Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Το συγκεκριμενο μηνυμα μου το εχει εμφανισει σε αλλες εφαρμογες και μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα πως πιθανως σχετιζεται με την χωρα ταυτισης του play store. Το εχω δει σε ελληνικου ενδιαφεροντος εφαρμογες (πχ alpha tv) και εχω σουηδικο λογαριασμο. Με χειροκινητη εγκατασταση θα λυθει οπως αναφερθηκε.

Αυτό που αναφέρεις είναι: ο play λογαριασμός μου δεν είναι ελληνικός. Ωστόσο, σε προηγούμενη συσκευή με 4.4.2 και με τον ίδιο Play λογαριασμό το εμφάνιζε κ το εγκαθιστούσε κανονικά...!

Εν πάσει περιπτώσει, το πέρασα χειροκίνητα κ τελείωσε το θέμα. Δεν ξέρω μόνο αν έτσι παίρνει updates.

Είχα και έχω, διαφορετικές ρομ κ για διαφορετικές συσκευές αλλα στη μία όλα οκ, κ στο Ν6 τπτ. Τέλος πάντων, καπου εκει ειναι το πρόβλημα, μπορεί κάποια στιγμή να το ψάξω, για την ώρα κάνω τη δουλειά μου με χειροκίνητη εγκατάσταση.

Όλοι θα έχετε δεί φαντάζομαι, σε κάποιες φάσεις στα ΟΤΕ σπορ κανάλια, να εμφανίζεται κάτω αριστερά ή δεξιά ένας 8ψήφιος κοδικός για αρκετή ώρα
ο οποίος δέν είναι του καναλιού αλλά τον εμφανίζει ο αποκοδικοποιητής και παραμένει σταθερός ακόμη και αν αλλάζουμε κανάλι π.χ. απο Sport1 σε Sport2 κτλ..
Ο κοδικός που εμφανίζεται είναι διαφορετικός φυσικά για κάθε συνδρομητή. Το παράπονό μου είναι το εξής..

Μάλλον πρέπει να ευθύνεται η τελευταία αναβαθμηση που έγινε τις προάλλες... αλλά το πράγμα έχει παραγίνει για τα καλά πλέον διότι...
ο κοδικός αυτός τώρα εμφανίζεται στη μέση της οθόνης (στη δεξιά άκρη βέβαια, αλλά στη μέση!).
Άνοιξα να δώ το Τσέλσι-Μάντσεστερ και φρικάρησα όταν σκέφτηκα "Σοβαρά τώρα, εκέι θα εμφανίζεται αυτό το πράγμα τώρα αποδώ και πέρα?? Δε παίζει... -.-"

Μπορεί να κρατάει κάνα 5 λεπτο αυτό το πράγμα αλλά και πάλι, γιατί το άλλαξαν μιά χαρά δεν ήταν που έβγεναι κάτω στη γωνία?

Ελπίζω να το έχουν δεί αυτό και να το διορθώσουν...

Υ.Γ. Έχω τον 2ο δέκτη το μικρό, με το κόκκινο display.

Αυτό είναι για να αναγνωρίζουν κάρτες που γίνεται υποκλοπή σήματος. Υποθέτω το άλλαξαν σκόπιμα, γιατί αυτοί που κάναν τις σχετικές υποκλοπές, έκαναν ζουμ την εικόνα για να μην εντοπιστούν. Οπότε σαν αντίδραση, το έβαλαν στο κέντρο.

και που να δεις το αντίστοιχο τις nova που έχει και μπλε πλαίσιο και βγαίνει όπου θέλει

Αν είναι αυτός ο λόγος, είναι δεκτός.. αν και πάλι με ένα ζοομ αν κάνει ο άλλος, άντε να φανούν τα 4 πρώτα ψηφία του.
Anyway,αν είναι για χάρη της καταπολέμησης της πειρατείας, το δεχόμαστε.
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Σωστα αμα ειναι για χαρη της πειρατειας ας βαλουν και ενα τεραστιο logo που να πιανει ολη την οθονη....και αυτοι που πληρωνουν κανονικα να μην μπορουν να δουνε τιποτα.

Εντάξει τώρα τα παραλές. Ο λόγος πάντως αυτός είναι. Μάλιστα στα επαγγελματικά συμβόλαια η χαρακτηριστική τελεία, δεν είναι ποτέ σταθερή, βολτάρει στην οθόνη

Διόρθωση:
Λάθος μου το "το δεχόμαστε" το κατάλαβα μόλις το έγραψα...
το παίρνω πίσω και το αλλάζω με "το δέχομαι αλλά δε πετάω και απτη χαρά μου.." , δε μπορώ να μηλήσω εκ μέρους
κανενός άλλου παρά μόνο για εμένα.

Πάντως 5 λεπτά δεν εμφανίζεται όπως λέει ο φίλος Nikos_707. Κάποια δευτερόλεπτα κρατά σε μένα.

ναι για να σου σπαει τα νευρα ....κατα τα αλλα τους πληρωνουμε αμα ειναι για την πειρατια ας βρουνε αλλο τροπο

Ο κάθε πάροχος προσπαθεί να προστατέψει το προϊόν του. Με τον ένα η με τον άλλο τρόπο πρέπει να το κάνει.
Γκρινιάζουμε πράγματι γιατί πληρώνουμε, και οι κωδικοί της κάρτας που βγαίνουν στην οθόνη μας ενοχλούν. ΟΚ το σέβομαι.
Ο χ,ψ,ζ, που βλέπει "αβαβά" η πειρατικά αν το προτιμάται, τον ενοχλούν άραγε οι κωδικοί στην οθόνη του; :smile:

Φυσικά και όχι. Εδώ κάθεται και βλέπει streaming...

Δεν διαφωνω με τη προστασια του προιοντος αλλα ας βρουνε αλλους τροπους που να μην ειναι εις βαρος των πελατων τους....ενταξει δεν ειναι το ιδιο ενοχλητικο οσο η αηδια της ΝΟΒΑ που κυριολεκτικα ειδικα στα αθλητικα πολλες φορες σου κοβει τη φαση στο πιο κρισιμο σημειο αλλα και παλι ενοχλητικο ειναι!

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Αν είναι αυτός ο λόγος, είναι δεκτός.. αν και πάλι με ένα ζοομ αν κάνει ο άλλος, άντε να φανούν τα 4 πρώτα ψηφία του.
Anyway,αν είναι για χάρη της καταπολέμησης της πειρατείας, το δεχόμαστε.
Αν ειχα καποια απο τα 2 συνδρομητικα πακετα και μου εκαναν τετοιες ιστοριες θα το εκοβα αμεσως, οταν τους πληρωνεις εχεις απαιτησεις, τερμα.

Εντάξει δεν είναι δα και τόσο ενοχλητικό. (προσωπική άποψη) Άρα Ντίνο πριν αποφασίσεις για κάποια συνδρομή σε έναν από τους δυο πάροχους, τσέκαρε πριν κατά πόσο είναι ενοχλητικά. :smile:

Δεν εχω τετοιο σκοπο, λεφτα κοροϊδιστικα, δεν πεταω.

Δεν διαφωνω με τη προστασια του προιοντος αλλα ας βρουνε αλλους τροπους που να μην ειναι εις βαρος των πελατων τους....ενταξει δεν ειναι το ιδιο ενοχλητικο οσο η αηδια της ΝΟΒΑ που κυριολεκτικα ειδικα στα αθλητικα πολλες φορες σου κοβει τη φαση στο πιο κρισιμο σημειο αλλα και παλι ενοχλητικο ειναι!

Καλά της nova είναι τραγικό. Τεράστιο και με μπλε πλαίσιο. Πολλές φορές στο μπάσκετ βγαίνει πάνω στο καλάθι..... Για πολλές κλωτσιές είναι οι τύποι.
Του ΟΤΕ είναι πολύ πιο μικρό και διακριτικό. Πάλι καλά να λέμε..

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Καλά της nova είναι τραγικό. Τεράστιο και με μπλε πλαίσιο. Πολλές φορές στο μπάσκετ βγαίνει πάνω στο καλάθι..... Για πολλές κλωτσιές είναι οι τύποι.
Του ΟΤΕ είναι πολύ πιο μικρό και διακριτικό. Πάλι καλά να λέμε..

ναι αλλα του οτε ειναι παντα αριστερα κατω αρα ειναι αχρηστο. Της νοβα ειναι πιο αποτελεσματικο, αν και σπαστικο