Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Καλά η φωτογραφία τού Eki με την αφεντομουτσουνάρα μου και τον διαχειριστή στην μέση δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την ειρηνική συνύπαρξη ενός βάζελου και ενός γαύρου,μαζί με τον διαμεσολαβητή του O.H.E Lepton.:slapface:
O Μέγας Κολέζας μάλλον σε σκυλάδικο τής Εθνικής Οδού είχε πάει και ήταν Dirla και όχι dilaila.:guitarist:
Ο Μανόπουλος υποχρεώθηκε να τραγουδήσει τον Εθνικό Υμνο τρείς φορές πριν πάει σπίτι του.:drummer: :
Ο Κυριάκος απέδειξε γιατί οι Μανιάτες μιλάνε μόνον όταν πρέπει.
Η πιό ωραία παρουσία ήταν τού γιού τού Geon-x.Eνα όμορφο παλληκαράκι που μάς θύμισε πώς ηταν ο πατέρας του μικρός.:grinning-smiley-043
Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Havoc.Περίμενα να μιλάει πολύχρωμα και με μεγάλα γράμματα ,αλλά τελικά στην ομιλία δεν ειναι πρεσβύωψ.:flipout: :flipout: Μιά χαρά και ησύχασα απο την αγωνία που είχα...
Ωραία συνάντηση σε ειδυλλιακό περιβάλλον που θάλεγε και η διαφήμιση.:BDGBGDB55:
Να ξαναγίνει.-bye- -bye-

Εάν περιμένετε να γράψω για τον Afam είστε γελασμένοι.Ετσι και αλλοιώς δεν τον είδαμε καθόλου.Αυτός έκανε συνέχεια βουτιές στην λιμνούλα δίπλα ,πανηγυρίζοντας για την έξοδο της ΑΕΚ στο Τσ.Λίγκ.:flipout: :flipout:
Aπλώς πρίν φύγει τούδωσα μερικά αντιβιοτικά για πρόληψη.:flipout: :flipout: :firstprize:

δεν τον ειδες ομως οταν εφυγε οτι εκανε μια σταση μεσα και πηρε ενα κουτι με βαφλες για το δρομο.............

Καλά η φωτογραφία τού Eki με την αφεντομουτσουνάρα μου και τον διαχειριστή στην μέση δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την ειρηνική συνύπαρξη ενός βάζελου και ενός γαύρου,μαζί με τον διαμεσολαβητή του O.H.E Lepton.:slapface:

Η λέξη "Ο.Η.Ε." συντάσσεται πάντα με χαστούκι ή είναι προσωπικά για μένα; :ernaehrung004:

Τους άλλους τους "έδωσες" στο φακό κε Havoc..

Τα μούτρα σου όμως δεν τα είδαμε σε φωτό,ύπουλε. !

Χαίρομαι που περάσατε καλά,έστω και με τον Lepton(!!) δίπλα σας :ADFADF1: , ο μικρός του Γιώργη είναι όλα τα λεφτά και ο Σπύρος το φθονεί το παιδάκι(και ας λέει τα γλυκά του) γιατί του θυμίζει πώς ήταν εκείνος στην ηλικία του και όχι ο Γιώργης.!!

Ο Κυριάκος και ο Μανόπουλος πού ήταν ? Μισές φωτογραφίες ανεβάστηκαν ???

Καλά που δεν ήρθα γιατί θα σας έβγαζα όλους στη σέντρα με την Lumix μου..:2thumb22sup:

Αντα να στε καλά και στα επόμενα !!:ernaehrung004:

Η λέξη "Ο.Η.Ε." συντάσσεται πάντα με χαστούκι ή είναι προσωπικά για μένα; :ernaehrung004:

Δεν αφορά στο πρόσωπο ,ασφαλώς ,αλλά στην διαμεσολάβηση.Αναφέρθηκα στον παλιό Ο.Η.Ε.αναγνωρίζοντας την δική σου αξια :grinning-smiley-043 και όχι στον Ο.Η.Ε. τού Ανάν.

-bye- -bye-

Τι έγινε ρε παιδιά ?????

Είχα το πιστολάκι σε λειτουργία και δεν άκουγα !!!!!

Και να σας πω γιατί ό Havoc δεν έβγαλε την αφεντομουτσουνάρα του ????

Ήταν φρέσκιες οι ανταύγειες στις μπούκλες και δεν ήθελε να κάνει "εμφάνιση" επίσημη !!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Να μην πω για το πρωινό "food" :popcorn: :popcorn: κάποιου από την παρέα !!!!

Re: Απάντηση: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Τους άλλους τους "έδωσες" στο φακό κε Havoc..

Τα μούτρα σου όμως δεν τα είδαμε σε φωτό,ύπουλε. !

Ο Κυριάκος και ο Μανόπουλος πού ήταν ? Μισές φωτογραφίες ανεβάστηκαν ???

:

o κυριακος και ο μανοπουλος ειχανε την ατυχια ? να καθονται διπλα μου......οποτε ηταν πραξει αδυνατον....

ελα ντε ειπα να κερασω εναν καφε και μερικοι μερικοι μονο μοσχαροκεφαλη δεν εφαγαν πρωι πρωι....:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Τι έγινε ρε παιδιά ?????

Είχα το πιστολάκι σε λειτουργία και δεν άκουγα !!!!!

Και να σας πω γιατί ό Havoc δεν έβγαλε την αφεντομουτσουνάρα του ????

Ήταν φρέσκιες οι ανταύγειες στις μπούκλες και δεν ήθελε να κάνει "εμφάνιση" επίσημη !!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Να μην πω για το πρωινό "food" :popcorn: :popcorn: κάποιου από την παρέα !!!!

ενα αυγα μπεικον εφαγα ...αφου πειναγα.....ασε που το στομα μου ηταν αχρηστο.......με τον σουρλα παρα τα αριστερα μου....δεν εβγαλα κιχ....οποτε τοριξα στη μασα.......

ελα ντε ειπα να κερασω εναν καφε και μερικοι μερικοι μονο μοσχαροκεφαλη δεν εφαγαν πρωι πρωι....:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

αμα ηξερα οτι κερνας θα επερνα full breakfast με λουκανικα......τα λενε αυτα ρε συ...ουτε οτι γιορταζες δεν ηξερα.......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΞΑΝΑ

Λάζαρεεε,σκέψου τι γλυτωσες..Με επιταγή θα πλήρωνες εάν ήξερε ο havoc οτι γιόρταζες κιόλας.:flipout: :flipout:
Kαι λεει και ψεματάκια.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: Ακριβώς αριστερά του είχε τον Μανόπουλο.Δίπλα στον Παναγιώτη ήμουν εγώ.Αυτόν άκουγε να μιλάει συνέχεια.Εγώ απλά συμμετείχα.:flipout: :flipout:

"Κάνει τσάφ ο προβολέας
και νάσου ο Εισαγγελέας..."

Ρε αλήτες, πότε τραβήξατε φωτογραφίες και δεν πήρα χαμπάρι;

"Κάνει τσάφ ο προβολέας
και νάσου ο Εισαγγελέας..."

Ρε αλήτες, πότε τραβήξατε φωτογραφίες και δεν πήρα χαμπάρι;
απαραβατος ορος για να βλεπεις και να αντιλαμβανεσαι ειναι να εχεις ανοιχτα ματια....εσυ χτες με δυσκολια τα ανοιγες

Larry, :grinning-smiley-043 βγάλτον στην σέντρα, ( ξέρεις ποιόν ), καλύτερα να τον ντύνεις, παρά να τον ταϊζεις.
Το παράξενο είναι ότι ο Σπύρος δεν ήθελε φωτογραφίες.-bye-