"...and ground breaking amplifier technology from the Netherlands"....πάει, hypexανε κι αυτοί...
Αν βάλω ncore πίσω από τα orion δηλαδή και κάνω rc είτε softwarικα είτε με κάνα lyngdorf πόσο πιο καλά θα παίζουν τα gaia δηλαδή? Kαι με 10.000 όχι με 130...το γ@μησαν...
Δεν ξέρω αν σου φτάνουν τα 10κ!...Το lyngdorf έχει 3κ αμέσως-αμέσως!
Και μια που όλα είναι τόσο απλά, σκέφτομαι να βάλω μια 1000κε μηχανή στο ποδήλατο μου να το κάνω:
View attachment 91385
Kαι με χαμηλό κόστος!
![]()
(Θέλω αυτή την μηχανή και 20 χρόνια μείον.Μέχρι και το χρώμα πέτυχες,ξύνεις πληγές captain...)
Δεν ξέρω αν σου φτάνουν τα 10κ!...Το lyngdorf έχει 3κ αμέσως-αμέσως!
Και μια που όλα είναι τόσο απλά, σκέφτομαι να βάλω μια 1000κε μηχανή στο ποδήλατο μου να το κάνω...
Kαι με χαμηλό κόστος!
![]()
Δεν θα ήθελα να υποθέσω ότι εννοείς ποδήλατο τα οριον γιατί θα δήλωνε άγνοια που δεν έχεις...άρα αν θες μου εξηγείς...
Και ναι φαντάζομαι ότι τα συγκεκριμένα ηχεία ως δίπολα και ενεργά θα παίζουν φυσικά κορυφαία σε σχέση με άλλα...άλλα όχι να μας πουλάνε για 130.000 προιόν που άλλοι πρώτοι μάλιστα και με πολύ περισσότερες γνώσεις, πουλάνε σε μερικά χιλιάρικα...
...και μάλιστα με ενισχυτές που κάνουν μερικές εκατοντάδες ευρό το κανάλι...άσχετα αν είναι κορυφαίοι -ειδικά για την συγκεκριμένη εφαρμογή-.
Μία τιμή λόγω design και πλήθους μονάδων κλπ γύρω στα 30-40.000 θα ήταν και δικαιολογημένη και ανάλογη της απόδοσης...
Marketing Alex, marketing το οποίο βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας.
Όσο ακριβότερο τόσο καλύτερο.
Όσο πιο ωραίο και βαρύ το κουτί του ενισχυτή, τόσο καλύτερος ενισχυτής κτλ, κτλ κτλ
για να μην το πάω και μακρύτερα.......,
αν τα Gaia στοίχιζαν 50χιλ και δεν είχαν την εμφάνιση alien, πιθανόν να μην συζητούσαμε καθόλου για αυτά.
Oι αντιδιαμετρικές μονάδες αποτελούν τη δίπολη διάταξη, αλλιώς δεν θα ήταν δίπολο...
Kώστα πρόσθεσα μερικές χιλιάδες γιατί σαφώς και είναι πιο ακριβό ως κατασκευή, σχέδιο, υλικά, πλήθος μονάδων κλπ...
Oι αντιδιαμετρικές μονάδες αποτελούν τη δίπολη διάταξη, αλλιώς δεν θα ήταν δίπολο...
Kώστα πρόσθεσα μερικές χιλιάδες γιατί σαφώς και είναι πιο ακριβό ως κατασκευή, σχέδιο, υλικά, πλήθος μονάδων κλπ...
Πέρασε αυτό το τραίνο capitano. Τώρα ψάχνουμε ζωή για μια αγορά...... νομίζω οτι είναι αγορά για μια ζωή...
Πέρασε αυτό το τραίνο capitano. Τώρα ψάχνουμε ζωή για μια αγορά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.