Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Είναι αμαρτία να λέει κανείς κάτι για τον (πράγματι εκνευριστικό) Τσόχο ή οποιονδήποτε άλλον όσο υπάρχει ο Σκουντής. Βλέπω NBA τα ξημερώματα πριν κοιμηθώ για να ηρεμήσω λίγο και με γεμίζει νεύρα και πονοκέφαλο. Ευτυχώς που έχει και αμερικάνικη περιγραφή, κάτι όμως που στις άλλες μπασκετικές διοργανώσεις δεν ισχύει και αναγκαζόμαστε να τον ανεχόμαστε.

Κολλιντζας ο καλύτερος μακραν. Περιμένω να τον ακούσω και αύριο στο οςφπ ΠΑΟΚ

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

:firstprize:

Last edited by a moderator:

foxlife,fox,travelchannel oι υποτιτλοι κολλανε πολλες φορες και μετα τρεχουν σφαιρα
Σε επικοινωνια με το 13888 οντως εχουν διαπιστωσει και αυτοι το θεμα με τους υποτιτλους και προσπαθουν να το διορθωσουν.

Είναι αμαρτία να λέει κανείς κάτι για τον (πράγματι εκνευριστικό) Τσόχο ή οποιονδήποτε άλλον όσο υπάρχει ο Σκουντής. Βλέπω NBA τα ξημερώματα πριν κοιμηθώ για να ηρεμήσω λίγο και με γεμίζει νεύρα και πονοκέφαλο. Ευτυχώς που έχει και αμερικάνικη περιγραφή, κάτι όμως που στις άλλες μπασκετικές διοργανώσεις δεν ισχύει και αναγκαζόμαστε να τον ανεχόμαστε.

Οχι ρε παιδια. Ο Σκουντής ειναι κορυφη. Ξερει απο μπασκετ ο ανθρωπος. Τι λεμε τωρα;

Ξέρει από μπάσκετ, όμως δεν σταματάει δευτερόλεπτο να μιλάει και να κάνει επίδειξη γνώσεων.

Αν ξέρετε καλά Αγγλικά γυρίστε τη γλώσσα και ακούστε πραγματικούς εκφωνητές. Ο μόνος λόγος που έκανε καριέρα αυτός ο άνθρωπος ήταν γιατι δεν "απειλούσε" τον Συρίγο

Αυτο το History,ποτε θα το ξεφορτωθουν;:slapface:

Όταν σταματήσει να το βλέπει ο κόσμος. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που το βλέπει!

ο τσοχος για μενα δεν ειναι speaker o ανθρωπος τον ειχαν παρει ως σχολιαστη δεν ξερει να περιγραφει ο ανθρωπος

Επιβεβαιώνω και εγω για fox και fox life ! Κολλάνε για αρκετή ώρα πολλές φορές.

Και στο history το ίδιο. Δε λεω, καλο ειναι να ξεσκονιζουμε τα αγγλικά μας, αλλα έχει περάσει πολύς καιρος που συμβαίνει.....

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Και στη Nova γίνεται αυτό.

Εγώ δεν το έχω πετύχει στην νόβα. Αναφέρομαι στο history (και τα υπόλοιπα των ντοκιμαντέρ). Τα φοξ δεν τα παρακολουθώ συχνά...

Χθες το βράδυ περίπου στις 12 το Discovery HD εκανε συνεχεία πιξελιασματα και σπασιματα εικονας. Εχει ξανασυμβεί κατι παρομοιο με την εικόνα να κολαει εντελώς σε διαφορα καναλια. Τι μπορει να συμβαινει?

Εγω το έχω συχνά αυτό το πρόβλημα αλλά περισσότερο στο motors tv..
Και είναι κατι που συμβαίνει καιρό!

Ανοησία,το να βάλουν τους δύο ημιτελικούς ΑΤP 250 που γίνεται στο Χιούστον στο OTE SPORT 2 HD και να αφήσουν τους αγώνες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα στο ΟΤΕ SPORT 4.