Κτηνωδία...

Τα όρια μεταξύ της προστασίας προσωπικών δεδομένων και δημοσιότητας είναι δυσδιάκριτα...

Δεν είναι ακριβώς "προσωπικό δεδομένο" η καταδίκη σε ποινικό δικαστήριο.

Καταρχάς φαίνεται στο μητρώο σου το οποίο μπορεί να ζητηθεί περίπου από παντού.
Έπειτα, οι ποινές επιβάλλονται σε δημόσιες συνεδριάσεις. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η διαπόμπευση.

Άσε που όλο και κανα SUV θα ήταν αραγμένο έξω από τη στάνη...

http://www.youtube.com/watch?v=yeb5GqWmm2g&feature=related"]

και? θα τα ταιζουμε κιολας τα σκ@τ@.Αυτο ειναι η απολυτη ελευθερια.Δημοκρατια?Συγνωμη κυριοι σαν πατερας αλλα το κακο εχει παραγινει.Τι ειναι αυτα περι προσωπικων δεδομενων και ιστοριες για αγριους?Μολις γινεται η δικη και αποδικνυεται η ενοχη να δημοσιευεται ακομα και η φωτογραφια τους.Υπαρχουν καποια ορια αν τα υπερβεις δεν υπαρχει επιστροφη.Δεν εχουν δικαιωμα επανενταξης αυτα τα ζωα.Η ζημια που προκαλουν ειναι ανεπανωρθοτη.

Καθίστε βρε παιδιά, δεν έκαναν και κανένα τρελό κακούργημα. Φωτογραφίες έβλεπαν προς ίδιαν τέρψη οι περισσότεροι, άντε και μερικοί τις διακινούσαν. Δεν έβαζαν αυτοί αμέσως τα μωρά και τα παιδιά σε γεννετήσιες πόζες και πράξεις. Εμμέσως βέβαια ναι, αφού πλήρωναν για να μπουν σε τέτοιες σελίδες, άρα συντηρούσαν τέτοιες πράξεις.

Εμμέσως βέβαια ναι, αφού πλήρωναν για να μπουν σε τέτοιες σελίδες, άρα συντηρούσαν τέτοιες πράξεις.

Συναυτουργία το λένε αυτό... :rifle:

Καθίστε βρε παιδιά, δεν έκαναν και κανένα τρελό κακούργημα. Φωτογραφίες έβλεπαν προς ίδιαν τέρψη οι περισσότεροι, άντε και μερικοί τις διακινούσαν. Δεν έβαζαν αυτοί αμέσως τα μωρά και τα παιδιά σε γεννετήσιες πόζες και πράξεις. Εμμέσως βέβαια ναι, αφού πλήρωναν για να μπουν σε τέτοιες σελίδες, άρα συντηρούσαν τέτοιες πράξεις.

Νομίζω ότι όποιος τέρπεται με αυτό τον τρόπο, είναι θέμα χρόνου να επιζητήσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει) την τέρψη και σε πρακτικό επίπεδο.

Απάντηση: Re: Κτηνωδία...

:blink:Αν δεν υπηρχαν αυτοι οι σιχαμενοι δεν θα υπηρχαν και τετοια κυκλωματα.Αλλα απορω με τις σκεψεις σου.Δεν εκαναν και κανενα τρελο κακουργημα?:shot:

Νομίζω ότι όποιος τέρπεται με αυτό τον τρόπο, είναι θέμα χρόνου να επιζητήσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει) την τέρψη και σε πρακτικό επίπεδο.

Το να τιμωρείται η πράξη και όχι η πρόθεση ή πολύ περισσότερο η απλή σκέψη, είναι κατάκτηση του πολιτισμού μας.

Πόσο μεγάλο έγκλημα είναι πια να κατεβάζει κανείς από συνδρομητικές σελίδες αναπαραστάσεις παιδικής πορνογραφίας;
Έχει την απαξία του και αυτό, δεν λέω. Αλλά εδώ σέρνεται το θέμα από δελτίο σε δελτίο λες και είναι τίποτα βιαστές!

Το πολύ-πολύ να θέλουν ψυχιατρική υποστήριξη, αυτό.

Και ο Εμπειρίκος για αντίστοιχα πράγματα γράφει στον Μεγάλο Ανατολικό. Μήπως να τα κάψουμε τα βιβλία? Και να καταδικάσουμε και όσους έτυχε να τα διαβάσουν? Ή οι τελευταίοι αθωόνονται, εάν με την ανάγνωση τους γεννήθηκε συναίσθημα αποστροφής και όχι τέρψης?

Μην αρχίσω να γράφουμε περί παιδοφιλίας στην αρχαιότητα :D
Πέρα απ την πλάκα, δεν απέχουμε πολύ απ το να αρχίσουμε σαν κοινωνία, να ζηλεύουμε το Πακιστάν, το Ιράν, τους Ταλιμπάν..................

Το να τιμωρείται η πράξη και όχι η πρόθεση ή πολύ περισσότερο η απλή σκέψη, είναι κατάκτηση του πολιτισμού μας.
Προφανέστατα.
Η εποχή Minority report αργεί ακόμη (Στέργιε πιάσε κόκκινο).

Πόσο μεγάλο έγκλημα είναι πια να κατεβάζει κανείς από συνδρομητικές σελίδες αναπαραστάσεις παιδικής πορνογραφίας; Προσπάθησα ώστε η διατύπωσή μου να είναι ακριβής: ''όποιος τέρπεται δηλαδή τη βρίσκει , φτιάχνεται, με παιδικό πορνό , την έχει ψάξει (ή πρόκειται να την ψάξει ) τη δουλειά και σε πρακτικό επίπεδο. Φυσικά μέχρι να διαπράξει το αδίκημα δεν είναι αξιόποινος. Δεν νομίζω να φαίνεται το αντίθετο από τα γραπτά μου.
Έχει την απαξία του και αυτό, δεν λέω. Αλλά εδώ σέρνεται το θέμα από δελτίο σε δελτίο λες και είναι τίποτα βιαστές!
Η τακτική των καναλιών (όπου το έλλασον γίνεται μείζον) είναι γνωστή και κατακριτέα.
Το πολύ-πολύ να θέλουν ψυχιατρική υποστήριξη, αυτό.

Και ο Εμπειρίκος για αντίστοιχα πράγματα γράφει στον Μεγάλο Ανατολικό. Μήπως να τα κάψουμε τα βιβλία? Και να καταδικάσουμε και όσους έτυχε να τα διαβάσουν? Ή οι τελευταίοι αθωόνονται, εάν με την ανάγνωση τους γεννήθηκε συναίσθημα αποστροφής και όχι τέρψης?

...

Και ο Εμπειρίκος για αντίστοιχα πράγματα γράφει στον Μεγάλο Ανατολικό. Μήπως να τα κάψουμε τα βιβλία? Και να καταδικάσουμε και όσους έτυχε να τα διαβάσουν?

Τι λές βρε συ;; Ανόμοια πράγματα συγκρίνεις, μόνος σου είπες:
Originally Posted by send
Εμμέσως βέβαια ναι, αφού πλήρωναν για να μπουν σε τέτοιες σελίδες, άρα συντηρούσαν τέτοιες πράξεις.

εδώ μιλάμε για συναυτουργία κατ εξακολούθηση

Τι δουλειά έχει αυτός που γράφει κάτι , εδώ μιλάμε για αυτόν που πράτει και αυτόν τον οποίο όχι απλώς δέχεται ή αρέσκεται ή κάτι άλλο αλλά και συμετέχει ενεργά με πληρωμή στο να συμβεί ένα έγκλημα.

Last edited:
Τι να γινει ρε παιδια καποιοι δεν ειμαστε τοσο προοδευτικοι ωστε να δεχομαστε καποιον που φτιαχνεται στην θεα ενος κακοποιημενου βρεφους ή παιδιου.Οποτε εκμεταλευομενοι και εμεις την ακριβοδικαιη δημοκρατια λεμε την γνωμη μας.:rifle:

Δε μου λέτε, σ' εσάς έρχονται τσοντο-spam mails ή όχι;

Έτσι κι αρχίσουν να έρχονται και τέτοιου είδους, κι όταν βρεθεί ο εισαγγελέας με το ένταλμα στην πόρτα σας και τα βρει αυτά στα σπαμ, τι θα πείτε;

-Μα ήταν στα spam...
-Και που ξέρω εγώ ότι δεν τα ρίχνεις στα spam για συγκάλυψη;

Άντε μετά απόδειξε ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Πολύ εύκολα εκτοξεύουμε κατηγορίες αριστερά και δεξιά. Προσέξτε, θα τα βρείτε μπροστά σας...