Κυνήγι. Υπέρ ή κατά;

printcomp.jpg

...Ποιός είπε ότι δεν έχουν αυτιά τα φίδια...; :ears:

Δεν έχετε πετύχει σε καφενείο χωριού, σουρωμένους μπαρμπάδες μου φαίνεται..:ADFADF1:
Τύφλα να χει ο Άρθουρ Κλάρκ! :flipout:

Μπάρμπας σε καφενείο μας εξιστορούσε πως εκεί που καρτερούσε πέρασε ένα κοπάδι μπεκάτσες.
Και με ένα "σκατάου" κατέβασε πέντε.

Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο μου βγήκε το τσίπουρο από τη μύτη, σύμφωνα με τον θείο, ο συγκεκριμένος μπάρμπας "δεν μπορεί να πετύχει ούτε το δικό του πουλί".
Αθηναίος που πήγε στο χωριό και πήρε το όπλο για να σκοτώνει τις κότες του επειδή δεν μπορούσε να τις σφάξει.

Μπάρμπας σε καφενείο μας εξιστορούσε πως εκεί που καρτερούσε πέρασε ένα κοπάδι μπεκάτσες.
Και με ένα "σκατάου" κατέβασε πέντε.

Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο μου βγήκε το τσίπουρο από τη μύτη, σύμφωνα με τον θείο, ο συγκεκριμένος μπάρμπας "δεν μπορεί να πετύχει ούτε το δικό του πουλί".
Αθηναίος που πήγε στο χωριό και πήρε το όπλο για να σκοτώνει τις κότες του επειδή δεν μπορούσε να τις σφάξει.

....:twoguns:....Ρε το μπαγάσα!.....:flipout::flipout::flipout:

Τα κατάφερε να φάει κοτόπουλο κυνήγι !

Βρε δεν είπε ο άνθρωπος πως ήταν 7-8 μέτρα το φίδι.. 7-8 μέτρα μπροστά τους το είδαν!

Ευχαριστώ Νίκο. Πώς αλλιώς να το διατύπωνα βρε παιδιά; Και μια που το λέμε, δεν πρέπει να ήταν πάνω 80 πόντους. Τουλάχιστον αυτό είχαμε εκτιμήσει μετά που το κουβεντιάζαμε. Λιγότερο από μέτρο σίγουρα.

Νίκο... :offtopic:
Σε τι φάση είσαι με την κιθάρα; Δεν έχει κλείσει χρόνο που την είχες πάρει;
Απάντησέ αν έχεις όρεξη στο σωστό νήμα, για να μην χαλάμε αυτό του κυνηγιού, το οποίο νήμα που είχες ανοίξει, βέβαια δεν μπορώ να το βρω. :guitarist: