Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Σημερα εχει δυο τρομερα παιχνιδια -διεθνη φιλικα...Ιταλια-Αγγλια κ Ισπανια-Ολλανδια κ ο Οτε δεν δειχνει κανενα...
Δεν εχει τα δικαιωματα?Αφου συνηθως δειχνει τα φιλικα...Τι στο καλο γινεται....?

Δικαιώματα στα φιλικά νομίζω δεν μπορεί να έχει έτσι κι αλλιώς.Τα δικαιώματα των προκριματικών όλων των ομίλων για το EURO έχει.Έδειξε 26 παιχνίδια το ΠΣΚ (τα πιο πολλά Live) και σήμερα κλείνει την αγωνιστική με το Ισραήλ-Βέλγιο (21:45 ΟΤΕsport1).

εχει δειξει αρκετα φιλικα στο παρελθον...δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι τοσο ακριβα τα δικαιωματα για τα φιλικα...ειδικα σε μερα που ειναι σχεδον αδεια απο αλλα ματς...

Δίκιο έχεις αλλά τουλάχιστον ο ΟΤΕ είχε 27 επίσημους αγώνες εθνικών ομάδων για το πρόγραμμά του.Η άλλη πλατφόρμα ή και τα ελεύθερα κανάλια δεν μπορούσαν να δείξουν κάποια ματς;

Εχει κανείς άλλος θέμα με το ΟΤΕ tv ; Πριν απο λίγα λεπτά χάθηκε ο ήχος και η εικόνα αναβοσβήνει...Δεν το έχει ξανακάνει αυτό.

Kαι εγω ηθελα να δω τα φιλικα αυτα!Αλλα να μην ειμαστε και πλεονεκτες.Τα καλυτερα εχονται.Το Σαββατο πρεπει να διωξω την υπολοιπη οικογενεια,να δω τα ντερμπι!

Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Συμφωνώ ,άντε να μην τα έχει όλα ο ΟΤΕ ..κρίμα να μην τα δείχνει Κανένα ελληνικό κανάλι...φέτος μάθαμε όλα τα ...κουτσοχωρια που παίζει ο Άρης ,πέρυσι η ΑΕΚ ...εννοώ ποια ειναι...όχι βέβαια ότι θα κάτσω να δώ τέτοια ματς...(αν με πληρώσουν κάτι γίνεται...)

Χθες είχε το final 4 του ncaa με το πρωτο ματς 1:00 και το δεύτερο 4:00 και σήμερα τα δείχνουν κονσέρβα την ίδια ώρα με την ίδια σειρα???? Αμα δεν αντεξε κάποιος χθες να δει το 2ο πως θα αντέξει απόψε? Κρίμα που πληρώνουν για ένα απο τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και του φέρονται σαν να είναι ο κατιμάς

Τελικα δειχνει το 2ο ματς πρωτο! Ακομα και τωρα ομως το EPG γραφει το Ντιουκ-Μισιγκαν

Είναι σχεδόν 6μηνο που έχει κυκλοφορήσει η έκδοση 5 (lollipop) του android και ακόμα δεν υπάρχει υποστήριξη στη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού από την εφαρμογή OTE TV Guide, απαράδεκτο. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη να γίνει το απαραίτητο update ή να βγάλουμε από τα συρτάρια τις παλιές μας συσκευές;

Εγώ με moto g 2014 και lollipop 5.0.1 stock δεν έχω προβλημα με την εφαρμογή.

Είναι σχεδόν 6μηνο που έχει κυκλοφορήσει η έκδοση 5 (lollipop) του android και ακόμα δεν υπάρχει υποστήριξη στη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού από την εφαρμογή OTE TV Guide, απαράδεκτο. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη να γίνει το απαραίτητο update ή να βγάλουμε από τα συρτάρια τις παλιές μας συσκευές;

lg g2 και nexus 5 σε lolipop 5.0.2 παιζει μια χαρα. μαλλον το κινητο σου εχει ενα θεματακι :D

Μάλιστα... Κάτι περίεργο γίνεται λοιπόν γιατί όποτε πάω να το περάσω στο Nexus 6 που έρχεται με lollipop βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται! Να έχει να κάνει με την περιοχή του λογαριασμού Google? Θα το ψάξω. Ευχαριστώ για την πληροφορία ότι δουλεύει σε android 5.

Μάλιστα... Κάτι περίεργο γίνεται λοιπόν γιατί όποτε πάω να το περάσω στο Nexus 6 που έρχεται με lollipop βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται! Να έχει να κάνει με την περιοχή του λογαριασμού Google? Θα το ψάξω. Ευχαριστώ για την πληροφορία ότι δουλεύει σε android 5.

Μου φαινεται πολυ μυστηριο διοτι εχω δει εγω ο ιδιος nexus 6 με 5.0.2 να παιζει το OTE TV app

Είμαι σε 5.1 αλλά δεν εχει να κανει νομίζω, απο την αρχη εβγαζε το ίδιο μήνυμα.
pNbcz6aeNRnuCel3

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Και σε μενα το ιδιο γραφει. Googlαρε, κατεβασε το .apk και καντο install χειροκινητα. Μια χαρα δουλευει. Εγω το επανεφερα με titanium backup

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Και σε μενα το ιδιο γραφει. Googlαρε, κατεβασε το .apk και καντο install χειροκινητα. Μια χαρα δουλευει. Εγω το επανεφερα με titanium backup

Ηταν η επομενη κίνηση μου. Πρώτη φορα βλεπω τετοιο προβλημα πάντως!

Το συγκεκριμενο μηνυμα μου το εχει εμφανισει σε αλλες εφαρμογες και μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα πως πιθανως σχετιζεται με την χωρα ταυτισης του play store. Το εχω δει σε ελληνικου ενδιαφεροντος εφαρμογες (πχ alpha tv) και εχω σουηδικο λογαριασμο. Με χειροκινητη εγκατασταση θα λυθει οπως αναφερθηκε.