Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Καλά, θα φέρω και το πιστολάκι για τις μπούκλες σου !!!!:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο λαιμός μου είναι σκατά ακόμα και ο γιατρός μου συνέστησε αφωνία..(πώς θα βγώ στην πίστα την άλλη βδομάδα ???:flipout: )
Αρα μάλλον δεν θα έρθω στην σύναξη των απομάχων..:grandpa:

Σπίτι-εκκλησία-σπίτι (το προφίλ του τέλειου serial killer !!!-bye- )

Δημητρη ελα ρε συ νομιζεις πως ο Σουρλας θα αφησει κανεναν αλλο να μιλησει??

SMS θα αλλαζουμε

Εγώ σας το είπα, να και ο Havoc που με συμπληρώνει !!!

:flipout: :flipout: :flipout:

Υ.Γ. το πιστολάκι να το φέρω ????:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Δημητρη ελα ρε συ νομιζεις πως ο Σουρλας θα αφησει κανεναν αλλο να μιλησει??

SMS θα αλλαζουμε

Ρε σύ,άμα με γνωρίσεις θα δείς ότι είμαι πολύ ντροπαλός.ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ συνέχεια.:flipout: :flipout:

Παιδια αν και ειναι το συνεδριο της CDRSEE το πρωι, ελπιζω να ξεμπλεξω νωρις και να καταφερω να ερθω:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Παιδια αν και ειναι το συνεδριο της CDRSEE το πρωι, ελπιζω να ξεμπλεξω νωρις και να καταφερω να ερθω:flipout: :flipout:

Θά σε βγάλω εγώ απο την πίσω πόρτα να μην σε πάρουν χαμπάρι.:flipout: :flipout:

Βρε Larry, χάθηκε κανένα καφέ στο κέντρο ρε παιδί μου...? Άκου Παπάγου...Εγώ νόμιζα ότι μόνο απόστρατοι :tdown: πίνουν καφέ εκεί και μάλιστα ξημερώματα...Άκου 10.30...:sleep: :frusty:

Λοιπόν σε αντίπραξη της εξουσίας του φόρουμ οργανώνω καφέ στις 12.00 στα Εξάρχεια...:flipout:

Πάρε το μετρό,κατέβα εθνική άμυνα και πάρε τηλέφωνο ναρθω να σε μαζέψω.
Αντε κουνήσου.Και πρόσεχε το μαντήλι που θα φοράς να μην είναι κόκκινο γιατί θα σε παρεξηγήσουν εκεί πάνω.Ασε που ειναι και βαζελογειτονιά.:flipout: :flipout:

οπως ματαειπα....απο το μετρο της Εθνικης Αμυνης...ειναι μονο 5 λεπτακια.......και ειναι και μεσα στο πρασινο

καλα περασαμε σουπερ χτες.........επρεεπε να ρθετε....

εδω ο Ντοκτορ Σουρλας με τον τον Εκι65 αναρωτιουνται........

τι μας λειπει ,τι μας λειπει...........

Ο Lepton μας λειπει......

Attachments

• SP_A0069.jpg
    SP_A0069.jpg
    103.1 KB · Views: 50
  • SP_A0072.jpg
    SP_A0072.jpg
    113.8 KB · Views: 47
Geonx KAI Larry the Great........

Larry : θα μου δωσει το κινητο μου πια?? μια ωρα τοχει μπας και ανακαλυψει το admin's password.....

Geonx : Ελα πεσμου......παιζεις HD με δαυτο?

Attachments

• SP_A0071.jpg
    SP_A0071.jpg
    90.5 KB · Views: 39
  • SP_A0070.jpg
    SP_A0070.jpg
    94.1 KB · Views: 30
Κολεζας και Αντωνης Φαμελος

Κολεζας : ψψψττττ παιδι πιασε τον τεταρτο καφε.........

8 ωρες ρυθμισεις με τον Ντιρλα χτες δεν κοιμηθηκα και πολυ.............

Attachments

• SP_A0073.jpg
    SP_A0073.jpg
    129.9 KB · Views: 41
  • SP_A0074.jpg
    SP_A0074.jpg
    136.1 KB · Views: 36
Ρε σύ....πότε μας τράβηξες και δεν πήραμε χαμπάρι?

Για όλα φταίει ο Σούρλας, δεν έβαλε μιλιά, βέβαια στην αρχή έιχε κοκκινήσει, αλλά ποιός είδε το γιατρό μετά και δεν τον φοβήθηκε, η κουβέντα επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα της σύγχρονης Ελλάδας, από τον Εμφύλιο και τα μακρονήσια, τις κρυφές ρυθμίσεις του Di-La, το κόστος απόκτησης λάμπας για τον Βenq (350 euro !!!!), τις περιπλανήσεις του Κολέζα στην Apple στο Λονδίνο, μέχρι τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς και τα μαγικά χρόνια του θρύλου με Μητρό-Αναστό, αλλά και την χρυσή (:flipout: ?:flipout: ) πενταετία του μπαρμπαΓιώργη που δεν μάσαγε.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους που με ανέχτηκαν, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέγιστο εορτάζοντα αγαπημένο διαχειριστή της κατηγορίας av-caffe Λάρρυ:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 -bye- .