Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Είναι γνωστό το θέμα των χαμηλων ταχυτήτων σε περιπτωσεις adsl και στο τι ευθύνεται γιαυτες
Καιγω αντιμετώπιζα γύρω στα 9 με adsl( χωρίς κανένα πρόβλημα στην συνήθη χρήση ιντερνετ).
Τώρα όμως με vdsl φτάνω τα 47 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την νοβα

Νέος συνδρομητής με nova 3play sports pack. Δεν τηρούνται οι όροι του συμβολαίου αφού οι αναγραφόμενες σε αυτό υπηρεσίες nova on demand και novago δεν μου παρέχονται. Τί μπορώ να κάνω; Να το καταγγείλω στο ΙΝ.ΚΑ. ;

Δυστυχώς δε με βοήθησαν.
Ειμαι 10 ημέρες συνδρομητής και για να έχω αυτά που έχουν όλοι δωρεάν (ondemand & novago) μου ζητάνε +13 το μήνα. Πέσανε σήμερα, χθες μου ζητήσανε +18 !!!
Απίστευτοι....τελοσπάντων λάθος μου που επέλεξα forthnet, τον λόγο τώρα θα έχουν οι δικηγόροι.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα. Είναι θέμα ταχύτητας; Έχεις κοιτάξει αναλυτικά τι λέει το συμβόλαιο που υπέγραψες;

Mου πρότειναν nova 3play+sports pack με 37,51 .
Επειδή η προσφορά ήταν με adsl τους εξήγησα,αν και δεν όφειλα, ότι στην περιοχή εδώ "σέρνεται" το adsl.
Μου είπαν το μετρήσαμε κι είναι όλα καλά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Ε το όλα καλά ηταν να μην παίζει το on demand ενώ ακόμη και το novago κάνει διακοπές.
Σε τηλεφώνα που τους έκανα ήταν απαράδεκτοι. "Ε εντάξει έτσι κι αλλιώς δωρεάν υπηρεσίες ειναι" μου είπαν!
'Ή σας βάζουμε vdsl με 55 το μήνα την μία μέρα και την άλλη που πήρα μου πρότειναν 50 !
Και δυστυχώς ούτε το support εδώ με βοήθησε.
Τραγικοί....δεν υπάρχουν αυτά!

Καταλαβαίνω αλλά τότε γιατί υπέγραψες; Θα μπορούσες απλά να περιμένεις να βρεις καλύτερη προσφορά. Δε βλέπω νομικό πάτημα για καταγγελία του συμβολαίου. Είχες δικαίωμα υπαναχώρησης για 15 μέρες. Τώρα θα πληρώσεις πέναλτι.

Ρε αδερφέ τί θα πει γιατί υπέγραψα;
Πού να ξέρω ότι αναγραφόμενες υπηρεσίες στο συμβόλαιο δε θα τις απολάμβανα; Καταλαβαίνεις τί γραφεις; Υπόγραψα και μετά από 1 μήνα μεταφέρθηκε η γραμμή.

Καταλαβαίνω ότι δεν θες να δώσεις ένα δεκαρικό επιπλέον και αυτό είναι σεβαστό
Πάντως vdsl 100 και σπορτπακ τηλεόραση με 50ευ.η λιγότερο αν πληρώνεις με πιστωτική η πάγια εντολή
δεν το λες ακριβή τιμή ούτε βρίσκεις τέτοια τιμή στον ανταγωνισμο

Στα SD παίζει με 4 στα HD θέλει 7 μίνιμουμ αλλά η εμπειρία μου μου λέει ότι θέλει πάνω από 8-8,5

Απο το ολοτελα, κατι ειναι και το SD. Ο soccermania δεν βλεπει τιποτα...
Ειναι παραξενο, στις μερες μας, συνδεση με ονομαστικη ταχυτητα 24 Μbit να μην δινει ουτε καν 4 - εκτος αν η περιοχη του εχει πολυ σοβαρο προβλημα ή αν υπαρχει αισχρη υποδομη στις τηλεφωνικες γραμμες του κτιριου του.

Απο το ολοτελα, κατι ειναι και το SD. Ο soccermania δεν βλεπει τιποτα...
Ειναι παραξενο, στις μερες μας, συνδεση με ονομαστικη ταχυτητα 24 Μbit να μην δινει ουτε καν 4 - εκτος αν η περιοχη του εχει πολυ σοβαρο προβλημα ή αν υπαρχει αισχρη υποδομη στις τηλεφωνικες γραμμες του κτιριου του.
Στη χώρα που ζούμε τι σε κάνει να.μην το πιστεύεις αυτό?
Κοντεύουμε 2020 και είμαστε στο έως 24 με 4-5 πραγματικά και με δικαιολογία πχ είστε απομακρυσμένη περιοχή
Να σκάψουν να φέρουν τη γραμμή πιο κοντά

3χλμ. απο το καφάο. Γνωστό αυτό το θέμα εδω στην περιοχή σε όλες τις εταιρείες. Εμένα δε με απασχολεί τι ίντερνετ θα έχω αλλά να έχω τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Μάλιστα τους το τόνισα οταν κάναμε το συμβόλαιο. Μου είπαν όλα καλά.
Τώρα το τεχνικό τμήμα μου λέει παλεύει για 4 σε αυτή την περιοχή.
Αισχροί απλά.

Εκεί είναι το θέμα. Σου λέει δεν είναι δικό τους πρόβλημα αν αντιμετωπίζεις θέμα ταχύτητας ίντερνετ. Οι υπηρεσίες σου παρέχονται κανονικά. Απλά η ταχύτητα σου μάλλον δεν επαρκεί. Δε βγάζεις άκρη και μη το ψάχνεις.

Ναι ρε φίλε. Βάλε vdsl να ξεμπερδέψεις. Όχι μόνο on-demand θα έχεις αλλά και 4k χωρίς να buffαρει καν.

Με τη φοβερή προσφορά των 54.90 που μετα εγινε 49.90 ! Χα χα κι ουτε καν για το full pack.

Κάπου δεν μας τα λες καλά
Θες ίντερνετ η όχι
Γιατί με αυτά που γράφεις ότι έχει πρόβλημα στην περιοχή σου τότε η μόνη λύση είναι το 100αρι αν
στο διαθέτουν και σε τέτοιες τιμές που στο δίνει η νοβα με την τηλεόραση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί
αυτός ο σαρκασμός(μην αναφερθείς πάλι στην πρώτη σου επικοινωνία με την νοβα τοχουμε εμπεδωσει)

Αφού το έχεις εμπεδώσει τότε μην κάνεις άσκοπες ερωτήσεις που θα μας την πεις κιόλας....Μου προσφέρθηκαν εγγράφως κάποιες υπηρεσίες που δεν τις απολαμβάνω χωρίς να υπάρχει δική μου υπαιτιότητα και μάλιστα, αν και δεν όφειλα, τους προειδοποίησα για τυχόν προβλήματα εδώ στην περιοχή.

Εντάξει τότε
Αφού δεν δέχεσαι τίποτε από τις προτεινόμενες λύσεις που έχουν τις καλύτερες τιμές
γι'αυτα που σε ενδιαφερουν δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα
Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αποχαιρετά την νοβα