Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Tο Eurosport 2 είχε αυτό το φαινόμενο και στο US Open όπως αναφέρεται πιο πάνω. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να καθυστερήσεις τον ήχο από 20 έως και 200 ms από τις Ρυθμίσεις του δέκτη. Όταν ήθελα να παρακολουθήσω αγώνα εκεί το άλλαζα και με -200 ήταν κομπλέ. Δοκίμασέ το αν παρακολουθείς Eurosport 2 συχνά.

Το Corfu Channel σύντομα στον OTE TV!Μόλις είδα σχετικό σποτ από το Κερκυραικό κανάλι.Δεν το περίμενα πάντως να βάλουν κι'άλλα περιφερειακά.Αλλά καλύτερα,γιατί οι ομογενείς θα μπορούν να βλέπουν άλλο 1 ελληνικό κανάλι!
Από την άλλη, η ποιότητα εικόνας θα έχει άλλη μια κατηφορική διάθεση.....

Last edited by a moderator:
Όταν αποφασίσει ο Οτέ να μετατρέψει την εικόνα του otesport 1 HD σε Αnt1. :SFGSFGSF::BDGBGDB55:

μα πόσους βαθμούς ακόμα θα πρέπει να μου ανέβει η μυωπία????:SFGSFGSF:

Εχει ειδικό νημα για παράπονα .Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε εδω τις τρολιές

Έγινε μεταφορά των μηνυμάτων.

Ο ΟΤΕ διαφημίζει τα πρωταθλήματα, τις ταινίες, τα κανάλια γενικότερα που παρέχει και αυτό ακριβώς προσφέρει. Δεν υπάρχει πουθενά διαφήμιση-δέσμευση σε ότι αφορά το πόσο bitrate θα έχουν τα HD του, κάνω λάθος; 5-6 mbps έχει στα otesport HD και η διαφορά είναι ξεκάθαρη σε σχέση πχ. με τα otesport 4-5 που είναι sd. Αυτό είναι το επίπεδο αυτή την περίοδο, όποιος δεν καλύπτεται από την τρέχουσα ποιότητα πάει αλλού, τόσο απλά. Το ότι πληρώνεις για κάτι και παίρνεις κάτι άλλο όμως δεν προκύπτει από πουθενά.

Το πως ορίζει ο καθένας την "αλήθεια" είναι επίσης ένα μυστήριο όμως. Παράδειγμα ο φίλος πιο πάνω όρισε από μόνος του το επίπεδο των HD στα 10 mbps υποθέτω και αυτόματα το μετέτρεψε σε υποχρέωση του ΟΤΕ να του το παρέχει τη στιγμή που ουδέποτε ο ΟΤΕ δε δεσμεύθηκε, και πολύ λογικά άλλωστε, με συγκεκριμένες τιμές.

Το να λές ότι κάτι μπορεί να γίνει καλύτερο είναι ένα πράγμα, αλλά το να κατηγορείς ότι σε εξαπατά κάποιος επειδή πουλάει αυτό ακριβώς που διαφημίζει ενώ εσένα δεν σε καλύπτει αλλά παρόλα αυτά το αγοράζεις είναι πολύ διαφορετικό.

Πως οι αληθειες εγιναν ''τρολιες'' ειναι ενα μυστηριο..

Τρολιά είναι να βαφτίζεις hd τα 5 mbps ενώ στο πληκτρολόγιο υπάρχουν τα εισαγωγικά για να κρατάμε και κανά πρόσχημα...

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Μια που λέμε για ποιότητα εικόνας ..., που έχω πει και γω πολλές φορές πως είναι ΜΑΥΡΑ χάλια..., έκατσα λίγο να δω μόλις τώρα στο OteSport 4 Ολυμπιακό-Φωκικό και ομολογώ πόνεσαν τα μάτια μου! Κάτι πίξελ πηγαινοέρχονται με ένα μπαλάκι! Μέχρι και ο Αnt1 σε σύγκριση με αυτό που βλέπω τώρα, φαντάζει πως είναι Ant1 HD !!!
Σε λίγους μήνες τελειώνει το συμβόλαιό μου με τον ΟΤΕ και ... ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!!

Τόσο χάλια ε; Δηλαδή κάπως έτσι να υποθέσω:

clojure_pong.png

Το Παναθηναικός - Εργοτέλης πάντως ήταν μια χαρά στο HD 1... Αλλα συμφωνώ αν σου δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια πρέπει να διακόψεις άμεσα, δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Είναι και λογικό άλλωστε, τόσα χρόνια είχανε συνηθίσει σε άλλο επίπεδο, αυτό της αναλογικής τηλεόρασης και μπροστά σε αυτή τα otesport4, 5 δε φτουράνε μία :flipout:

Last edited:

Eχω κανει και γω καποια παραπονα για την ποιοτητα της εικονας.Οι υπερβολες που ακουγονται ομως,δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ή τουλαχιστον ειναι καμια μεμονωμενα περιστατικα που φτιαχνονται στην συνεχεια.Τωρα βεβαια κριτηριο ειναι και που εχει συνηθισει το ματι,αν ολοι εσεις ειχατε το αγγλικο sky τοτε ναι για σας αυτο δεν ειναι hd,για αλλους ομως που το ματι επαιζε μεταξυ ant1,mega κτλ ειναι μια χαρα hd (σαφως με μεγαλα περιθωρια βελτιωσης).Σημαντικο ρολο στην ποιοτητα της εικονας παιζει και ποιο ειναι το γηπεδο που παιζεται ο αγωνας,δεν περιμενω δηλαδη φοβερη εικονα απο κατι δημοτικα σταδια μεγαλων ''χωριων''...

Last edited:

Για την ιστορία....το Ολυμπιακός-Φωκικός δεν έπαιξε στο otesport4 αλλά στο otesport1 HD.

Μια που λέμε για ποιότητα εικόνας ..., που έχω πει και γω πολλές φορές πως είναι ΜΑΥΡΑ χάλια..., έκατσα λίγο να δω μόλις τώρα στο OteSport 4 Ολυμπιακό-Φωκικό και ομολογώ πόνεσαν τα μάτια μου! Κάτι πίξελ πηγαινοέρχονται με ένα μπαλάκι! Μέχρι και ο Αnt1 σε σύγκριση με αυτό που βλέπω τώρα, φαντάζει πως είναι Ant1 HD !!!
Σε λίγους μήνες τελειώνει το συμβόλαιό μου με τον ΟΤΕ και ... ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!!

Ή είσαι υπερβολικός στον μέγιστο βαθμό ή η στόχευση που έχεις είναι χάλια ή αν δεν συμβαίνει τίποτε απὀλα αυτά τότε καλό είναι να τσεκάρεις την τηλεόρασή σου (ρυθμίσεις κλπ)!

Mήπως έχεις ΟTETV μέσω adsl και έχεις πρόβλημα στην γραμμή σου?

Last edited:

Το είχε σε επανάληψη το ote sport 4 το μεσημέρι (την ώρα που έγραφε ο φίλος).

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε στα μηνύματα χωρίς χαρακτηρισμούς για άλλα μέλη. Το ίδιο ισχύει και για ειρωνείες προς όσους έχουν διαφορετική άποψη. Τέτοια μηνύματα δεν έχουν θέση στο forum μας.

αφου εχουν που εχουν το θεσμο του κυπελλου ας βαλουν ΠΑΟΚ και ΑΡΗ σε καποιο απο τα ΗD ...Χθες δηλαδη γιατι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ επαιξαν στα HD? Τελειως αψυχολογητη αποφαση

πριν 2 μηνες περιπου με πηραν τηλεφωνο απο τον οτε και μου προτειναν,αν γυριζα το τηλεφωνο στον οτε γιατι ειχα ειδη οτε τv 210 λεπτα προς σταθερα 24αρα ιντερνετ και 6 μηνες δωρεαν το οτε τv.και δέχτηκα...χτες μου ηρθε ο λογαριασμος και μου λενε με επιστολη οτι λυπουμαστε που επιλεξατε να διακοψετε τη συνεργασια μαζι μας...με χρεωνουν τελος μη επιστροφης εξοπλισμου οτε τv 80 ευρο μειον κατι επιστροφικα συνολο 72 ευρο,και εγω δεν εχω κανει καμια διακοπη απεναντιας εκανα και το τηλεφωνο στον οτε γνωριζει τι γινεται?

Προφανώς κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει που θα λύσεις επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών.

Σημερα καναν το 2/2 και λιγο που ειδα το τοτεναμ-τσελσι διακοπηκε νομιζω και η φορτουνα στην μεση του αγωνα εσπασε η εικονα και βαλαν διαφημισεις
ψιλοερασιτεχνισμος