Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

το κομματι του cinema ειναι απλά τραγικό
έχουν αφήσει ανοικτό και το κανάλι που είχαν τις ταινίες james bond και απλά λέει ότι εκεί θα παίξει κάποια στιγμή η νέα ταινία
αλήθεια γιατί δεν το εκμεταλευονται να δείξουν κάτι άλλο

με το multiview τι γινεται?το καλοκαιρι περασε!!

τα χριστουγεννα ειναι κοντα οποτε λογικα σε λιγες μερες θα βγει καποια προσφορα,τιμης η ακομα και υπηρεσιας!!!
αναμενουμε το Multiview και το Otego στο λαπτοπ.....ελπιζω και ευχομαι να τα κανουν και τα δυο!!!

@vertical μπορεί το imdb να μην είναι ή βάση αλλά το ότι δείχνει ταινίες του 54 αν εσένα σε ευχαριστεί οκ. Για να παρακολουθείς σειρά πρέπει να έχεις χρόνο που εγώ δυστυχώς δεν έχω. Μου έταζαν ότι θα έχουν κάθε μέρα πρεμιέρα και από τα ondemand θα κατεβαίνουν μετά δέκα μέρες και είπαν ψέμματα για να με δεσμεύουν με συμβόλαιο κλειστό με 42,90 που οι ίδιοι το αθέτησαν και αυθαίρετα το έκαναν 44,80 οπότε ναι θα το τραβηξω όπου και όπως μπορώ να την κάνω αζημίως. Ευχαριστώ και τους 2 συμφορουμιτες για τις τοποθετήσεις τους...

Μια ταινία είναι καλή ανεξαρτήτως χρονολογίας. To 2011 το Artist κέρδισε 5 όσκαρ γυρισμένο βωβό, ασπρόμαυρο και σε 4:3. Ας δείξει και ταινίες από το '20 εφόσον είναι καλές. Αν έχετε φετίχ με την super duper ποιότητα σε ήχο και εικόνα και μηδέν σενάριο, ερμηνείες κλπ, δικό σας θέμα. Προσωπικά, λόγω χρόνου, προτιμώ τις καθημερινές να βλέπω επεισόδια σειρών που είναι μικρά σε διάρκεια και ταινίες το ΣΚ.

Αν πιστεύεις ότι έχει αθετηθεί κάτι, μπορείς να προσβάλλεις τη σύμβαση αν και στη χώρα μας δύσκολα να βρεις το δίκιο σου με όποια εταιρεία και να μπλέξεις.

Μια ταινία είναι καλή ανεξαρτήτως χρονολογίας. To 2011 το Artist κέρδισε 5 όσκαρ γυρισμένο βωβό, ασπρόμαυρο και σε 4:3. Ας δείξει και ταινίες από το '20 εφόσον είναι καλές. Αν έχετε φετίχ με την super duper ποιότητα σε ήχο και εικόνα και μηδέν σενάριο, ερμηνείες κλπ, δικό σας θέμα. Προσωπικά, λόγω χρόνου, προτιμώ τις καθημερινές να βλέπω επεισόδια σειρών που είναι μικρά σε διάρκεια και ταινίες το ΣΚ.

Αν πιστεύεις ότι έχει αθετηθεί κάτι, μπορείς να προσβάλλεις τη σύμβαση αν και στη χώρα μας δύσκολα να βρεις το δίκιο σου με όποια εταιρεία και να μπλέξεις.
Συμφωνώ απόλυτα στη τελευταία παράγραφο αλλά αν ημέρες συνολικά ποσά πράγματα μου είπαν και εταξαν που δεν ισχύουν θα ερχουσουν μαζί μου να δειρουμε τον πωλητή τους....
Όσο για το πρώτο σκέλος θεωρώ ότι ταινίες του 54 τις βλέπω και στο τελεαστυ και την ερτ3 και δε βλέπω το λόγο να πληρώνω συνδρομή. Το μόνο φετίχ που έχω είναι όταν γυρίσω μετά από 12 ώρες στο σπίτι να βρω μια ταινία εύκολα στο συνδρομητικό που πληρώνω και όχι στους πειρατές και τα online stream που αναγκαστικά βαζω. Και εκεί καμμία ταινία του 2010 θα βρω αλλά έλεος όχι του 54....
Και πάλι σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου στο μύνημα μου,δεν επανερχομαι ξανά να μην γίνω κουραστικός παρά αν λάβω απάντηση από τον ΟΤΕ στα δίκαια αιτήματα μου για να σας ενημερώσω

Το κέρατο μου με αυτά τα λογότυπα, δεν μπορούν να το κάνουν μικρά και διάφανα για εμάς τους τελευταίους των πλασμάτων :D

Last edited by a moderator:

Το κέρατο μου με αυτά τα λογότυπα, δεν μπορούν να το κάνουν μικρά και διάφανα για εμάς τους τελευταίους των πλασμάτων :D

Τα είχαν κάνει λίγο, θέλει πιο λεπτά fonts και μεγαλύτερο transparency. Παλιά ήταν χάλια.

γενικα υπαρχει μια κακογουστια στα λογοτυπα στα γραφικα στα trailer κλπ.

γενικα απο μερκετινιστικο το ακρονυμο ote δεν μου πολυταιραιζει οτε tv οτε cinema. νομιζω επρεπε να βρουν κατι καλυτερο. πχ στην κινητη το cosmote ειναι πολυ καλο και τα λογοτυπα παντα ηταν καλα.

ειδικα αυτα τα χρωματα στα οτεsport. :p

γενικα τοτε απο την αλλγη του conn-x tv που κατα την γνωμη μου ηταν καλυτερο Project βιαστηκαν να τα αλλαξουν, δε δωσαν πολυ σημασια ποιος ξερει. και τωρα αλλαξαν τον οτε σταθερη και ξεμεινε το πιο ασχετο οτε tv. οτι ναναι

Cosmote sport πάντως δεν πάει, θα πιάνει την μισή οθόνη :D

Ανήμερα Χριστούγενννα 2015, όλοι οι τηλεοπτικοί πάροχοι σε όλο τον κόσμο μέ πλούσιο πρόγραμμα και στον ΟΤΕ tv το Cinema 4 ξεκινα μετα τις 4, το Village μετα τις 13.00, και παει λέγοντας......Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός υπεύθυνος σε αυτή την εταιρία να δεί τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί πάροχοι σε όλο το πλανήτη?
Τόσο φτώχεια και απαξίωση του συνδρομήτη.....?!
Τι να πω......
Καλά Χριστούγεννα σε όλους....

Καλημέρα Χρονια Πολλα σε ολους.....
Αμαν με την γκρινια ρε παιδια Χριστούγεννα είναι,ας την αφήσουμε μια μερα στην ακρη!!!!

Χθες ειχε τη φοβερη ταινια του φρανκ καπρα και συναυλια michael buble.super επιλογεςπιο xmass δεν γινεται.νομιζω οτι εχεις γκρινια χωρις λογο... δες τι ερχεται επισης...downton kai serlock χριστουγεννιατικκο αμεσως μετα απο αμερικη

το κινηματογραφικο ειναι φτωχο ...μονο αν πληρωσεις CinemaOnDemand δυστιχος.....αμα ηταν ετσι νοικιαζα ταινια και σε βιντεοκλαπ ...ποιο φτηνα θα ερχοταν....

το κινηματογραφικο ειναι φτωχο ...μονο αν πληρωσεις CinemaOnDemand δυστιχος.....αμα ηταν ετσι νοικιαζα ταινια και σε βιντεοκλαπ ...ποιο φτηνα θα ερχοταν....
Ουτε καν φτωχο.Τραγικο...

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Δηλαδη αυτο ειναι extra;

κανεις ενοικιαση ταινιων οπως στο βιντεοκλαπ σε μοντερνα εκδοση απο τον καναπε σου.....οταν πριν κανα δυο χρονια ειχαν το οτε τν ειχε καποια
μηνιαια εχτρα χρεωση ειχε καποιες πιο παλιες με το παγιο αυτο ...και της ποιο νεα την νοικαζες την ταινια για 48 ωρες .....με αναλογη χρεωση......
βεβαια τωρα που ξαναπειρα οτε τν ,δεν ρωτησα και δεν γνωριζω... βεβαια ενα τηλεφωνημα στο 13888 θα σου λιση της αποριες ...
εμενα δεν με ενδιαφερει...και δεν ειμαι διαθετημενος λογο κρισης να δωσω παραπανω χρηματα......βεβαια για τα σημερηνα δεδομενα ακομα
και τα 45 ευρω το μηνα μαζι με τον οτε και conex tv ,ειναι αρκετα τα χρημματα.....( πρωσοπηκη αποψη βεβαια)
αλλα τουλαχειστον με τη σημερηνη μορφη το υπαρχον ελευθερο κινηματογραφικο πρωσοπηκα για μενα ειναι φολα εκει η νοβα ειναι μπροστα....

Βάλτε καμία ταινία της προκοπής, βαρεθήκαμε τα προιστορικα που παίζετε...

Επίσης επαναφέρετε το history channel είναι must.