Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Αυτος ο Τσακιρης πολυ υπνος στις περιγραφες ρε παιδι μου... Δηλαδη οποιος παιρνει το Αγγλικο πρωταθλημα παιρνει μαζι δωρο και αυτον οπως γινεται/οταν στην F1 και τον Πουρναρακη??

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Αυτος ο Τσακιρης πολυ υπνος στις περιγραφες ρε παιδι μου... Δηλαδη οποιος παιρνει το Αγγλικο πρωταθλημα παιρνει μαζι δωρο και αυτον οπως γινεται/οταν στην F1 και τον Πουρναρακη??

Συμφωνω.Τι να το κανω αν ειναι ειδικος στο αγγλικο πρωταθλημα...Σαν να μην υπαρχει περιγραφη.Μονο στατιστικα.Για να μην πω,οτι και το Σωτηρακοπουλο που εφεραν,τον εφεραν για κραχτη.Παλια ειχα πει οτι μου αρεσαν τα στατιστικα,ας πουμε του Τσαβδαρα αλλα τωρα αλλαξα αποψη.

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Ο Τσακίρης κάνει μόνο για να παρουσιάζει το Premier League Review.

Άθλιος στις περιγραφές όντως.

Ας βάζουν έναν ακόμα δίπλα του, αν είναι.

Μόνος του, δεν.

Του χρονου,να βαλουν το Θαναηλακη να περιγραφει και κανενα αγγλικο.Αν και θα εχουν πολλη δουλεια με τα ματς C.L. και E.L.

Το τερματισε αποψε ο Τσακιρης! Οχι μονο κοιμιζει εμας αλλα αποψε κοιμηθηκε και ο ιδιος και δεν καταλαβε το γκολ που εφαγε η Αρσεναλ! Απλα θεος! :D

Απορώ πραγματικά με αυτούς που κάνουν τον υποτιτλισμό στα ντοκιμαντέρ, μιλάμε για πάρα πολλά λάθη.

Προφανώς πρέπει να τους πιέζουν πολύ και τα χρονοδιαγράμματα να είναι σφιχτά για να κάνουν τόσα λάθη και τους καταλαβαίνω.

Η ορθή πρακτική είναι αυτός που κάνει τον υποτιτλισμό να δίνει το αρχείο σε άλλον συνάδελφο για να κάνει το review και μετά να το παραδώσουν.
Αν δεν το κάνουν αυτό τότε τα λάθη μπορεί να είναι πολλά.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Απορώ πραγματικά με αυτούς που κάνουν τον υποτιτλισμό στα ντοκιμαντέρ, μιλάμε για πάρα πολλά λάθη.

Προφανώς πρέπει να τους πιέζουν πολύ και τα χρονοδιαγράμματα να είναι σφιχτά για να κάνουν τόσα λάθη και τους καταλαβαίνω.

Η ορθή πρακτική είναι αυτός που κάνει τον υποτιτλισμό να δίνει το αρχείο σε άλλον συνάδελφο για να κάνει το review και μετά να το παραδώσουν.
Αν δεν το κάνουν αυτό τότε τα λάθη μπορεί να είναι πολλά.

εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάνουν λάθος συχνότερα όταν πρόκειται για αριθμούς..
π.χ. λέει ο εκφωνητής 100 και αυτοί υποτιτλίζουν 1.000 :award:

μηπως γινεται αυτοματη μεταφραση με καποιο προγραμμα;Ξερω οτι υπαρχει κατι τετοιο που οχι σε "κονσερβα",αλλα ακομα και σε ζωντανή εκπομπη βαζει υποτιτλους με μικρη εως ελαχιστη καθυστερηση.Παντα στα Αγγλικα.Αν υπαρχει το ιδιο με ταυτοχρονη μεταφραση στα Ελληνικα δεν θα μου φαινοτανε περιεργο.

Είναι γενικό ρε παιδιά το "κακό". Οχι μόνο στον ΟΤΕ. Στις ταινίες που βλέπουμε δηλ.σε dvd πχ δεν μεταφράζουν Ό,τι να 'ναι;

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Το τερματισε αποψε ο Τσακιρης! Οχι μονο κοιμιζει εμας αλλα αποψε κοιμηθηκε και ο ιδιος και δεν καταλαβε το γκολ που εφαγε η Αρσεναλ! Απλα θεος! :D

Θλιβερός ο τύπος... Με τόσους εκφωνητές πρώτης γραμμής τι τον βάζουν? Στο τέλος του ματς η Αρσεναλ ισοφαρίζει και πιέζει και άλλο και αυτός βλέπει άλλο μάτς:ADFADF1: Μας λεει ότι η η MU πιέζει μπας και διεκδικήσει την 3η θέση ενω η Αρσεναλ έχει επαναπαυθεί γιατί εξασφαλίζει τν απ ευθείας έξοδο στο CHL και δεν έχει κάνει τον κόπο να δει τη βαθμολογία και να καταλάβει ότι η Αρσεναλ έχει αγώνα λιγότερο και θελει το διπλό για να πιάσει τη Σιτι στη 2η θεση:flashbang:

Περισσότερο θέμα γοήτρου ήταν ο αγώνας που λες.

Τι 2ος, τι 4ος δεν έχει ουσιαστική διαφορά.

Έχει να αποκλειστεί 10 χρόνια αγγλική ομάδα στα προκριματικά και αυτή ήταν η Everton του Moyes την χρονιά που έπαιξε και η Liverpool προκριματικά, ως κάτοχος του CH.L.

Το γόητρο στην Ελλάδα είναι μιά κούφια λέξη.. στην Αγγλία είναι κινητήριος δύναμη για τον αθλητισμό τους. Οσο για τη μια φορά στα 10 χρόνια που λές, εκείνη τη φορά κάποιος έχασε 20-25.000.000 ευρώ. Δεν είναι το ίδιο να βάζεις λεφτά σαν επένδυση που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρεις πίσω με το να ξεκινάς με το ποσό εξασφαλισμένο.

Εντάξει για την Everton μιλάμε εκείνη την χρονιά όχι για κανένα γίγαντα.

Arsenal, Man. United και τέτοιες ομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να αποκλειστούν σε τέτοια φάση για διάφορους λόγους, αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς.

Δυο συνεχομενες μερες λαθος το epg στα ματς του ΝΒΑ στην επαναληψη
15:00 γραφανε 13:00 ξεκινησανε τελικα και τις δυο μερες

Discovery HD Showcase, Animal Planet HD. History HD, ID Xtra είναι off από το πρωί. Μοιάζει να έχει κολλήσει το feed των καναλιών.

Σε εμένα παίζουν και τα 4. Έχω λήψη από δορυφόρο, αν είσαι με iptv δε μπορώ να βοηθήσω...

Όχι, στο δορυφορικό είχα δει το πρόβλημα, αλλά τώρα όντως επανήλθαν.

Το προγραμμα του Village HD λεει οτι εχει το Defiance και το καναλι παιζει το Edge of Tomorrow