Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Larry, :grinning-smiley-043 βγάλτον στην σέντρα, ( ξέρεις ποιόν ), καλύτερα να τον ντύνεις, παρά να τον ταϊζεις.
Το παράξενο είναι ότι ο Σπύρος δεν ήθελε φωτογραφίες.-bye-

Ρε σύ ήρθα με new look και με αδίκησε εντελώς ο φακός.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout: Πάλι αυτή τήν ήπια αραίωση τής κεφαλής(ψιλοφαλάκρα επιστημονικώς),βάλατε να φαίνεται.:BDGBDGB53:
Ενώ ο Geon-x φαίνεται μαλλιάς.:flipout: :flipout:
Διαμαρτύρομαι.:grandpa:

Ο Geon-x,:grinning-smiley-043 είναι σταρ, σε σχέση με σένα που είσαι λόγω οπαδικών φρονημάτων περισσότερο χούλιγκαν:flipout: .
Το σίγουρο είναι περάσαμε πολύ ωραία, τελικά ο Σπύρος είναι απόλαυση.
Μπορείς να συζητάς επι ώρες για τα πάντα.-bye-
Αλήθεια Σπύρο, ο Μπάγιεβιτς πότε ήρθε στην ΑΕΚ? ως παίκτης, το 77 ή το 79?

.........τελικά ο Σπύρος είναι απόλαυση.
Μπορείς να συζητάς επι ώρες για τα πάντα.-bye- .......

Μα δεν χρειάζεται να συζητάς μαζί του, μόνο που τον ακούς-διαβάζεις στην δική μου περίπτωση- φτάνει!
Στους "τετρομαγμένους" τα διαπιστευτήρια του..

Σπύρο, είσαι πολύ ωραίος αν και γαύρος...

Παίδες εγώ ένα ξέρω.Απο το club τής μουσικής έκανα μιά παρέα και απο το υπολοιπο φόρουμ μιάν άλλη,που μερικές φορές αλληλοσυμπληρώνονται.
Και αυτό μού προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση.Νοιώθω ότι έχω δικούς μου ανθρώπους ,που μπορεί να μην ξέρω πολλά γι´αυτούς όπως τούς παλιούς μου φίλους,αλλά με συνδέει μιά οικειότητα ,που σαφώς προκύπτει και απο την γραπτή μας επικοινωνία εδώ μέσα.Οπως ισχύει οτι αισθάνομαι οικειότητα και με παιδιά που δεν έτυχε να γνωρίσω ακόμα.
Οι καφέδες τής Κυριακής ή τού Σαββάτου πού προκύπτουν μιά στο τόσο είναι μικρές οάσεις.
Νάμαστε καλά και να το συνεχίζουμε όσο μπορούμε.Το πολύ πολύ μετά απο 35-40 χρόνια να βάλουμε τον Lepton να σέρνει τα καροτσάκια μας μιά και θα παραμένει εώς τότε διαχειριστής-τεκνό.:flipout: :flipout:

Ο Geon-x,:grinning-smiley-043 είναι σταρ, σε σχέση με σένα που είσαι λόγω οπαδικών φρονημάτων περισσότερο χούλιγκαν:flipout: .
Το σίγουρο είναι περάσαμε πολύ ωραία, τελικά ο Σπύρος είναι απόλαυση.
Μπορείς να συζητάς επι ώρες για τα πάντα.-bye-
Αλήθεια Σπύρο, ο Μπάγιεβιτς πότε ήρθε στην ΑΕΚ? ως παίκτης, το 77 ή το 79?

Καλά ρε σείς εγώ απλώς εκτίθεμαι.Εχετε δεί τον Geon να απλώνει σημαιες τού γαύρου εδώ μέσα???Ξεχνάτε εύκολα έ??
Σίμο ευχαριστώ ρε σύ για τα καλά λόγια.Αμοιβαια η ευχαριστηση,όπως και με τον Δημήτρη-Petran απο κάτω ακριβώς,μόνον που αυτόν δεν τον έχουμε δεί ακόμα,προφανώς λόγω απόστασης.
Υ.Γ
Ξέρεις τι τραβάω όταν βλέπω γαύρο μαζί με τον Λύμπε,που καμώνεται τον ήσυχο??Bρίζει γιατί δεν κερδίζουμε τον Εργοτέλη με 5-0,και γιατί δεν επιτρέπεται ο Κοιλιάρας να σκοράρει εναντίον μας.:flipout: :flipout: Επρεπε να τον δείς μόλις τόβαλε ο Παπαδόπουλος στο Φάληρο...Τίποτα άλλο δεν λέω....

Eιστε Καθαρματα..!!

εγω κοιταζα το tread για το Αγ ορος και δεν πηρα χαμπαρι τιποτα

παλι την πατησα :bang:

θα πεταξω τα dvd μου ..στη θαλασσα

:frusty: :frusty:

στον μεγαλο Larry X ρ ο ν ι α Π ο λ λ α

παντα χαρα σε ολους -bye-

.

Eιστε Καθαρματα..!!

εγω κοιταζα το tread για το Αγ ορος και δεν πηρα χαμπαρι τιποτα

παλι την πατησα :bang:

θα πεταξω τα dvd μου ..στη θαλασσα

:frusty: :frusty:

στον μεγαλο Larry X ρ ο ν ι α Π ο λ λ α

παντα χαρα σε ολους -bye-

.

Πληρώθηκες με το ίδιο νόμισμα, όταν είχες κάνει την πάπια την προηγούμενη φορά που πήγατε για καφέ. Δεν ξεχνάω ποτέ, την καζούρα του Σπύρου:flipout:

Βρε απαράδεκτοι…πάλι με τις φωτο; :slapface: Αααμμαν πρέπει να καταργηθούν τα κινητά με camera στις συνάντησης για cafι… :food-smiley-005:

Larry έγραψες πάλι αλλά πρέπει να σταματήσεις να κανείς παρέα με αυτούς τους ΒαζελοΓαυρους… θα σε καταστρέψουν… χώρια ότι σου χαλάει το image να πίνεις καφέ με τα τζοβενα (λέγε με havoc ;) ) που κυκλοφορούν με σκληρούς δίσκους HD…:flipout: :flipout: :flipout:

Παιδες Καλό Πάσχα και πάλι και ναμαστε καλά να τα λεμέ για χρόνια όπως είπε και ο Σπύρος -bye-

Παιδες Καλό Πάσχα και πάλι και ναμαστε καλά να τα λεμέ για χρόνια όπως είπε και ο Σπύρος -bye-

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και υγεια σε ολους μας

υγ
ειδατε που γραφω και με κοκκινα ?? ( ελεω πασχατου Σουρλα μη χαιρεσαι )

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

Έτσι για να βάλουμε και λίγο χρωματάκι από άνοιξη .....-bye-

Απάντηση: Re: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

Έτσι για να βάλουμε και λίγο χρωματάκι από άνοιξη .....-bye-

καλή ανάσταση και προσοχή στο κοκορέτσι να μην αρπάξει-bye-

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

καλή ανάσταση και προσοχή στο κοκορέτσι να μην αρπάξει-bye-

ο Δαίμων του πληκτρολογίου :flipout: έκανε πάλι το θαύμα του, κοκορέτσι ήθελα να γράψω, θα δώσουμε και οδηγίες για το πως θα δέσουμε το αρνί και το κατσίκι, για να είμαστε εντός κλίματος:BDGBGDB55:

Last edited by a moderator:
Να δουμε και πειστηρια μετα για το ποιος το πετυχε το αρνι και το κοκορετσι...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Larryyyyyy ομορφυνες καλε....γιατι δεν ηρθες με ......αυτο το κουρεμα στο verde ?

Eίναι ερωτήσεις αυτές? Αφού δεν θα έφευγε όπως ήρθε:flipout: