tiniakos
AVClub Fanatic
Re: Κυτίο Παραπόνων...
Και εμένα μου το είπε ένας συγγενής αυτό προτιμώ να τα πληρώσω μπροστά αλλά δε γίνονταν.
Και εμένα μου το είπε ένας συγγενής αυτό προτιμώ να τα πληρώσω μπροστά αλλά δε γίνονταν.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...Με κάθε σεβασμό αλλά λέγονται ακόμα τέτοια πράγματα; Δηλαδή ένας άνθρωπος, κατά δήλωσή του, αμφιβάλλει αν θα χει αύριο ένα Χ ποσό και αντί λοιπόν να το κρατήσει για τη δύσκολη στιγμή προτιμά να το ξοδέψει από τώρα ώστε να είναι ήσυχος για τι πράγμα ακριβώς; Για το ότι πλήρωσε το Ote tv αλλά δεν έχει λεφτά να πάει στο σουπερ μάρκετ; Κουμάντο σαφώς κάνει ο καθένας μόνος του αλλά σχολιάζω καθαρά τον τρόπο σκέψης και μόνο.
Και συμφωνώ και εγώ ότι η προ-πληρωμή θα ήταν πολύ χρήσιμη και θα την προτιμούσα και προσωπικά, καθαρά όμως για λόγους εξυπηρέτησης και άνεσης και όχι για μια αιτιολογία όπως η παραπάνω.
Τρίτη ημέρα που δεν έχω λάβει τίποτα. Το μόνο που έμαθα είναι ότι δήλωσα την βλάβη μάλλον χτες (!) [την Δευτέρα το πρωί, δεν είχα τι να κάνω, και είπα δεν περνάω 35 λεπτά με την παρέα του 13888; ), και ότι το αίτημα έχει πάει στην αποθήκη, αλλά δεν μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω.
Ζήτησα να υποβάλω παράπονο για την τεχνική υποστήριξη, και μου είπαν τελικά ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα (!) [από αυτά που δεν υπάρχουν], και τελικά για να με ξεφορτωθούν, ότι θα παραλάβω σήμερα (!).
Το "ότι να 'ναι" είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση. Και όσο θυμάμαι την "υπερηφάνεια" του προέδρου ότι το ΟΤΕ TV λειτουργεί με μόλις 30 άτομα... Να πω ότι δεν φαίνεται;
Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι (και πραγματικά σκεύτομαι διακοπή εντός της ημέρας). Και σήμερα δεν ξέρουν τίποτα, οι ίδιες απαντήσεις (φταίνε τα ΕΛΤΑ - τα οποία φυσικά και δεν φταίνε). Απαίτησα τον αριθμό αποστολής, και μετά από ώρα απάντησαν ότι δεν έχει εκδοθεί (φυσικά, αφού δεν έχει αποσταλεί τίποτα).
Πέρα από τα χθεσινά ψέματα (ότι θα παραλάβω χτες), σήμερα άκουσα ότι ο δέκτης είναι "εντός εγγύησης".
Τι θα πει "εντός εγγύησης"; Ο δέκτης δεν είναι με χρησιδάνειο, και ανήκει στον ΟΤΕ, ο οποίος τον δανείζει όσο είσαι συνδρομητής;
Υπάρχει δηλαδή περίοδος, που αν χαλάσει ο δέκτης τον πληρώνεις και από πάνω;
Εγώ απλά να επισημάνω, ότι έκανα αίτηση νέας συνδρομής Δευτέρα μεσημέρι, και Τετάρτη πρωί είχα τον δέκτη. Ο δέκτης βραχυκύκλωσε σε λιγότερο από τρεις ώρες από την αρχική του σύνδεση, δήλωσα την βλάβη Δευτέρα 8:00 το πρωί, και Πέμπτη πρωί δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα.
Τι συμπέρασμα να βγάλω από αυτή την αντιμετώπιση;
Να ζητήσεις αφαίρεση του ποσού για τις μέρες που δεν έχεις την υπηρεσία λόγω της βλάβης, το δέχονται.
Το συμπέρασμα είναι "ου μπλέξεις με αντικατάσταση δέκτη οτε".
Το παγκόσμιο ρεκόρ βέβαια, το έχει το μέλος SV1EJD με 1,5 μήνα ταλαιπωρίας και 5 αντικαταστάσεις δέκτη (προφανώς λόγω ανεπάρκειας υπαλλήλων και όχι δέκτη).
Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε, όταν έκανε ακύρωση συνδρομής και αίτηση εκ νέου ως συνδρομητής (και όχι για αντικατάσταση δέκτη).
Καλύτερα σε μαγαζί, παρά μέσω τηλεφώνου, νομίζω.
Πάντως το πρόγραμμα του οτεtv βελτιώνεται αρκετά και -αν μπορείς- συγκράτησε τα νεύρα σου.:idea:
Συμφωνώ οτι είναι μια λύση και αυτή απλά γιατί να μπλέξει με τράπεζες φακελώματα πάγιες εντολές κλπ ενώ πολύ απλά θα μπορούσε να εξοφλήσει όλο το ποσό σε έναν λογαριασμό η σε ένα κατάστημα oteshop και να τελειώνει!Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...
Τώρα, αν ντε και καλά θέλει να "σπρώξει" όλο το ποσό, πηγαίνει στην τράπεζα που έχει δοσοληψίες, ανοίγει ένα νέο λογαριασμό, συνδέει σε αυτόν την πάγια εντολή, καταθέτει το σύνολο του ποσού και τελειώνει.
Τι περιμενετε βρε παιδια οταν βαζουν υπαλληλους συνηθως φοιτητες, πληρωνοντας τους 300 το μηνα; Πλεον ολα τα customer support ετσι λειτουργουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.