Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Εγώ πριν λίγο που πήρα μια χαρά μου απάντησαν

Γενικώς υπάρχουν καθυστερήσεις, μου έχει τύχει να περιμένω 17'. Χθες πάντως πήρα το τεχνικό τμήμα, 3' αναμονή και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Και εγώ νομίζω χάλασε η τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΟΤΕ, άρχισαν οι αναμονές. Χρειάστηκε τις τελευταίες μέρες να βοηθήσω φίλο που μετακόμισε, και έφτασε μέχρι και 9 λεπτά αναμονή. Και το αστείο είναι ότι πριν 3 μέρες είχα απαντήσει σε σχετική δημοσκόπηση ότι απαντούν ταχύτατα... :flipout:
Βέβαια, όχι ότι έδωσαν και λύση όταν απάντησαν: το τηλέφωνο είχε ενεργοποιηθεί, είχε έρθει και το adsl και λειτουργούσε, αλλά για το ΟΤΕ TV δεν ήξεραν να πουν πότε θα στείλουν τον δέκτη, γιατί ακόμα το "τηλέφωνο δεν φαίνεται ενεργό στην καρτέλα". Τώρα τι σχέση έχει ο OTE TV με το τηλέφωνο, δεν μπορώ να καταλάβω. Αν κάποιος δεν έχει τηλέφωνο στον ΟΤΕ, τι θα έχει η "καρτέλα";

@petasis αν δεν ειναι ενεργοιποιημενο το σταθερο στον ΟΤΕ δεν μπορει να μπει το ΟΤΕ TV.
Ειναι θεμα του συστηματος καταχωρησης.

Όπως αναφέρθηκε, εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η τηλεφωνία ή το DSL δεν μπορεί να καταχωρηθεί η προσφορά για πελάτες ΟΤΕ. Επίσης άλλη αναμονή έχει το εμπορικό 13888, άλλη η τεχνική υποστήριξη της τηλεφωνίας/ΑDSL και άλλη το ΟΤΕ ΤV. Διαφορετικές υπηρεσίες εξυπηρετούνται από διαφορετικές ομάδες

@petasis αν δεν ειναι ενεργοιποιημενο το σταθερο στον ΟΤΕ δεν μπορει να μπει το ΟΤΕ TV.
Ειναι θεμα του συστηματος καταχωρησης.

Μα ήταν ενεργοποιημένο το σταθερό, και το ADSL. Τέλος πάντων, άκρη δεν βγαίνει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όπως αναφέρθηκε, εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η τηλεφωνία ή το DSL δεν μπορεί να καταχωρηθεί η προσφορά για πελάτες ΟΤΕ. Επίσης άλλη αναμονή έχει το εμπορικό 13888, άλλη η τεχνική υποστήριξη της τηλεφωνίας/ΑDSL και άλλη το ΟΤΕ ΤV. Διαφορετικές υπηρεσίες εξυπηρετούνται από διαφορετικές ομάδες

Εγώ πάντως μόνο στο 13888 δοκίμασα. Ο χρόνος αναμονής αφορά το να σου απαντήσει εκπρόσωπος στο 13888.

Ρε παιδιά, είναι λογικό να περιμένω δυο μήνες κοντά για να με συνδέσουν. Έκανα τηλεφωνικη αίτηση αρχές Νοεμβρίου, μίλησα στις 19 Νοεμβρίου , στις 6 Δεκεμβρίου, μου είπαν πως εχω δίκιο για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Σήμερα πάλι τηλέφωνο αλλά δεν απαντά κανεις. Είναι απατεώνες ρε παιδιά, καμία εξυπηρέτηση. Μόνο κράχτες για να σε κάνουν δικό τους.

Επειδή το έχω καιρό απορία, είναι τόσο δύσκολο να προσθέσουν ενα scoreboard στους αγώνες της Γερμανίας Β' ; Είναι ενοχλητικό να κανεις ζαπινγκ και να μην βλέπεις ούτε το λεπτο που βρίσκεται το ματς ούτε το σκορ.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Μεχρι σημερα το απογευμα στο epg,στο οτε σπορ3 ειχε το σημαντικο για οσους τουλαχιστον παρακολουθουν NBA ματς μεταξυ OKC-GSW στις 18.30.Ανοιγοντας τον δεκτη να δω το ματς,διαπιστωνω οτι δειχνει παιχνιδι ισπανικου πρωταθληματος και το epg αλλαγμενο και το ΝΒΑ πουθενα!Παιρνω το 13888 και μου απαντησαν οτι επρεπε οπωσδηποτε να δειξουν το ζωντανο,οτι ξεχασαν να ενημερωσουν τον οδηγο προγραμματος,ζητησαν συγγνωμη για το λαθος αλλα δεν ηξεραν ποτε και αν θα δειξουν το ματς του ΝΒΑ.Δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν και ειναι μεγαλο σπασιμο ειδικα για καποιον που δεν εχει leaguepass,η που εχει αλλα δεν μπορει προσωρινα να το χρησιμοποιησει οπως εγω σημερα!

Για αρχη καλη χρονια!
Εχετε αλλοι προβλημα με τον ηχο στο OTE TV μεσω Δορυφορου;
Μου φαινεται οτι ο ηχος ειδικα στα καναλια εθνικης εμβελειας εχει ενα delay.
Χθες σε ενα καναλι του Discovery παρολο που ο ηχος ηταν στο 0 , επαιζε αρκετα δυνατα!!

22 Δεκεμβρίου μου έστειλαν τον δεκτη μέχρι και σήμερα περιμένω τηλέφωνο για να έρθει ο τεχνικός να κάνει την εγκατάσταση τους έχω πάρει 3 φορές τηλέφωνο και μου λένε για συστημικό προβλημα και οτι με βάζουν πρώτη προτεραιότητα , αλλα ακόμα περιμένω τηλέφωνο...... Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό ? τι να κανω?

ηλια θα υπαρχει μια μικρη καθυστερηση λιγων ημερων αυτο το διαστημα για την εγκατασταση του κεραιοσυστηματος, χωρις καποια επιβαρυνση για ολο το διαστημα που δεν θα εχεις OTE TV

ηλια θα υπαρχει μια μικρη καθυστερηση λιγων ημερων αυτο το διαστημα για την εγκατασταση του κεραιοσυστηματος, χωρις καποια επιβαρυνση για ολο το διαστημα που δεν θα εχεις OTE TV

εχεις πληροφοριες απο μεσα?