Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Που είναι τώρα τα προκριματικά του GP της Μαλαισίας;;; Στη θέση τους δείχνουν ντοκιμαντέρ για τον Φέτελ!

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Σωστός!

Επίσης να προσθέσω πως η εικόνα στο otesport4 είναι τραγική με το νέο δέκτη pvr.Μόνο αν ρίξεις την ποιότητα στο 576i και καρέ 4:3 είναι καλά τα πράγματα.Από 720p και πάνω τα πράγματα είναι ......ασ' τα να πάνε.Πιξελιάσματα έντονα, σε σημείο να θολώνει όλο το σώμα του αθλητή, και ειδικά αν έχει πλάτη τις διαφημιστικές πινακίδες....144p!

Τι είδους βελτίωση βλέπεις αν ρίξεις την ανάλυση σε 576i; Είναι δελεαστικό να υποθέσω ότι η μόνη διαφορά είναι ότι αναλαμβάνει απόπλεξη/upscale η τηλεόραση (και όχι ο δέκτης), και ότι η τηλεόραση τα κάνει καλύτερα από τον δέκτη (πιθανό), αλλά καμιά τηλεόραση δεν μπορεί να βελτιώσει τόσο σοβαρά θέματα με το σήμα, όπως πιξέλιασμα...

Αν όντως βλέπεις πιξέλιασμα το οποίο φεύγει με την αλλαγή ανάλυσης σε 576, κάτι συμβαίνει με το υλικό του δέκτη (υπερθέρμανση, cpu load, κλπ.).

Last edited by a moderator:

Δεν φεύγουν εντελώς τα πιξελιάσματα.Είναι ανεπαίσθητα.Στο otesport5, δεν είναι τόσο έντονα όσο στο "4".Κάτι, προφανώς, συμβαίνει με την εκπομπή του otesport4.

απλα τραγικος...συγχαρητηρια σε εκεινον που τον προσελαβε...τα αυτια μου!!

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Επίσης να προσθέσω πως η εικόνα στο otesport4 είναι τραγική με το νέο δέκτη pvr.Μόνο αν ρίξεις την ποιότητα στο 576i και καρέ 4:3 είναι καλά τα πράγματα.Από 720p και πάνω τα πράγματα είναι ......ασ' τα να πάνε.Πιξελιάσματα έντονα, σε σημείο να θολώνει όλο το σώμα του αθλητή, και ειδικά αν έχει πλάτη τις διαφημιστικές πινακίδες....144p!

Η τηλεόραση σου κάνει soft scaling και τονίζει λιγότερο τις ατέλειες του σήματος. Ο δέκτης PVR κάνει το λεγόμενο "διαφανές" scaling πράγμα που είναι αρνητικό πολλές φορές για τα δεδομένα των Ελληνικών καναλιών.

Τελικά μόνο εγώ γουστάρω Σπυρόπουλο....

Και γω μαζι σου ειμαι.. Μη νομιζεις, λιγους ''αντιπαλους'' εχει!

Όποιος δεν ακούει Σπυρόπουλο απλά δεν ξέρει από μπάλα! Νομίζει οτι η μπάλα είναι 22 παίκτες που κλωτσάνε ένα τόπι! Το ίδιο ισχύει και για τον Σωτηρακόπουλο! Φοβεροί! Παλιότερα κάποιοι έλεγαν τα ίδια και για τον Διακογιάννη, για όσους τον θυμούνται, ή και τον Μαυρομάτη! Τι να πεις! Το ποδόσφαιρο δεν είναι περιγραφή μόνο να λέμε τα ονόματα όταν αλλάζουμε πασούλες! Τότε δεν θα βλέπαμε παιχνίδι της μπάρτσα ποτέ!Θα κοιμόμασταν! τεςπα! Ο καθείς με τα γούστα του!!!

χιλιες φορες Γιαννης Αργυριου (οσοι θυμουνται) παρα Αλεξης Σπυροπουλος...ο Σπυροπουλος τις περισσοτερες φορες xρησιμοποιει ο,τι να'ναι χαρακτηρισμους ωστε να δωσει στομφο και το μονο που καταφερνει ειναι να γελοιοποιειται...αντιθετα ο Σωτηρακοπουλος εχει απιστευτες γνωσεις οσον αφορα το παοδοσφαιρο καθως και εκπληκτικη ευφραδεια!

Ακριβως...ο Σπυρόπουλος πετάει το ενα τούβλο πίσω απο το άλλο.Ο Σωτηρακόπουλος είναι κάτι το τελείως διαφορετικό.Αναφερει πληροφορίες σχετικα με το παιχνιδι.

Ασε που ο Σπυρόπουλος έχει έπαρση στο λογο και το ύφος του.

Όποιος δεν ακούει Σπυρόπουλο απλά δεν ξέρει από μπάλα! Νομίζει οτι η μπάλα είναι 22 παίκτες που κλωτσάνε ένα τόπι! Το ίδιο ισχύει και για τον Σωτηρακόπουλο! Φοβεροί! Παλιότερα κάποιοι έλεγαν τα ίδια και για τον Διακογιάννη, για όσους τον θυμούνται, ή και τον Μαυρομάτη! Τι να πεις! Το ποδόσφαιρο δεν είναι περιγραφή μόνο να λέμε τα ονόματα όταν αλλάζουμε πασούλες! Τότε δεν θα βλέπαμε παιχνίδι της μπάρτσα ποτέ!Θα κοιμόμασταν! τεςπα! Ο καθείς με τα γούστα του!!!

Ειναι πλεον μοδα να μην περιγραφουν ποδοσφαιρο αλλα να σε ζαλιζουν ολη την ωρα με στατιστικα και προιστοριες.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Τσαβδαρας που μου εχει κοψει την Μπουντεσλιγκα απο τον ΟΤΕ.Θα συμφωνησω οτι ο Σπυροπουλος

ειναι απο τους λιγους πλεον σχολιαστες που σεβονται τον ποδοσφαιροφιλο τηλεθεατη αν και πολλες φορες υπερβαλλει σε εκφρασεις που χρησιμοποιει.

Από τη στιγμή που περιγράφει αγώνες ο Μιχάλης Τσόχος, είναι αμαρτία να λες το οτιδήποτε για το Σπυρόπουλο.

Καντε στη μπαντα να περασει ο γεωργουντζος. Παντως το διδυμο Σπυρόπουλος-γιαννοπουλος πεταει...

Εγώ πάντως είμαι Σπυροπουλικός!Πιστεύω ότι είναι ο κορυφαίος Έλληνας sportcsaster.Αυτές οι απόψεις βέβαια είναι υποκειμενικές,αφορά τί αρέσει στον καθένα.Όσο για τα στατιστικά και τις ιστορικές αναδρομές θα διαφωνήσω,νομίζω ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται και για αυτά.Θα ήταν πολύ μονότονο αν για 90 λεπτά ακούγαμε μόνο και μόνο ονόματα ποδοσφαιριστών.

Το κακό με τον Σπυρόπουλο είναι ότι γίνεται Σωτηρακοπούλος πολλές φορές. Μιλάει ακατάπαυστα και παρασυρεται σε ιστορικές αναδρομές. Σαν μία "επίδειξη" γνώσεων ένα πράγμα, σαν να παρακολουθείς ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Συμφωνω για τα στατιστικα και την ιστορικη αναδρομη..Ποσο μαλλον οταν ενα παιχνιδι ειναι βαρετο.. Εκει ξεχωριζει και ο σωστος δημοσιογραφος κατα τη γνωμη μου που σημαινει οτι δουλευει πανω στο αντιστοιχο παιχνιδι που εχει αναλαβει και δεν το σπικαρει απλα με τα ονοματα πραγμα που ειναι εντλεως βαρετο.