Κύριε Ιωάννου Πολύχρονος

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Αγαπητέ μας Δημήτριε ολόψυχες ευχές γιά 1000 χρόνια ακροάσεων (απο Σουηδική πόπ,μέχρις Λουδοβίκεια μεγαλωσύνη και παραπέρα:ADFADF1:)γεμάτα ευτυχία και υγεία.

:ernaehrung004::ernaehrung004:

Ευχαριστώ Κύριε Σούρλα.:2thumb22sup:

Είθε να φωτίζομαι επ 'άπειρον (ει δυνατόν) από τις "Ηλιαχτίδες" σας και όλων των υπολοίπων το φώς.

Απ το πιό σκοτεινό,σχεδον τυφλό (!) μέχρι το διαπεραστικό και εκτυφλωτικό.

Να σας χαίρομαι και εγώ :ernaehrung004:

Δημήτρη πολύχρονος, και επισήμως απο εδώ, την μουσική κατηγορία.Χρόνια καλά και πολλά τόσα πολλά που να μην χωράει η τούρτα τα κεράκια:ernaehrung004:
μην το κάνουμε και θέμα αλλά και χθες δύσκολα θα τα χώραγε .ευτυχώς σε έσωσε το ερωτηματικό, αντιμετώπισε το ψύχραιμα το ίδιο κάνω και εγώ απλά κάθε χρόνο αυξάνεις το μεγεθος της τούρτας και τελειώνεις....:ernaehrung004::flipout:)

Δημήτρη ελπίζω να δεχθείς και τις δικές μου καθυστερημένες αλλά ειλικρινείς ευχές για Χρόνια Πολλά και Υγεία!
Άρτι αφιχθείς από μέρος (εκτός Αθήνας) όπου δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο και μόλις είδα ότι γιόρταζες:
:ernaehrung004:

Υ.Γ.
Από διπλανό Thread έμαθα ότι οργίασες (με τη καλή έννοια) στην επέτειο του AV Club.Μπράβο! Πάντα τέτοια!

Υ.Γ.
Από διπλανό Thread έμαθα ότι οργίασες (με τη καλή έννοια) στην επέτειο του AV Club.Μπράβο! Πάντα τέτοια!

για λεγε για λεγε....

εμενα μουπε οτι θα περασει για μια αθωα βραδυα για κανα ποτακι μονο....

"βγηκε απο την τουρτα"?:flipout: