοιες σελίδες, άρα συντηρούσαν τέτοιες πράξεις.
Νομίζω ότι όποιος τέρπεται με αυτό τον τρόπο, είναι θέμα χρόνου να επιζητήσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει) την τέρψη και σε πρακτικό επίπεδο.
Το να τιμωρείται η πράξη και όχι η πρόθεση ή πολύ περισσότερο η απλή σκέψη, είναι κατάκτηση του πολιτισμού μας.
Προφανέστατα.
Η εποχή Minority report αργεί ακόμη (Στέργιε πιάσε κόκκινο).
Πόσο μεγάλο έγκλημα είναι πια να κατεβάζει κανείς από συνδρομητικές σελίδες αναπαραστάσεις παιδικής πορνογραφίας; Προσπάθησα ώστε η διατύπωσή μου να είναι ακριβής: ''όποιος τέρπεται δηλαδή τη βρίσκει , φτιάχνεται, με παιδικό πορνό , την έχει ψάξει (ή πρόκειται να την ψάξει ) τη δουλειά και σε πρακτικό επίπεδο. Φυσικά μέχρι να διαπράξει το αδίκημα δεν είναι αξιόποινος. Δεν νομίζω να φαίνεται το αντίθετο από τα γραπτά μου.
Έχει την απαξία του και αυτό, δεν λέω. Αλλά εδώ σέρνεται το θέμα από δελτίο σε δελτίο λες και είναι τίποτα βιαστές!
Η τακτική των καναλιών (όπου το έλλασον γίνεται μείζον) είναι γνωστή και κατακριτέα.
Το πολύ-πολύ να θέλουν ψυχιατρική υποστήριξη, αυτό.
Και ο Εμπειρίκος για αντίστοιχα πράγματα γράφει στον Μεγάλο Ανατολικό. Μήπως να τα κάψουμε τα βιβλία? Και να καταδικάσουμε και όσους έτυχε να τα διαβάσουν? Ή οι τελευταίοι αθωόνονται, εάν με την ανάγνωση τους γεννήθηκε συναίσθημα αποστροφής και όχι τέρψης?
Και ο Εμπειρίκος για αντίστοιχα πράγματα γράφει στον Μεγάλο Ανατολικό. Μήπως να τα κάψουμε τα βιβλία? Και να καταδικάσουμε και όσους έτυχε να τα διαβάσουν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.