KURO H SAMSUNG LED

Τι να πω Μπάμπη, έμεινα ξερός, σας ευχαριστώ όλους. Μ'αρέσει που ο σοβαρότερος ενδοιασμός μου ήταν ότι με ικανοποιούσε η εικόνα της παλιάς μου philips. Τέτοιο πράγμα δεν το φανταζόμουνα. Η 50αρα ήρθε κουτί, γιατί βλέπουμε από 1,5 εώς 3 μέτρα απόσταση. Από τωρα ονειρεύομαι να απολαμβάνω σε τέτοια εικόνα τον ΜΠαοκ να κερδίζει μεσα στο Καραισκάκης (γιατί αν κερδίσει θα το γυρίσουμε σε blue ray)

Απάντηση: Re: KURO H SAMSUNG LED

Τι να πω Μπάμπη, έμεινα ξερός, σας ευχαριστώ όλους. Μ'αρέσει που ο σοβαρότερος ενδοιασμός μου ήταν ότι με ικανοποιούσε η εικόνα της παλιάς μου philips. Τέτοιο πράγμα δεν το φανταζόμουνα. Η 50αρα ήρθε κουτί, γιατί βλέπουμε από 1,5 εώς 3 μέτρα απόσταση. Από τωρα ονειρεύομαι να απολαμβάνω σε τέτοια εικόνα τον ΜΠαοκ να κερδίζει μεσα στο Καραισκάκης (γιατί αν κερδίσει θα το γυρίσουμε σε blue ray)

:laugh::laugh::laugh::laugh::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: KURO H SAMSUNG LED

Για τι υλικό μιλάμε; Τι είδες;
Στο λέω γιατί αν το "γυρίσεις σε Blu Ray" όπως λές.... άντε γειά....
icon10.gif

Όταν την έστησα κι εγώ και την είδα out of the box λέω "μιά χαρά είναι, τέλεια..." Επειδή βεβαίως δεν είχα δεί πώς παίζει ρυθμισμένη.... Εκεί, και με το κατάλληλο υλικό, παραμιλάς :grinning-smiley-043

Μόλις την έστησα είδα σε BR το Batman Begins. Ε έπρεπε να κάνω μια αυτοφωτογράφηση, να σκάγαμε στα γέλια.

Προς το παρών Τάσο την έστησα με τα ηχεία και τη βάση της, περιμένω όμως το 10μετρο καλώδιο του mediabox για να της αλλάξω θέση και να την κρεμάσω στον τοίχο

Ευτυχός που πήρες την plasma καλορίζικη και καλές θεάσεις, απορώ πως ακόμα μερικοί συγκρήνουν την ποιότητα των καλών plasma με τις led (lcd).
Βεβαια αυτό είναι προσωπική άποψη ακόμα δεν έχω δεί tv να πλεισιάζει τις kuro, και αναμένουμε τις νέες panasonic kuro όπου θα είναι η επόμενη αγορά μου σε κάνα 6-9μηνο δεν νωμίζω οι πσευτοled που είναι lcd να πλησιάσουν τις plasma.Όσο για το burn in μην ανησηχείς καθόλου αυτά ανοίκουν στο παρελθόν όχι πως δεν ειπάρχει αλα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το καταφέρεις να κάνεις burn in.
Αλλα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε προς το παρόν οι καλές plasma δεν συγκρήνονται με τις άλλες τεχνολογίες σε ποιότητα οικόνας αλλα αυτό μπορεί και να αλάξει μόνο ένας fanboy θα υποστήρηζε πως οι plasma θα είναι για πάντα μπροστά απο άλλες τεχνολογίες.

Άμα δεις ποτέ panasonic kuro πες το μου και μένα...Οι panasonic θα είναι πάντα panasonic... δηλαδή 2ο πράγμα... Απλά θα έχουν το καλύτερο plasma... Μέχρι εκεί όμως... Kuro δεν θα γίνουν ποτέ...

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης......τίθεται θέμα ύπαρξης ή κάνω κάπου λάθος???

Άμα δεις ποτέ panasonic kuro πες το μου και μένα...Οι panasonic θα είναι πάντα panasonic... δηλαδή 2ο πράγμα... Απλά θα έχουν το καλύτερο plasma... Μέχρι εκεί όμως... Kuro δεν θα γίνουν ποτέ...
Ναι, όπως τα λες είναι.

Η καταραμένη η τεχνολογια δεν προχωρα....

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και κανείς δεν αμφισβητεί την ανωτερότητα της KURO και είναι πιθανόν να μην καταφέρει να φτάσει κάποια άλλη τις επιδόσεις της......αλλά, όταν ένας φίλος ρωτήσει ποια τηλεόραση να πάρει ...τι θα απαντήσουμε???

...αφού δεν πήρες KURO όταν υπήρχε ...τώρα μην παίρνεις τίποτα..???