Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

Εξυπηρέτηση πελατών ΟΤΕTV....απλα γελάω...!!!

Εγκατάσταση την Παρασκευή gilbertini πιάτου 1 μέτρου, κεντρικός δορυφόρος ο του ΟΤΕ, με νέο ultra high gain inverto lnb, νεα καλωδιωση, το πεδιόμετρο horizon έγραφε 97% σήμα...! Σύνδεση δεκτή κ σήμα 0 ! Έλεγχοι, reset, τίποτα...τηλέφωνο στο 13888 κ εξήγηση στην κοπέλα ότι η εγκατάσταση έγινε απο επαγγελματία εγκαταστάτη αλλα όχι συνεργάτη του κ ότι ο δέκτης έχει κολλήσει κ πρεπει ν αντικατασταθεί. "η διαδικασία λέει ν έρθει τεχνικός του ΟΤΕ κ να δει την κεραία γιατι μάλλον είναι λάθος σκόπευση"... Βρε καλη μου βρε χρυσή μου, κλείδωμα 97%, πιατο τεράστιο, πεδιόμετρο με φάουλ σήμα..."πρεπει να έρθει τεχνικός μας κ πιθανότατα να χρεωθείτε κιόλας 25 "....! Αρχίζω τα ´γαλλικά´ κ μου λένε έχει καταγράφει η βλάβη κ θα σας καλέσουμε. Σήμερα τηλ απο τεχνικό του ΟΤΕ κ μου λέει "θα έρθω να το ελέγξω με χρέωση 25 ευρω ανεξάρτητα τι θα βρω"...δλδ του λέω θα έρθεις να δεις ότι δεν παίζει ο δέκτης κ θα σε πληρώσω 25 ευρω...αν ήταν τότε του λέω ν πρεπει να έρθει τεχνικός ΟΤΕ τότε να έλεγαν απο την αρχή ότι πρεπει να έρθετε εσείς κ όχι τωρα...του λέω δεν σας δίνω ούτε 1 ευρω για ελεγχο μιας κεραίας που είναι μια χαρα κ έναν δέκτη κολλημένο! Οπότε μου είπε ότι την Δευτέρα θα μεταφέρει το αίτημα μου κ θα με πάρουν τηλέφωνο!
Αύριο θα ανεβάσω κ φωτο της εγκατάστασης, του φάουλ σήματος κ του κολλημένοι δέκτη.
Μπράβο ΟΤΕ...να χαίρεστε την υποστήριξη που έχετε !

Last edited by a moderator:

Αυτό συμβαίνει παντού πιο εύκολα στα παίρνουν από ότι στα δίνουν.
Το καλό είναι να μπορείς να τα πάρεις γιατί κάποιοι δεν τα δίνουν καθόλου.

Ε, καλά μην φανταστείς ότι θα επιστρέψουν χρήματα. Θα τα συμψηφίσουν με επόμενους λογαριασμούς.

Εγκατάσταση την Παρασκευή gilbertini πιάτου 1 μέτρου, κεντρικός δορυφόρος ο του ΟΤΕ, με νέο ultra high gain inverto lnb, νεα καλωδιωση, το πεδιόμετρο horizon έγραφε 97% σήμα...! Σύνδεση δεκτή κ σήμα 0 ! Έλεγχοι, reset, τίποτα...τηλέφωνο στο 13888 κ εξήγηση στην κοπέλα ότι η εγκατάσταση έγινε απο επαγγελματία εγκαταστάτη αλλα όχι συνεργάτη του κ ότι ο δέκτης έχει κολλήσει κ πρεπει ν αντικατασταθεί. "η διαδικασία λέει ν έρθει τεχνικός του ΟΤΕ κ να δει την κεραία γιατι μάλλον είναι λάθος σκόπευση"... Βρε καλη μου βρε χρυσή μου, κλείδωμα 97%, πιατο τεράστιο, πεδιόμετρο με φάουλ σήμα..."πρεπει να έρθει τεχνικός μας κ πιθανότατα να χρεωθείτε κιόλας 25 "....! Αρχίζω τα ´γαλλικά´ κ μου λένε έχει καταγράφει η βλάβη κ θα σας καλέσουμε. Σήμερα τηλ απο τεχνικό του ΟΤΕ κ μου λέει "θα έρθω να το ελέγξω με χρέωση 25 ευρω ανεξάρτητα τι θα βρω"...δλδ του λέω θα έρθεις να δεις ότι δεν παίζει ο δέκτης κ θα σε πληρώσω 25 ευρω...αν ήταν τότε του λέω ν πρεπει να έρθει τεχνικός ΟΤΕ τότε να έλεγαν απο την αρχή ότι πρεπει να έρθετε εσείς κ όχι τωρα...του λέω δεν σας δίνω ούτε 1 ευρω για ελεγχο μιας κεραίας που είναι μια χαρα κ έναν δέκτη κολλημένο! Οπότε μου είπε ότι την Δευτέρα θα μεταφέρει το αίτημα μου κ θα με πάρουν τηλέφωνο!
Αύριο θα ανεβάσω κ φωτο της εγκατάστασης, του φάουλ σήματος κ του κολλημένοι δέκτη.

Καλά, εγώ είμαι ο τελευταίος που θα έλεγε καλό λόγο για την τεχνική εξυπηρέτηση, με τέτοιο καλωσόρισμα.
Αλλά και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι ο δέκτης είναι "ευαισθητούλης", και ότι έχει αποκλίσεις σε αυτά που μετρά (σε σχέση τουλάχιστον με το δικό μου πεδιόμετρο).

σκέφτηκες την περίπτωση ότι δεν έχεις κεντράρει Eurobird ,αλλα Hotbird;Ειδικά σε μεγάλα πιάτα θέλει πιο σχολαστική Ρύθμιση...
Μήπως τελικά δεν είναι ο Kaon το πρόβλημα;
Δοκίμασες με άλλον Δεκτη αν κατεβάζει τα Ελευθερα Κανάλια του Eurobird;

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων...

σκέφτηκες την περίπτωση ότι δεν έχεις κεντράρει Eurobird ,αλλα Hotbird;Ειδικά σε μεγάλα πιάτα θέλει πιο σχολαστική Ρύθμιση...

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχω κεντράρει στον Hotbird.... και να τον μπερδεύω με τον Eurobird !!!!

Διάβασε ξανά προσεκτικά τι έγραψε ο Μιχάλης...

Δεν ήθελα να ξεκινήσω θέμα, αλλά αύριο έχουμε συνέχεια και θα γελάσουμε....

Ο Δεκτής που ακριβώς έχει κολλήσει;
Είχα μια περίπτωση με έναν Δεκτή KAON του ΟΤΕ,που δεν μου κατέβαζε την Αναβάθμιση με τίποτε,με της ώρες περιμέναμε...τελικά μόλις κάναμε Εργοστασιακές Ρυθμίσεις,και αφού έκανε restart,μετά από 2 λεπτά κατέβασε και την Αναβάθμιση.

Re: Κυτίο Παραπόνων...

Δεν υπάρχει το που έχει κολλήσει ο δέκτης. Υπάρχει απλά ένας μπλοκαρισμένος δέκτης.

Δεν συμβαίνει πρώτη φορά και ούτε είναι κάτι περίεργο....

Υπάρχει και η περίπτωση να έχεις κεντράρει στις 10° ακόμα και στις 7°. Επίσης δοκίμασε με άλλο δέκτη να δεις ποια ελεύθερα σου κατεβάζει για να σιγουρευτείς 100% ότι το πιάτο σου βλέπει στις 9° και όχι κάποιον γειτονικό δορυφόρο.

Η εικονα στο ΟΤΕ sport 4 που βλεπω Caja-bilbao οταν ανοιγει το πλανο ειναι κακη,το παρατηρει καποιος αλλος???

Υπάρχει και η περίπτωση να έχεις κεντράρει στις 10° ακόμα και στις 7°. Επίσης δοκίμασε με άλλο δέκτη να δεις ποια ελεύθερα σου κατεβάζει για να σιγουρευτείς 100% ότι το πιάτο σου βλέπει στις 9° και όχι κάποιον γειτονικό δορυφόρο.
Διαβάζετε όλα τα μηνύματα; Εδώ.

Διαβάζετε όλα τα μηνύματα; Εδώ.

τα διαβάζουμε τα μηνύματα,αλλα δεν είναι εκεί το θέμα.Ο Eurobird με τον Hotbird έχουν ίδιες Συχνότητες και εύκολα μπορεί να γίνει λάθος έτσι στην Στόχευση.Είναι πολύ Δύσκολο δηλαδή να βάλει έναν Δεκτη X του εμποριου και να κατεβάσει τα Ελευθερα,για να είναι σίγουρος 100% ότι είναι πάνω στον Eurobird;
Απλά και μονο για να αποκλείσει αυτή την περίπτωση.

o Αντώνης είναι επαγγελματίας,η δουλειά του είναι οπότε λίγο δύσκολο να έχει κεντράρει κάποιον άλλο δορυφόρο

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχω κεντράρει στον Hotbird.... και να τον μπερδεύω με τον Eurobird !!!!

Διάβασε ξανά προσεκτικά τι έγραψε ο Μιχάλης...

Δεν ήθελα να ξεκινήσω θέμα, αλλά αύριο έχουμε συνέχεια και θα γελάσουμε....

Να πω τη μαλ... μου, αν και δεν αμφιβάλλω για τις ικανότητες του afam. Μήπως ο δέκτης "μπουκώνει" από πολύ δυνατό σήμα; 1m πιάτο + high gain LNB σίγουρα αποδίδουν πάρα πολλά dB. Δε δοκιμάζεις και με κανένα άλλο LNB;

καθόλου μ*λ*κ*α δεν είναι.Υπάρχει σαν περίπτωση,το γνωρίζω από άλλους Δεκτες,Τώρα για τον KAON δεν ξέρω.Φιλε οποιος λέει ότι είναι αλάνθαστος μην τον πολυπιστεύεις.όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή την μα.... μας εδώ και εκεί..Εγώ τόσα χρονια στον Χώρο τον Δορυφορικών δεν το λέω αυτό ποτε περί αλάνθαστου..Γηράσκω αεί διδασκόμενος...

γιατι το espn america εχει χαμηλο ηχο σε σχεση με αλλα καναλια
αυτο γινεται απο πρωτη στιγμη,δεν μπορουνε να το λυσουν

7 hard reset στον Kaon...... 5 την Παρασκευή 2 σήμερα. Στόχευση πάλι από την αρχή για να μου φύγουν οι όποιες μαύρες σκέψεις είχαν μαζευτεί στο κεφάλι μου... μέχρι και HD δέκτη άλλης μάρκας είχα μαζί για να δω αν έφταιγε κάτι άλλο ..... ο Κaon ξεμπλόκαρε ...the end of a story !!!!

ο Μιχάλης βλέπει και ΟΤΕ tv πλέον... και πήγα και στη θεία το πεσκέσι από τη γυναίκα μου !!!

2 σε 1 !!!:Banane0:

Να πω τη μαλ... μου, αν και δεν αμφιβάλλω για τις ικανότητες του afam. Μήπως ο δέκτης "μπουκώνει" από πολύ δυνατό σήμα; 1m πιάτο + high gain LNB σίγουρα αποδίδουν πάρα πολλά dB. Δε δοκιμάζεις και με κανένα άλλο LNB;

Εγω είμαι με 1.60 gilbertini με inverto ultra black και δεν μου μπουκώνει ούτε ο kaon ούτε ο dm800 HD Se

7 hard reset στον Kaon...... 5 την Παρασκευή 2 σήμερα. Στόχευση πάλι από την αρχή για να μου φύγουν οι όποιες μαύρες σκέψεις είχαν μαζευτεί στο κεφάλι μου... μέχρι και HD δέκτη άλλης μάρκας είχα μαζί για να δω αν έφταιγε κάτι άλλο ..... ο Κaon ξεμπλόκαρε ...the end of a story !!!!

ο Μιχάλης βλέπει και ΟΤΕ tv πλέον... και πήγα και στη θεία το πεσκέσι από τη γυναίκα μου !!!

2 σε 1 !!!:Banane0:
Μόνο 7 ήταν;;; Σαν 50 μου φάνηκαν εμένα!
Αφου τελικα δούλεψε, όλα οκ. :music-smiley-005:

Πάντως αν έπρεπε να μπλέξω με την τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ....κλάφτα Χαράλαμπε!
Το Σάββατο με πήρε τηλ τεχνικός του ΟΤΕ κ μου είπε ότι για να έρθει κ να δει κ μόνο τι γίνεται, θέλει 25 ευρω. Όταν του είπα ότι η στόχευση είναι μια χαρα κ έχει κολλήσει ο δέκτης, είπε ότι η επίσκεψη ελέγχου είναι 25 ευρω κ αφου δεν θέλω να τα δώσω, θα μετέφερε το αίτημα Μαΐου στον ΟΤΕ την Δευτέρα κ ξαναμιλούσαμε σήμερα...Κ δεν είναι για τα 25 ευρω, που είναι αν το σκέφτομαι ένας μήνας του συμβολαίου, αλλα είναι για το γαμωτο...

Μόνο 7 ήταν;;; Σαν 50 μου φάνηκαν εμένα!
Αφου τελικα δούλεψε, όλα οκ. :music-smiley-005:

Πάντως αν έπρεπε να μπλέξω με την τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ....κλάφτα Χαράλαμπε!
Το Σάββατο με πήρε τηλ τεχνικός του ΟΤΕ κ μου είπε ότι για να έρθει κ να δει κ μόνο τι γίνεται, θέλει 25 ευρω. Όταν του είπα ότι η στόχευση είναι μια χαρα κ έχει κολλήσει ο δέκτης, είπε ότι η επίσκεψη ελέγχου είναι 25 ευρω κ αφου δεν θέλω να τα δώσω, θα μετέφερε το αίτημα Μαΐου στον ΟΤΕ την Δευτέρα κ ξαναμιλούσαμε σήμερα...Κ δεν είναι για τα 25 ευρω, που είναι αν το σκέφτομαι ένας μήνας του συμβολαίου, αλλα είναι για το γαμωτο...

Εάν το πρόβλημα είναι με τον δέκτη δεν πληρώνεις τίποτα, ο εγκαταστάτης χρεώνει τον ΟΤΕ για άσκοπη μετάβαση, αυτό λέει η σύμβαση των εγκαταστατών.
Εάν όμως φταίει η στόχευση ή το Κ/Σ λογικό είναι να πληρώσεις.

Σχεδόν όλοι δεν το ξέρουν αυτό και τα ρίχνουν στον ΟΤΕ.Καλά κάνεις και το αναφέρεις.