Ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες. Καταλυμα βρεθηκε. Ας ξεκινησουμε τωρα για το τι δεν πρεπει να χασω στην Κερκυρα και φυσικα που εχει καλο φαγητο... 
φέρανε σεφ από Καλιφόρνια.
Εγω πάντως έχω ήδη κανονίσει για ένα τριήμερο-τετραήμερο απόλυτης χαλάρωσης στα τελη Αυγούστου σε ένα απο τα 3 μικρά διαπόντια νησιά, στην Ερείκουσα, Βόρεια της Κέρκυρας (Κερκυρα έχω παει τουλάχιστον 6-7 φορές, αλλά ποτέ σε ένα απο τα 3 αυτά νησάκια, τα άλλα 2 είναι Μαθράκι και Οθωνοί). Η σύζυγος ...δεν το γνωρίζει ακόμη, το φυλάω για έκπληξη για τα 25 χρόνια γάμου σε λίγες μέρες!
Εχει πάει κανείς μήπως εκεί και αν ναι, μήπως έχει κάποιο σχόλιο; (Εννοείται πως το έψαξα και ξέρω ότι είναι πολύ μικρό νησί με λίγο τουρισμό και πολύ πράσινο, έκλεισα στο μοναδικό ξενοδοχείο που είναι μάλλον και το μοναδικό φαγάδικο, αμφιβάλλω αν έχει κάποιο άλλο καφέ ή εστω μπακάλικο, ο στόχος είναι όμως η απόλυτη χαλάρωση..)
Το ξενοδοχείο του Γιώργου του Κατέχη (συμμαθητής), είναι αρκετά προσεγμένο και θα μείνεις ευχαριστημένος. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και το έχει με την αδελφή του τη Σούλα. Θα χορτάσεις ηρεμία και χαλάρωση, αλλά μη φανταστείς πως δε θα δεις και άνθρωπο. Ερείκουσα, Οθωνοί και Μαθράκι είναι κατ' εξοχήν νησί Ελληνοαμερικάνων μεταναστών (και ο Γιώργος) και λογικά θα έχει λίγο κόσμο τέτοια εποχή. Τέλη Αυγούστου επισκέπτεται το νησί ο Σπήλμπεργκ συνήθως οπότε μη τρομάξεις αν δεις κάνα πλοιαράκι 100-150 μέτρα στα ανοιχτά..........
Με το "Αλέξανδρος" θα πάτε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.