Kyrie....

κυρίες δεσποινίδες και κύριοι
μόλις μπήκα στο σπίτι μετά την ημερήσια πάλη προς τον επιούσιον. 8 χιλιόμετρα πεζοπορίας σε -27 επειδή δεν υπάρχουν λεωφορεία αυτήν την ώρα. 10 λεπτά της ώρας να καθαρίσω τα χιόνια μπροστά από την εξώπορτα για να μπορέσω να μπω μέσα στο σπίτι. Φαντάζομαι ότι και εσείς εξασκήσατε το καθήκον σας την ημέρα, ίσως σε μία αγχώδη μεγαλούπολη. Μετά όμως με το καφεδάκι, ουισκάκι, (xxx)-ακι στο χέρι καθήσατε μπροστά στον υπολογιστή για να μου σήρετε τα έξ αμάξης. Αισθάνομαι σαν να έχω έναν προβολέα μπροστά στα μάτια μου και σκιές από πίσω του με πίπες στο στόμα. Μέχρι εδώ. Δεν θέλω ούτε έχω την ψυχική διάθεση να εμπλακώ σε ατέρμονες ερωτοαπαντήσεις κάθε είδους. Το να συμμετέχει κανείς σε ένα φόρουμ και ειδικά με μουσική θα πρέπει να δίνει κάποια ευχαρίστηση και ηθική ικανοποίηση. Αυτήν την στιγμή αισθάνομαι ότι λείπουν αυτά τα 2 κύρια συστατικά.
Χιούμορ κύριοι και δεν εννοώ το ανέκδοτο της ημέρας ακριβώς.
@Ιωάννου. Αγαπητέ, έχεις το προνόμιο να πάρεις την μοναδική μου (μουσική) απάντηση. Τις Λειτουργίες δεν τις βλέπω σαν ένα μέρος της χριστιανικής θρησκείας αλλά σαν ένα μέρος της Μουσικής μας Παράδοσης. Ούτε τον Peter Brötzmann σαν ένα μέρος της μαφίας του Σικάγου επειδή ακούω τώρα το "The Chicago Octet/Tentet"

Re: Απάντηση: Kyrie....

Ευκαιρία νά παρουσιάσουμε καμιά Λειτουργία,μιάς και θυμηθήκαμε τό Kyrie..:grandpa:

απο τον τιτλο του νηματος νομισα οτι προκειται για Popol Vuh....
οτι θυμαται χαιρεται ο καθενας :flipout:

για τον αγαπητο Conrad που ακουει Brotzman να επισημανω οτι υπαρχει δικη μου παρουσιαση για το Hairy Bones, ενω για τα τρομερα παιδια της windy city σκηνης εχει γραψει κατεπαναληψη ο Κωστας (Ken Vandermark).
Εχω δε στα υποψιν παρουσιαση για τους Die Like a Dog quartet, καθε συμβολη φυσικα καλοδεχουμενη.

κυρίες δεσποινίδες και κύριοι
μόλις μπήκα στο σπίτι μετά την ημερήσια πάλη προς τον επιούσιον. 8 χιλιόμετρα πεζοπορίας σε -27 επειδή δεν υπάρχουν λεωφορεία αυτήν την ώρα. 10 λεπτά της ώρας να καθαρίσω τα χιόνια μπροστά από την εξώπορτα για να μπορέσω να μπω μέσα στο σπίτι. Φαντάζομαι ότι και εσείς εξασκήσατε το καθήκον σας την ημέρα, ίσως σε μία αγχώδη μεγαλούπολη. Μετά όμως με το καφεδάκι, ουισκάκι, (xxx)-ακι στο χέρι καθήσατε μπροστά στον υπολογιστή για να μου σήρετε τα έξ αμάξης. Αισθάνομαι σαν να έχω έναν προβολέα μπροστά στα μάτια μου και σκιές από πίσω του με πίπες στο στόμα. Μέχρι εδώ. Δεν θέλω ούτε έχω την ψυχική διάθεση να εμπλακώ σε ατέρμονες ερωτοαπαντήσεις κάθε είδους. Το να συμμετέχει κανείς σε ένα φόρουμ και ειδικά με μουσική θα πρέπει να δίνει κάποια ευχαρίστηση και ηθική ικανοποίηση. Αυτήν την στιγμή αισθάνομαι ότι λείπουν αυτά τα 2 κύρια συστατικά.
Χιούμορ κύριοι και δεν εννοώ το ανέκδοτο της ημέρας ακριβώς.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν ατέρμονες συζητήσεις.

Η ερώτηση είναι απλή: Είστε ο ίδιος άνθρωπος που στο παρελθόν έγραφε εδώ ως In my humble ή Charles Marie Widor ή CD 318 ή palimpsest κ.ο.κ.;

Ο λόγος που γίνεται η ερώτηση είναι προφανής εφόσον έχετε διαβάσει τον Κανονισμό μας (όπως οφείλετε).

Η απάντηση μπορεί κάλλιστα να είναι μονολεκτική.

δεν έχω διαβάσει τους κανονισμούς
για εμένα, αυτό που γράφω τώρα είναι ήδη παρελθόν και μπαγιάτικο ψωμί. Είμαι μέσα στο τραίνο υπερυψηλής ταχύτητος και δεν το κοιτάζω σαν την αγελάδα από το λειβάδι.

Απάντηση: Re: Kyrie....

για εμένα, αυτό που γράφω τώρα είναι ήδη παρελθόν και μπαγιάτικο ψωμί. Είμαι μέσα στο τραίνο υπερυψηλής ταχύτητος και δεν το κοιτάζω σαν την αγελάδα από το λειβάδι.

Καλοί ολοι αυτοί οι ''ακροβατισμοί''(πανεύκολα ειναι αυτά και απλά ''θορυβώδη'') αλλά περιμένουμε μιά σαφή απάντηση..

Σήμερα είναι παραμονή πρωτοχρονιάς και δέν θά επιμείνουμε..

Αλλά η ερώτηση πούχει τεθεί ισχύει στό ακέραιο..
Αν αγνοηθεί περαιτέρω θά ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις.

Καλό ταξίδι φίλε μου, λοιπόν με το τράινο.
Βεβαια όπως ξέρεις, όλες οι τροχιές μακροσκοπικά είναι καμπύλες και τελικά μπορεί ξαναπερνούν απ το ίδιο σημείο. Και όσο πιο γρήγορα τρέχει το τράινο, τόσο πιο γρήγορα επιστρέφεις.

Είς το επανειδείν, λοιπόν .....

Απάντηση: Re: Kyrie....

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν ατέρμονες συζητήσεις.
...

+1

##

Αντί "βασικών ανθρώπινων καταστάσεων" :
rothkohomagetomatisse.jpg

Mark Rothko - Homage to Matisse (1953)

&

8398-elements-of-style-exercises-in-surprise.jpg

Vandermark Five - Elements of Style 2004

Επηρμένα πομφολυγώδη μούτρα αναζητώ με τις καρέκλες περασμένες στους αγκώνες από τότε που τα παλτό των θαμώνων τα σκίασαν πρίν μεταναστεύσουν στο εύκολο.
Μούτρα που δεν αντίκρισαν κατάματα μαύρο ήλιο να τους φανερώσει πόσο τραγικά ημιτελείς διευρύνουμε δίχως μιά σνήφα αγάπης.
Την χρονιά που μόλις εκκίνησε, και σύντομα θα γείρει αν πάνω της δεν ασκηθούμε σαν αφηρημένες σπίθες εξπρεσιονισμού και σήμερα που τα δάχτυλα της παλάμης αριθμούν τους τέσσερις άσσους του ημερολογίου ας μήν προτείνουμε σ'αδέρφια αυτό που περισσεύει.