solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Στην τύχη! Γιατί..;; Κληρώθηκαν στο Λιγκ Καπ....;; Το έχει η Nova....![]()
Το κατάλαβα ότι δεν είχες δει το πρόγραμμα αλλά πέτυχες διάνα!Την Παρασκευή έπαιξε Μπραιτον -Γουέστ Χαμ και τελείωσε 1-0
Στην τύχη! Γιατί..;; Κληρώθηκαν στο Λιγκ Καπ....;; Το έχει η Nova....![]()
Μακράν η πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας... Άσχετο, έχει δυνατότητα ο δέκτης να βάζεις αγγλική ή περιγραφή ή ήχο γηπέδου μόνο;Χαχαχαχαχαχα...δεν το πήρα χαμπάρι καθόλου #solareagle! Παρακολουθώ μόνο Παναιτωλικός-Λεβαδειακός και Μαγδεμβούργο-Ντιναμό Δρέσδης...Παρεμπιπτόντως, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτυ περιγραφή Μιχάλης Τσώχος.... Μας άκουσαν και το κανόνισαν...
![]()
Σε ευχαριστώ, το ανακάλυψα και το έβαλα να το δω έτσι. Ήταν μια χαρά. Να σαι καλά#sgatz αυτή την ώρα Λίβερπουλ-Σίτυ στην επιλογή Αγγλικά έχει ήχο γηπέδου.....
Απλά για την ιστορία, όταν θες κάτι τέτοιο πας ο ίδιος σε κατάστημα ΟΤΕ ( όχι Γερμανός) και τον τσιμπάς επιτόπου. Εγώ με το που βγήκε πρώτη βδομάδα έτσι έκανα... Μη σου γράψω διαμάντια που άκουσα σε καταστήματα άλλα....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
#michalis_a απλά ντροπή τους....τι σου είπαν μόλις τους είπες ότι είναι μεταχειρισμένος και ακυρώνεις την αίτηση...;
Ο δέκτης ο οποίος ζήτησες σταμάτησε να είναι διαθέσιμος από την αρχή της εβδομάδας.
Μέχρι τότε όντως σε νέες συνδέσεις δινόταν ο συγκεκριμένος.
Άρα όντως έπεσες στην περίπτωση, αλλά δεν φταίει η κοπέλα με την οποία μίλησες, γιατί δεν είχε γνώση ότι από Δευτέρα σταματάει η διάθεση του ns2000.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι θέμα αν συμφωνείς, ή όχι. Είναι αντικειμενικό και όχι υποκειμενικό, απλά δεν διάβασες τι έγραψα. Ή απλά δεν θέλεις να καταλάβεις.
Πήρες Κυριακή. Μέχρι τότε η ενημέρωση που υπήρχε ήταν ότι στις νέες συνδέσεις παρέχεται ο συγκεκριμένος δέκτης. Άρα η κοπέλα καλά έκανε και ήταν σίγουρη. Από Δευτέρα αυτό άλλαξε και πλέον ο ns2000 δεν παρέχεται. Καταργήθηκε.
Η αποθήκη δουλεύει Δευτέρα, όχι Κυριακή. Άρα Δευτέρα αποθήκη δεν μπορούσε να σου στείλει τον ns2000.
Καταλαβαίνω ότι σου κακοφαίνεται, αλλά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι όλο αυτό έγινε με δόλο είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Γιατί δεν είχε διαθεσιμότητα και το χειρότερο δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη του δέκτη... Τώρα βέβαια αν καταργήθηκε κιόλας δεν το γνωρίζω. Όσο τον έχω είναι εξαιρετικός δέκτης πάντωςΈχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, έτσι έπρεπε να είχα κάνει. Απλά στα Χανιά που κατοικώ, όλα τα υποκαταστήματα είναι στο κέντρο και αυτό απαιτούσε να θυσίαζα αρκετό χρόνο ψάχνοντας για θέση στάθμευσης, να περπατούσα για να πάω στο κατάστημα και βέβαια να περίμενα σε μια αρκετά μεγάλη ουρά, μέχρι να έφθανε η σειρά μου για να μιλήσω με υπάλληλο...Αλήθεια όμως να σε ρωτήσω κάτι...γιατί εξαίρεσες τον Γερμανό;
Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος να κατανοήσεις την κατάσταση. Πραγματικά δεν διαβάζεις τι γράφω και δεν μπορώ να τα πω τρίτη φορά.Φίλε μου, εσύ μάλλον δεν κατάλαβες ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις... Δεν έχει σημασία η μέρα, αν ήταν Κυριακή ή Δευτέρα....Μου Δήλωσε κατηγορηματικά και όλη η συζήτηση είναι φυσικά καταγεγραμμένη, ότι θα πάρω τον δέκτη που επιθυμώ. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό... Αν δεν ήταν σίγουρη, επειδή ήταν Κυριακή η μέρα που μιλήσαμε, γιατί δεν μου είπε ότι θα επικοινωνήσω μαζί σας κύριε, αύριο που είναι Δευτέρα, για να βεβαιωθώ ότι είναι διαθέσιμος ο δέκτης που επιθυμείτε και τότε θα προβούμε και στη σύναψη του συμβολαίου....Αυτή είναι η τίμια αντιμετώπιση!!!
Για να είμαι ακριβής. Δεν γνωρίζω αν καταργήθηκε οριστικά, ή αν απλά θέλουν να ξεστοκαρουν τον προηγούμενο και επαναφέρουν τον ns2000 κάποια στιγμή στο μέλλον.Τώρα βέβαια αν καταργήθηκε κιόλας δεν το γνωρίζω. Όσο τον έχω είναι εξαιρετικός δέκτης πάντως
Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος να κατανοήσεις την κατάσταση. Πραγματικά δεν διαβάζεις τι γράφω και δεν μπορώ να τα πω τρίτη φορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.