Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο Παραπόνων....

Ακουστε μια ωραια εμπειρια απο την απιστευτη εξυπερετηση πελατων του ote tv. Ειμαι συνδρομηησ εδω και 7 μερες και εντελως ξαφνικα σημερα μου εκοψαν την σνδεση. Παιρνω τηλ στον 13888 και μετα απο ωρα μου λενε οτι κοπηκε η συνδεση μου απο λαθος αντι να κοψουν καποιου αλλου συνδρομητη εκοψαν την δικια μου. Αντι λοιπον να ζητησουν συγνωμη για την ταλαιπωρια και να κανουν αμεση ενεργοποιηση της υπηρεσιας, μου λενε να μιλησω με το καταστημα που εκανα την συνδεση να κανουν νεα αιτηση και να μου δωσουν καινουργιο εξοπλισμο και μαλιστα με διαβεβαιωσαν οτι το ιδιο βραδυ κιολας αφου συνδεσω κανονικα τον εξοπλισμο οτι θα εχει ενεγοποιηθει και θα βλεπω κανονικα. Τα κανω λοιπον ολα αυτα και το αποτελεσμα ηταν να μου πει ο υπαλληλος οτι δεν βλεπη να εχει γινει καποια καινουγια αιτηση και δεν μπορει να εργοποιηθει τπτ και ας ξαναδοκιμασω παλι αυριο!! ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σε ενα πελατη που τον ταλαιπορουν χωρις να φταιει. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ!!!!!! Αρε μπαχαλο ΟΤΕ ακομα σαν δημοσια υπηρεσια δουλευει.

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

χθες το βραδυ δεν λειτουργουσαν 2 καναλια του ote tv

20111210_042409.jpg

20111210_042434.jpg

Χαχα το πετυχαμε την ιδια ωρα;;; Εγω τα δοκιμασα στις 5παρα και ανοιξανε αφου ειχα μεινειμστο καναλι για 2-3'λεπτα

Είναι γιατί πλέον εκπέμπουν σε HD ! (πραγματικό αυτήν τη φορά)

χαχα....καλο!!!το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?:ridinghorse:
Φαίνεται ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του MTV (+Nickelodeon) και ενεργοποιήθηκε το HD stream από το studio τους προς ΟΤΕ!

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Ευχαριστούμε :worshippy: φίλε AlexT.Βούρ μήπως και κάνομεν δουλειά.......
Αντε, δοκίμασε να σετάρεις και δώσε αναφορά! (όχι εδώ αλλά στο κατάλληλο νήμα που αφορά τον ΚΑΟΝ)

Πάντως η εικόνα σε MTV και Nickelodeon είναι όντως πολύ καλύτερη, υποθέτω λοιπόν ότι γύρισαν σε HD. Το οποίο με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει γυρίσει σε HD ας πούμε το ΣΚΑΙ που από ότι λέγεται έχει την τεχνική δυνατότητα. Νομικό θέμα δεν πρέπει να υπάρχει αφού το κάνουν τα κανάλια του Ρέστη, σωστά;

Πάντως η εικόνα σε MTV και Nickelodeon είναι όντως πολύ καλύτερη, υποθέτω λοιπόν ότι γύρισαν σε HD. Το οποίο με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει γυρίσει σε HD ας πούμε το ΣΚΑΙ που από ότι λέγεται έχει την τεχνική δυνατότητα. Νομικό θέμα δεν πρέπει να υπάρχει αφού το κάνουν τα κανάλια του Ρέστη, σωστά;

γιατί παίζει ο ΣΚΑΙ στο otetv??όταν με το καλό ανέβει πιθανόν να είναι σε ΗD :ears:

χαχα....καλο!!!το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?:ridinghorse:
Μα είναι HD.
Δεν το βλέπεις ;;;
Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά από SD σε HD εικόνα;

λοιπον ημιχρονο ρεαλ-μπαρτσελονα. χαλια pregame χασαμε που μπαιναν στο γηπεδο οι παιχτες το γηπεδο και ολα τα λοιπα. στα πρωτα 3 λεπτα δεν υπηρχε εκφωνητης και μαλιστα μπηκε και γκολ. 6 λεπτα χωρις εικονα προβλημα με την μεταδοση ειπαν .. 45 λεπτα χωρις σπυροπουλο παλομπαρινι και εγω που εχω μεσω ip tv ολοοοο κολληματα 40 λεπτα τπτ δεν ειδα και αντι για να βλεπω τον αγωνα δω γραφω.απλα ελεος.εγω αυριο παω και διακοπτω.ελεος

λοιπον ημιχρονο ρεαλ-μπαρτσελονα. χαλια pregame χασαμε που μπαιναν στο γηπεδο οι παιχτες το γηπεδο και ολα τα λοιπα. στα πρωτα 3 λεπτα δεν υπηρχε εκφωνητης και μαλιστα μπηκε και γκολ. 6 λεπτα χωρις εικονα προβλημα με την μεταδοση ειπαν .. 45 λεπτα χωρις σπυροπουλο παλομπαρινι και εγω που εχω μεσω ip tv ολοοοο κολληματα 40 λεπτα τπτ δεν ειδα και αντι για να βλεπω τον αγωνα δω γραφω.απλα ελεος.εγω αυριο παω και διακοπτω.ελεος

Η nova έκανε τεχνητή νέφωση πάνω από το δορυφορικό κέντρο του ΟΤΕ!!:flipout::flipout::flipout:

Νταξει για το θεμα της περιγραφης οπως ειπαν ειναι γενικο...αλλα αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι οτι η περιγραφη ειναι πιο μπροστα απο την εικονα...

Παιδια οτι αναφέρατε δεν είναι θεμα Οτε αλλά ισπανικής τηλεόρασης!

μεσω ip tv ολοοοο κολληματα 40 λεπτα τπτ δεν ειδα
Επανεκίνηση έκανες?

πάντως να αναφέρω ότι και από το τουρκικό ntv spor που το έβλεπα - κάποια στιγμή πάγωσε η εικόνα και πέταξαν 5 ρεκλάμες και έβγαλαν και τους εκφωνητές από το στούντιο για τσουστου κοτλε. πρέπει να ήταν κανένα 3λεπτο με 5λεπτο η διακοπή. μάλλον ήταν από τους ισπανούς λοιπόν.

Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων....

Νταξει για το θεμα της περιγραφης οπως ειπαν ειναι γενικο...αλλα αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι οτι η περιγραφη ειναι πιο μπροστα απο την εικονα...

Δυστυχως και για μενα αυτο ηταν το μεγαλυτερο μειον της μεταδοσης.Εβλεπες τον Αλβες να σεντραρει και ακουγες γκολ..
Αραγε υπαρχει καμια δυνατοτητα να εχουμε καθυστερηση στον ηχο μεσω του δεκτη?Εχει υποτιθεται μι ρυθμιση στον ηχο οπου λεει κατι για msec,αλλα οτι και να δοκιμασα το προβλημα υπηρχε..

οντως ειχε προβλημα η μεταδοση και χαθηκε οι εικονα αλλα εγω που το εβλεπα απο το aljazzera sports εκεινη την στιγμη γυρισανε την μεταδοση και το δοιχνανε το παιχνιδη απο την καμερα που ηταν στην κορυφη του γηπεδου και ο σχολιαστης ο αγγλος απολογιοταν οτι εχει προβλημα το feed αλλα μετα απο λιγο γυρισε παλι κανονικα.τελος παντων ηταν αλλο ενα εξαιρετικο παιχνιδη μεταξυ των κορυφαιων ομαδων του πλανητη.