Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Στις 10.30' που άνοιξες την τηλεόραση, είχε αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Αν μπεις στην επίσημη σελίδα του ΟΤΕ στο FB θα δεις δεκάδες μηνύματα παραπόνων από τους συνδρομητές που ξαφνικά δεν έβλεπαν τα παιχνίδια και παράλληλα δεν υπήρχε καμία επίσημη ανακοίνωση, αφού πέρασε ένα και μόνο ενημερωτικό scroll με μισή ώρα καθυστέρηση!
Όταν διορθώθηκε το πρόβλημα, τότε απάντησαν σε όλα τα μηνύματα παραπόνων το εξής τυποποιημένο: "β€ŽΛόγω έντονων καιρικών φαινομένων παρουσιάστηκε πρόβλημα στη λήψη του δορυφορικού σήματος.Ζητούμε συγνώμη.Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί".
Οπότε κι επίσημα παραδέχτηκαν ότι υπήρξε πρόβλημα στη λήψη του δορυφορικού σήματος και μακάρι να προνοήσουν εγκαίρως για την "ανεπάρκειά" τους στο μέλλον, αφού είμαστε μόλις στο Σεπτέμβριο από άποψη καιρού...

Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Ολλανδία δεν δείχνει, Eσθονία δεν δείχνει, στο Bελγιο κανει διακοπες, λόγο καιρικών φαινομενων..
Δεύτερη φορα που συμβαίνει αυτό
Θα περάσουμε ωραίο χειμώνα

Last edited by a moderator:

Ολλανδία δεν δείχνει, Eσθονία δεν δείχνει, στο Bελγιο κανει διακοπες, λόγο καιρικών φαινομενων..
Δεύτερη φορα που συμβαίνει αυτό
Θα περάσουμε ωραίο χειμώνα
Το πιάτο που έχεις ειναι του ΟΤΕ? Και τι διάμετρος ?

Last edited:

Tο πιάτο είναι της nova 80αρι αλλα δεν παίζει ρολο αυτό
δεν φταίει το πιάτο
Ο οτε φταιει και οποτε βρέχει μου φαίνεται δεν θα βλέπουμε τίποτα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αντί για ποδόσφαιρο δείχνει μηχανές και βολει
και από κάτω περνάει μήνυμα ότι γίνονται προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος
δηλαδή όταν μπει για τα καλά ο χειμώνας τι θα γίνει?

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Tο πιάτο είναι της nova 80αρι αλλα δεν παίζει ρολο αυτό
δεν φταίει το πιάτο
Ο οτε φταιει και οποτε βρέχει μου φαίνεται δεν θα βλέπουμε τίποτα

Όταν έχεις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανάλογα και με την ένταση τους βέβαια όσο μεγαλύτερο κάτοπτρο έχεις τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να ειναι πιο σταθερή η λήψη σου. Τώρα αν αναφέρεσαι στους αναμεταδότες του ΟΤΕ στην Νεμεα αυτό ειναι αλλο θέμα.

Last edited:

το πρόβλημα δεν είναι δικό μου, εικόνα έχω κανονικά
απλά δεν δείχνει ποδόσφαιρο
δηλαδή θα παρακαλάμε να μην βρέχει, εκεί που έχει της εγκαταστάσεις ο οτε
και όταν το κάνει δεύτερη φορα μέσα σε ένα μηνα δεν μου φαίνεται τυχαίο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τώρα ήρθε η εικόνα
και λέει οφειλόταν σε τεχνικό ζήτημα, ενώ πριν έγραφε λόγο εντονων καιρικών φαινομενων
άντε να δούμε

Όταν έχεις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανάλογα και με την ένταση τους βέβαια όσο μεγαλύτερο κάτοπτρο έχεις τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να ειναι πιο σταθερή η λήψη σου. Τώρα αν αναφέρεσαι στους αναμεταδότες του ΟΤΕ στην Νεμεα αυτό ειναι αλλο θέμα.

Εχει τυχει να ειμαι εντος της Αττικης με ηλιο και τελειες καιρικες συνθηκες
και στην καντζα να ριχνει καρεκλες και να μην εχω εικονα .
Αναφερομαι για νοβα.
Αυτο δεν ξερω πως γινεται

Τώρα αν αναφέρεσαι στους αναμεταδότες του ΟΤΕ στην Νεμεα αυτό ειναι αλλο θέμα.
Ίσως χρειαστεί κάποιο νέο θέμα για αυτό το πρόβλημα; Γιατί δεν έχει να κάνει ούτε με την ποιότητα σήματος ούτε με τις εγκαταστάσεις των συνδρομητών.

Και είναι περίεργο που είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα... Αν πιάσει καλά ο χειμώνας τι θα γίνει...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτες είχε ισχυρή καταιγίδα στην Αττική. Οπότε τα feeds που έπαιρνε ο ΟΤΕ τους αγώνες είχαν πρόβλημα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, έτσι είναι τα δορυφορικά feeds. Μη γκρινιάζετε με το παραμικρό.

Η νοβα την προηγούμενη κακοκαιρία μετέδωσε κανονικά τους αγώνες φίλε malakudi... Και δεν γκρινιάζω με το παραμικρό....

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Ποια προηγούμενη κακοκαιρία; Και που ξέρεις εσύ σε ποιο δορυφόρο ήταν τα feed; Άλλοι δορυφόροι είναι πιο ισχυροί και άλλο λιγότερο ισχυροί. Η καταιγίδα που είχε χτες για λίγη ώρα μπορούσε να διακόψει το σήμα ακόμα κι αν είχες 2μετρο πιάτο. Οπότε είναι λογικό αυτό που συνέβη.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Ποια προηγούμενη κακοκαιρία; Και που ξέρεις εσύ σε ποιο δορυφόρο ήταν τα feed; Άλλοι δορυφόροι είναι πιο ισχυροί και άλλο λιγότερο ισχυροί. Η καταιγίδα που είχε χτες για λίγη ώρα μπορούσε να διακόψει το σήμα ακόμα κι αν είχες 2μετρο πιάτο. Οπότε είναι λογικό αυτό που συνέβη.

Συμφωνώ απολύτως με τον Παναγιώτη. Εκεί που πρέπει να αποδώσουμε ευθύνες και πρέπει θα της αποδίδουμε, όταν όμως έχουμε να κάνουμε με την φύση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Ο Σκαι και ο Αντεννα δεν θα πρέπει να βγαίνουν HD;;; Αφού πήραν την άδεια και πλήρωσαν την πρώτη δόση;;;

Ε βέβαια, να βάλουμε 2 ακόμα HD επειδή υπάρχει πολύ διαθέσιμο bandwidth ... NOT!

με μεγαλη κακοκαιρια υπαρχουν αυτα τα προβληματα και στις δυο πλατιφορμες.εγω απο οσο ξερω τα feeds συνηθως για την ευρωπη εκπεμπουν κατα κυριο λογο απο 2 πολυ δυνατους δορυφορους τους eutelsat 7 και eutelsat 10 και μερικες φορες και eutelsat 16.και λογικα τα καναλια εχουν για αυτους τους δορυφορους παρολο που ειναι πολυ ευκολη πανω απο 2 μετρα πιατα για ασφαλεια σε τετοια φαινομενα.αλλα αν ο θεος θελει να κανει παρα πολυ ακραια φαινομενα δεν ευθυνοντε και τα καναλια για αυτο.αλλο να εχουμε εμεις προβλημα λογω μικρων πιατων και αλλο να γινετε κακος χαμος εξω και να γκρινιαζουμε.

Δυο χρονια στη nova αυτό το πράγμα δεν το θυμάμαι,
Αφού είχε κατακλυσμό εκεί που έχει της εγκαταστάσεις ο οτε σήμα πως έστελνε, γιατί εικόνα υπήρχε κανονικά δεν ήταν να πεις ότι έπεσε μαύρο
Δηλαδή με τον κατακλυσμό δεν μπορούσε να στείλει live σήμα, αλλα για της κονσέρβες που μας έδειχνε μπορούσε να στείλει σήμα
Σε χώρες που όλο το χρόνο βρέχει-χιονίζει δεν θα έπρεπε να έχουν δορυφορικά
Ολο αυτό μου θυμίζει το σκηνικό με τα χιονια, ριχνει πέντε πόντους χιόνι στην Ελλάδα και παραλύουν όλα

δεν καταλαβες.ο οτε για να στειλει σημα στον δορυφορο και να αναμεταδωσει τα καναλια του χρησιμοποιει πιατα 5 μετρων.αλλο να πεσουν τα καναλια του οτε και να δειχνουν μαυρο και αλλο ο οτε να μην μπορει να ανοιξει τα feed απο συγκεκριμενους δορυφορους και ας εχει πιατα 2 μετρα.αυτο σημαινει οτι λογω του καιρου και της πολλης βροχης και των πυκνων συννεφων δεν ειχε σημα απο τους δορυφορους.δεν μπορουσε να κανει κατι παρα μονο να βαλει προγραμμα σε κονσερβα.

Δυο χρονια στη nova αυτό το πράγμα δεν το θυμάμαι,
Αφού είχε κατακλυσμό εκεί που έχει της εγκαταστάσεις ο οτε σήμα πως έστελνε, γιατί εικόνα υπήρχε κανονικά δεν ήταν να πεις ότι έπεσε μαύρο
Δηλαδή με τον κατακλυσμό δεν μπορούσε να στείλει live σήμα, αλλα για της κονσέρβες που μας έδειχνε μπορούσε να στείλει σήμα
Σε χώρες που όλο το χρόνο βρέχει-χιονίζει δεν θα έπρεπε να έχουν δορυφορικά
Ολο αυτό μου θυμίζει το σκηνικό με τα χιονια, ριχνει πέντε πόντους χιόνι στην Ελλάδα και παραλύουν όλα

Το uplink στο δορυφόρο γίνεται στο κέντρο της Νεμέας, που έχει κάτι τέρατα πιάτα. Αλλά τα feed για τις αναμεταδόσεις κάποιων καναλιών ή κάποιων live events νομίζω λαμβάνονται στο κέντρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι και εκεί τα πιάτα είναι νορμάλ διαστάσεων. Οπότε σε πολύ ισχυρή βροχή χάνουν το σήμα.

Φίλε malakudi, το γεγονός όμως ότι σε διάστημα μόλις 2 βδομάδων περίπου, συνέβη το ίδιο πράγμα 2 φορές, όταν ακόμα είμαστε στις αρχές του Φθινοπώρου, δεν θα έπρεπε να θορυβήσει τους υπευθύνους;
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για μεγαλύτερα πιάτα στο Μαρούσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με τα feeds?
Διότι, για παράδειγμα, την ίδια χρονική στιγμή στη Nova δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και τις 2 φορές.
Κι αν κάποιος ισχυριστεί ότι το ακραίο καιρικό φανόμενο ήταν τοπικό, θα πρέπει συμπτωματικά και τις 2 φορές να ήταν εξαιρετικά τοπικού χαρακτήρα, γιατί η Κάντζα δεν απέχει ιδιαίτερα μακρυά από το Μαρούσι.

Last edited: