Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο Παραπόνων....

προσωπικα δε με ενδιαφερρει το village, αν θελω ταινιες τις βλεπω και απο αλλου. ΟΤΕ εβαλα καθαρα για το αθλητικο του κομματι.

Καλά αυτό εννοείται. Τις ταινίες που υπάρχουν "διαθέσιμες" τώρα θα τις διαφημίζει η N0VA ως "αποκλειστικότητες" σε 6 μήνες. Έτερον εκάτερον για το συγκεκριμένο κανάλι όμως.

Από το 2013 και βλέπουμε

Last edited by a moderator:

Ρε παιδιά στο σημερνό ματς που έδειχνε στο OTE Sport HD έσας σας έκανε κάποια μικροκολήματα η εικόνα ? Το έχω συναντήσει και στα ματς της Εθνικής . Είναι πρόβλημα του ΟΤΕ να υποθέσω , γιατί μίλαγε ο δημοσιογράφος κανονικά και έκανα τα κολήματα του η εικόνα όχι πολλά 3 με 4 λίγων δευτερολέπτων . Σε ένα ματς της εθνικής αναγκάστηκαν να το πάνε σε διαφήμηση από το κόλλημα που είχε άμα θυμάστε .

Last edited:

Αν ηταν προβλημα του Οτε δεν θα ακουγοταν ουτε ο speaker.. Προβλημα μαλλον με τον δορυφορο που εστελνε την εικονα θα υπηρχε και καμια φορα λογο κακου καιρου.. Ειχε γινει και στη φορμουλα 1 σε ενα grand prix οπου εριχνε κυριολεκτικα καρεκλες απο βροχη και ζητησανε και on air συγγνωμη για αυτο που εγινε αλλα δεν εξαρτιοταν απο αυτους..

Τι να σου πω φίλε μου πάντως από εμένα πχ. λάθος στόχευση κτλ. δεν παίζει γιατί το έχω ψάξει, πάντως άμα είναι πρόβλημα του Eurobird πρέπει να το ψάξουν εκεί στον ΟΤΕ , μήπως κανένας άλλος από εσάς το έχει συναντήσει καθόλου ? Πάντως ούτε βροχή έριχνε εκείνη την ώρα εδώ που μένω . Μπορεί να ήταν θέμα της μετάδωσης από την Ισπανία .

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Δεν θα μπορουσε να βαλει περισσοτερους αγωνες της Football League...??? και το κυριοτερο αγωνα ..???...εκτιμω οτι οι εχει αρκετους συνδρομητες απο επαρχια..???

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

Εχεις δικιο, τι δικαιωματα στη fooball league ειναι αυτα , αν δεν κανω λαθος μονο δυο αγωνες θα δειξει, ετσι δεν ειναι?

ετσι..... δεν αρχισαμε καλα......!!!!...εγω εγινα συνδρομητης για να βλεπω την ομαδα.....εαν θελαμε αλλα πρωταθληματα....καναμε αλλου συνδρομη...

Για να πω και γω το παράπονο μου, έκανα αίτηση ΟΤΕ TV 17/10/11, όλα καλά μέχρι τις 15/09/12. Εκείνη τη μέρα έκανα αλλαγή πακέτου απο Family σε full pack. Δε με ενημερώνει η κοπέλα για το ότι με αυτό τον τρόπο θα ανανεωθεί και το συμβόλαιο για 12 μήνες ακόμα χώρις να έχω το δικαίωμα να το κόψω.! Πήρα χθες τηλέφωνο να δω πότε λήγει το συμβόλαιο, γιατί έμεινα άνεργος και δεν μπορώ να το πληρώνω, για να ξέρω πότε θα το κόψω, και μου λένε βέβαια ότι λήγει του χρόνου τον Σεπτέμβρη. Τι κάνω εγώ τώρα? Πώς θα βρώ το δίκιο μου? Και ακόμα και αν με ενημέρωσε για την ανανέωση, πώς εγώ θα το κόψω? Αφού δεν έχω πάρει και τίποτα για το 12μηνο το καινούριο (για το πρώτο δωδεκάμηνο πήρα δωρεάν τον δέκτη). Τι κάνω τώρα με τα νταβατζιλίκια του καθ ενός και που δεν υπάρχει και μία ανεξάρτητη αρχή να μας ελέγξει και τους 2 και να βρεθεί μια άκρη? Και ποιός θα πιστέψει το λόγο μου ενάντια στον δικό τους?????
Τι να πω? Μετανιώνω που υποστίριξα τον ΟΤΕ από την πρώτη μέρα τις επισημης κυκλοφορίας. Και λυπάμαι που ο καθένας κανει οτι γουστάρει και ο πελάτης τελικά εχει πάντα άδικο και πρέπει να πληρώνει τα κερατιάτικα του καθ ενός. Και οτι πωλήσεις δεν εχει κάνει ο ΟΤΕ πρέπει να τις πληρώσω εγώ.!!!

Δίκιο έχεις αλλά έπρεπε να είσαι πονηρεμένος να το ψάχνεις.
Πάντα οι εταιρίες κοιτάνε το συμφέρον τους.

Για να πω και γω το παράπονο μου, έκανα αίτηση ΟΤΕ TV 17/10/11, όλα καλά μέχρι τις 15/09/12. Εκείνη τη μέρα έκανα αλλαγή πακέτου απο Family σε full pack. Δε με ενημερώνει η κοπέλα για το ότι με αυτό τον τρόπο θα ανανεωθεί και το συμβόλαιο για 12 μήνες ακόμα χώρις να έχω το δικαίωμα να το κόψω.! Πήρα χθες τηλέφωνο να δω πότε λήγει το συμβόλαιο, γιατί έμεινα άνεργος και δεν μπορώ να το πληρώνω, για να ξέρω πότε θα το κόψω, και μου λένε βέβαια ότι λήγει του χρόνου τον Σεπτέμβρη. Τι κάνω εγώ τώρα? Πώς θα βρώ το δίκιο μου? Και ακόμα και αν με ενημέρωσε για την ανανέωση, πώς εγώ θα το κόψω? Αφού δεν έχω πάρει και τίποτα για το 12μηνο το καινούριο (για το πρώτο δωδεκάμηνο πήρα δωρεάν τον δέκτη). Τι κάνω τώρα με τα νταβατζιλίκια του καθ ενός και που δεν υπάρχει και μία ανεξάρτητη αρχή να μας ελέγξει και τους 2 και να βρεθεί μια άκρη? Και ποιός θα πιστέψει το λόγο μου ενάντια στον δικό τους?????
Τι να πω? Μετανιώνω που υποστίριξα τον ΟΤΕ από την πρώτη μέρα τις επισημης κυκλοφορίας. Και λυπάμαι που ο καθένας κανει οτι γουστάρει και ο πελάτης τελικά εχει πάντα άδικο και πρέπει να πληρώνει τα κερατιάτικα του καθ ενός. Και οτι πωλήσεις δεν εχει κάνει ο ΟΤΕ πρέπει να τις πληρώσω εγώ.!!!
φιλε υπεγραψες καποιο χαρτι με ορους για την νεα συμβαση;αν οχι πιστευω οτι μπορεις να μην δεχτεις το νεο συμβολαιο.επικοινωνησε και με την προστασια καταναλωτη και πες τους οτι δεν σε ενημερωσε κανεις οτι με την αλλαγη πακετου ανανεωνεται η συμβαση και φυσικα οτι δεν σου εδωσαν καποιο χαρτι να υπογραψεις με νεο συμβολαιο μπας και μπορεις να κανεις κατι ετσι.

Παντως αυτο με την αλλαγη πακετου αν ισχυει ειναι διαβολικο. Και λογικα θα πρεπει να εχουν την υποθεση δεμενη στο αρχικο συμβολαιο οτι σε περιπτωση αλλαγης, αναβαθμησης εχουμαι αυτοματη ανανεωση δωδεκαμηνου.Οποιος εχει συμβολαιο οτε ας ριξει μια ματια να δουμαι τι ισχυει και κυριως αν με ληξη τωρα του δωδεκαμηνου γινεσαι αοριστου χρονου.

Κι εμένα παράξενο μου φαίνεται ειδικά στην περίπτωση αυτή που πρόκειται για αναβάθμιση πακέτου. Ότι θέλει κάνει ο καθένας ρε γμτ, αλλά μάλλον έχουν ιδρώσει να φτάσουν κοντά στους 100.000 και τώρα αγχώνονται να κρατάνε τους υπάρχοντες, μπας και το περάσουν το κατοστάρικο και βάλουν οι Γερμανοί κάνα φράγκο παραπάνω.

Τα νέα που διαβάζω είναι λίγο αποθαρρυντικά αλλά το μέλλον θα δείξει.

εμενα,που εκανα τηλεφωνικα αλλαγη πακετου σε φουλ,η κοπελα με ενημερωσε οτι η συμβαση ανανεωνεται για ενα χρονο παλι απο την μερα της αλλαγης και αν δεχομαι.ειναι που θα σου κατσει στο τηλεφωνικο τους κεντρο τελικα!

αν λες σε μενα οχι.θα πληρωνω κανονικα οσο εχει το φουλ.

Σημερα διαπιστωσα στο e-statement της πιστωτικης οπου ειχα παγια εντολη εξοφλησης του otetv, αντι για μια χρεωση των 49,5 μου εριξαν 2, συνολο 90 , ετσι γιατι μαλλον με θεωρουν large.... Εχει κανεις παθει το ιδιο, πρωτα να απευθυνθω στον οτε ή στη τραπεζα;