Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Φυσικά το σημερινό ΜανΓιου-Λίβερπουλ που κρίνει τίτλο ούτε να με πλήρωναν δεν το έβλεπα στον ΟΤΕ με αυτόν να περιγράφει, αγγλικό Sky Sports, σίγουρα πράγματα για ήρεμα νεύρα

Φαντάζομαι ότι με την ηρεμία του sky sports και την "ηρεμία" που είχε το σημερινό παιχνίδι, θα πρέπει να σε πήρε ο ύπνος :-)

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από το να έχω τον Σωτηρακόπουλο να φωνάζει ότι η Λίβερπουλ είναι έτοιμη για γκολ ενώ η μπάλα είναι στο κέντρο καλύτερα η νορμάλ μετάδοση του Sky Sports :P

Πάντως Αγγλικό πρωτάθλημα βλέπω πάντα με την αγγλική περιγραφή, ασχέτως έλληνα κάστερ, εκτός αν τύχει να είμαι έξω και αναγκάζομαι να ακούσω την ελληνική περιγραφή, είναι μέρος της εμπειρίας η αυθεντική αγγλική περιγραφή. Πριν χρόνια θυμάμαι η Nova είχε κάνει το πολύ καλό να προσφέρει σε 2ο stream ήχου την αγγλική περιγραφή

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Σωτηρακόπουλος έχει κουράσει γενικώς. Ας κάνει σχολιασμό σε συνδυασμό με κάποιον που θα μεταδίδει τον αγώνα. Ναι έχει απίστευτες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ποδοσφαίρου.
Ναι ξέρει τι βλέπει μέσα στο γήπεδο (θέσεις, απόδοση παικτών, πιθανές αλλαγές κ.λ.π. ) μέχρι εκεί όμως αφού δεν το περνά στον τηλεθεατή. Πάντως τόσο χάλια όσο ο κ. Κωσταβάρας δεν θα γίνει ποτέ.
Ευτυχώς η cosmote δίνει την δυνατότητα φυσικού ήχου οπότε λύνεται το όποιο θέμα.

Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)

Απιστευτα πραγματα.Επρεπε να κανω τεσσερα(!!!) τηλεφωνηματα και τρεις(!!) αιτησεις σε διαστημα 15 ημερων για διακοπη του otetv και να χρειαστει στο τεταρτο τηλεφωνημα να ριξω ασχημα γκαζια για να μου κανουν την ...χαρη στο τελος και να διακοψουν την συνδεση!
Αν δεν αρχιζα τις φωνες δεν ειχαν σκοπο να το διακοψουν και απλα θα ετρεχε νεα συνδρομη με τιμη τιμοκαταλογου!Μιλαμε για ελεεινες καταστασεις!

Last edited by a moderator:
Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)

Απιστευτα πραγματα.Επρεπε να κανω τεσσερα(!!!) τηλεφωνηματα και τρεις(!!) αιτησεις σε διαστημα 15 ημερων για διακοπη του otetv και να χρειαστει στο τεταρτο τηλεφωνημα να ριξω ασχημα γκαζια για να μου κανουν την ...χαρη στο τελος και να διακοψουν την συνδεση!

Δεν χρειάζονται αυτά φίλε μου...

Απλά, παίρνεις τον αποκωδικοποιητή παραμάσχαλα και τον καταθέτεις σε κατάστημα Cosmote ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΌ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ...

Άστους μετά να... χρεώνουν...

Και να συμπληρώσω στην πολύ σωστή απάντηση του φίλου πριν, ότι κράτα το χαρτί παράδοσης του εξοπλισμού στο αρχείο σου τουλάχιστον για 5 έτη ,γιατί εγώ έκλεισα το μαγαζί το 2013 και το 2018 θυμήθηκαν όταν πήγα να βάλω ote TV στο σπίτι, ότι δεν έχει επιστραφεί ο δέκτης και ζητούσαν 120
Ευτυχώς κρατάω τα πάντα, οπότε έφαγαν στα μούτρα το χαρτί παράδοσης του και ακόμα τρίζουν τα τζάμια από τις φωνές που έριξα για την άσκοπη χρέωση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλα,εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεταξω το αποδεικτικο.

Αφαιρέθηκαν από το παραπάνω οι χαρακτηρισμοί. Είναι κατανοητός ο εκνευρισμός ή η απογοήτευση ορισμένες φορές, ωστόσο το να γράφονται χαρακτηρισμοί που υποδεικνύουν πως υπήρχε δόλος πίσω από τη καθυστέρηση ή τη μη λύση του προβλήματος μας, είναι κατ ελάχιστον αβάσιμο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Αφαιρέθηκαν από το παραπάνω οι χαρακτηρισμοί. Είναι κατανοητός ο εκνευρισμός ή η απογοήτευση ορισμένες φορές, ωστόσο το να γράφονται χαρακτηρισμοί που υποδεικνύουν πως υπήρχε δόλος πίσω από τη καθυστέρηση ή τη μη λύση του προβλήματος μας, είναι κατ ελάχιστον αβάσιμο.

Συγγνωμη ρε Αντρεα και αφου δεν υπηρχε δολος γιατι δεν του κανανε διακοπη του ανθρωπου;Απο βαρεμαρα;

Εμένα μου έληγε το συμβόλαιο μου στην TV 19/4.Στις 2/4 έκανα αίτηση διακοπης.Στις 4/4 μου έκαναν προσφορά 15ευρω το sportpack.δεν δέχθηκα.στις 8/4 αναθεώρησα κ μίλησα με εκπροσώπο του οτε για ενεργοποιήσουμε το συμβόλαιο στα 15 ευρώ για 12 μήνες στο sport pack. Την ίδια μέρα 8/4 μου έρχεται το καινούργιο συμβόλαιο με email.σημερα στις 19/4 μου έρχεται μήνυμα στο κινητό ότι πρέπει να γυρίσω τον αποδικοποιητη πίσω. Μένω παγωτό. Γυρίζω σπίτι ο αποδικοποιητης κλειδωμένος. Παίρνω οτε τηλέφωνο με αναμονή 70 λεπτά από κινητό wind. Ξαφνικα στην αναμονή την 70λεπτη μου το κλείνουν. Μιλάω μέσω chat κ τους αναφέρω ότι δεν εχω TV κ ότι μέσω του αποδικοποιητη βλέπω TV γιατί δεν εχω επίγειο ενσωματωμένο στην τηλεόραση μου.μου είπαν ότι θα με πάρουν. Ακόμα περιμένω. Κ δεν εχω τηλεόραση. Cosmote νούμερο 1 εταιρεία στην Ελλάδα. Μπράβο Τους.

Υπαρχει κάποιο προβλημα και απο χθες δεν εχουν υπότιτλους τα viasat explore nature

Μιας και είχα ποστάρει μνμ στο οποίο έγραφα ότι δέχθηκα προσφορά για full pack με 22 ευρω τελική τιμή και έκπτωση 5 ευρω από το κινητό,εχθές έλαβα τον λογαριασμό ο οποίος έχει:
21,33 ευρώ πάγιο
2,13 ευρώ τέλος συνδρομητικής και
ΦΠΑ
Σύνολο που ξεπερνάει τα 29 ευρω,μείον τα 5 ευρω του κινητού,24 ευρω!!!
Μίλαγα σχεδόν μισή ώρα με το chat της Cosmote και αισθάνθηκα ότι μιλούσα με Κινεζομάγαζο.
Μου είπαν ότι μετά από έλεγχο που έκαναν,είδαν ότι ισχύει η προσφορά.Μα,τους λέω,πως ισχύει αφού φτάνω τα 29 ευρω?
Μου απαντούσαν συνεχεια οτι ισχύει η προσφορά.
Μετά μου είπαν ότι έχω επιβαρυνθεί ένα ποσό για το διάστημα 13-22 Αυγούστου που δεν ήμουν συνδρομητής και θα ζητήσουν να αντιλογισθεί.Αμέσως μετά όμως μου έγραψαν ότι στον λογαριασμό προκαταβάλλω την συνδρομή του επόμενου μήνα...
Αφού κουράστηκα,τους ζήτησα να περάσουν αίτημα ακύρωσης της συνδρομής για να ησυχάσω.

Σωστα σου τα εξηγησαν.
Παντα πληρωνεις τον επομενο μηνα στον λογαριασμο.
Οποτε εσυ πληρωσες το τρεχοντα μηνα + τον επομενο.
Οταν διακοψεις, αυτο το ποσο θα αντιλογιστει μαζι με τυχον αλλα υπολοιπα.

Αν η προσφορα εχει περαστει σωστα, στον επομενο λογαριασμο θα δεις τα σωστα ποσα.

Κοιτά γενικά μία παρακολούθηση την θέλει ο λογαριασμός του ΟΤΕ ανά διαστήματα ειδικά σε νέο συμβόλαιο ή σε ανανέωση.
Μία φορά επίσης εμένα μου είχαν χρεώσει 3,κάτι ευρώ σε χρόνο ομιλίας χωρίς να έχω πλησιάσει καν το τέλος του ενσωματωμένου.
Σε κάθε περίπτωση αν δεις λάθος κ το επισημάνεις σου τα αντιλογιζόσουν σε επόμενο.

ΝΑΙ αμα ψαχνεσαι και το παρεις χαμπαρι ....μετα ασε ..το λαθος το δικο τους συνχωρειται ποτε του πελατη ....σου λενε αμα περασει...

Για να είμαστε σωστοί, στον πρώτο λογαριασμό πληρώνεις τις ημέρες που είχες υπηρεσία μέχρι την έκδοση του λογαριασμού + ένα μήνα προκαταβολή. Στον επόμενο λογαριασμό θα δεις το σωστό πάγιο, ή αν μελετήσεις στην ανάλυση χρεώσεων τι χρεωθηκες για ένα ολόκληρο μήνα χωρίς τις επιπλέον μέρες.

Να πω κι εγω την ιστορια μου . Ειμαστε προς το τελος του 2018 με πακετο 3play cosmote (adsl +cinema pack) . H εταιρεια ανακοινωνει αυξησεις σε χρεωσεις ομιλιας εκτος πακετων δωρεαν χρονου και μου δινει δικαιωμα (το ανεφερε και στο λογαριασμο του μηνα) να αποχωρησω αζημιως οπως και εκανα. 10 Φεβρουαριου εχω συνδεθει στη wind vdsl 2play (το cosmote tv το κρατησα) και λιγες μερες μετα στο λογαριασμο της κοσμοτε χρεωνεται ενα ποσο 50κατι ευρω ως ρητρα προωρης αποχωρησης ! Κατα συμπτωση τις ιδιες μερες ερχεται και λογαριασμος wind με χρεωση τελους ενεργοποιησης 200 ευρω (ενω ειχα υπογραψει για δωρεαν) !!! Τηλεφωνο εξυπηρετηση wind -ναι ναι εχετε δικιο εχει γινει λαθος θα αφαιρεθει στον επομενο λογαριασμο (οπως και αφαιρεθηκε), εσεις πληρωστε οτι συμφωνησατε . Τηλεφωνο εξυπηρετηση cosmote - -ναι ναι εχετε δικιο εχει γινει λαθος θα κανουμε αιτημα να αφαιρεθει στον επομενο λογαριασμο . Για να μην μακρηγορω, μετα απο πολλα τηλεφωνα , emails ,αιτηματα , χρεωσεις τοκων υπερημεριας κτλ. εφτασε ο λογαριασμος Αυγουστου (6 μηνες μετα!!!) για να αφαιρεθει ενα ποσο που με το τοσο μπερδεμα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ειναι αυτο που θα επρεπε .

συγνωμη για το εκτος θεμα ..γιατι κανουν λαθος παντα εις βαρος του πελατη και οχι εις βαρος δικο τους .....με βαζει σε σκεψεις πονηρες

Έκανα νέο συμβόλαιο full με 52 ευρώ τον μήνα και μου έδωσαν απόκωδικοποιητη τον ns110 ανακατασκευασμενο και με προβλήματα λόγω επανεκινησεων, ρώτησα για αλλαγή με τον ns2000 και δεν υπάρχει πουθενά. Επιτρέπεται με νέο συμβόλαιο και να σου δίνουν δεκτή παλαιό μεταχειρισμένο και ανακατασκευασμενο?????